Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Kris_men2000 » 10 дек 2018 12:59

Вандерсон може да си го вземем и заедно с Холмар да си ги лекуваме 6 месеца.
Контузен ще ни го дадат без пари.
Та нищо чудно каквито са балъци нашите управници да направят тази простотия и това ще е върха на олигофренията.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 дек 2018 17:26

K'o ста'а, днес има ли някакви нови спекулациЙ? Кой ще гоним, кой ще бесим, кой ще е*ем, кой ще привличаме, схемата как ще е с новите? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 дек 2018 17:55

TristaNNN написа:K'o ста'а, днес има ли някакви нови спекулациЙ? Кой ще гоним, кой ще бесим, кой ще е*ем, кой ще привличаме, схемата как ще е с новите? :)

Постна селекциика ми се вижда да има. То квотите за футболери извън ЕС отдавна са надхвърлени, а другите качествените са скъпи и не ми се вярва Спас от Перник да развърше кесията, а от другите си имаме предостатъчно. Така че нямам сериозни очаквания. Да взимат там някой десен защитник, че сърбина я остане, я не пък и да му диша във врата. За другите постове така или иначе има кой в игра, кой на заплата, така че едва ли ще вземат.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 дек 2018 20:36

Не знам Деян Иванов и Папазов до колко са готови за игра, ама щом пускат Тиам централен, значи съм по скоро скептично настроен. Централен защитник си трябва, защото Холмар няма да се появи по-рано от април, а Белаид, слава богу, изглежда пътник. Яблонски е под всякаква критика и остана един Рейш, който ако се контузи или го накажат кво правим? Той е алтернатива и на Цветкович и за опорен халф. Явява се един нов Прохазка за момента.
Ако се махнат Белаид, Белмонт, Нашименто, Ривалдиньо, Полачек, Митрев и се преотстъпят няколко юноши, ще се освободят пари за заплати, но пари кеш за покупка не знам дали ще има. Ако няма, ще играем с квото има, то е ясно, че е малко вероятно да ни се позволи да направим нещо в първенството. Току виж от юношите блеснал някой друг талант като Костов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2018 17:32

vvessel написа:Не знам Деян Иванов и Папазов до колко са готови за игра, ама щом пускат Тиам централен, значи съм по скоро скептично настроен. Централен защитник си трябва, защото Холмар няма да се появи по-рано от април, а Белаид, слава богу, изглежда пътник. Яблонски е под всякаква критика и остана един Рейш, който ако се контузи или го накажат кво правим? Той е алтернатива и на Цветкович и за опорен халф. Явява се един нов Прохазка за момента.
Ако се махнат Белаид, Белмонт, Нашименто, Ривалдиньо, Полачек, Митрев и се преотстъпят няколко юноши, ще се освободят пари за заплати, но пари кеш за покупка не знам дали ще има. Ако няма, ще играем с квото има, то е ясно, че е малко вероятно да ни се позволи да направим нещо в първенството. Току виж от юношите блеснал някой друг талант като Костов.

Добре де, какво значи да се освободят пари за заплати? :roll: За да има отбор, трябва да има играчи, а за да има играчи, те трябва да получават заплати. Иначе ако няма заплати, няма да има и играчи, следователно като няма играчи, няма да има и отбор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 11 дек 2018 20:11

ФК Олимпиакос и Яя Туре искат да обявят на феновете, че се съгласиха да се разделят по взаимно съгласие.

Може да се премести малко на север :) :) :)
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 дек 2018 21:36

TristaNNN написа:
vvessel написа:Не знам Деян Иванов и Папазов до колко са готови за игра, ама щом пускат Тиам централен, значи съм по скоро скептично настроен. Централен защитник си трябва, защото Холмар няма да се появи по-рано от април, а Белаид, слава богу, изглежда пътник. Яблонски е под всякаква критика и остана един Рейш, който ако се контузи или го накажат кво правим? Той е алтернатива и на Цветкович и за опорен халф. Явява се един нов Прохазка за момента.

Добре де, какво значи да се освободят пари за заплати? :roll: За да има отбор, трябва да има играчи, а за да има играчи, те трябва да получават заплати. Иначе ако няма заплати, няма да има и играчи, следователно като няма играчи, няма да има и отбор.

Трябва да се освободят футболисти за да има пари за заплати за нови. Това означава да се освободят пари за заплати.
Тези които съм изредил са ненужни или нежелани и като се освободят се отваря място за нови. Ако останат, пък не се разчита на тях, само ще тежат на бюджета. Надявам се , че вече е ясно какво съм искал да кажа.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 дек 2018 00:42

TristaNNN написа:

Кои от изброените могат да се нарекат играчи??? Може би само Нашименто става нещо от него!
Излиза, че няма играчи, но има заплати!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 12 дек 2018 09:40

ChuckNorris написа:
TristaNNN написа:

Кои от изброените могат да се нарекат играчи??? Може би само Нашименто става нещо от него!
Излиза, че няма играчи, но има заплати!

Играчи в Левски няма, има треньор, който ще стане жертва заради примадоните. Не е нормално да имаш една константа Холмар и Тиам, играещ добре Мариани, трудещ се Костов и сега Нуни Рейш също е добро попадение - това е целият потенциал на отбора. Харесвам Паулиньо, но той не показва нищо през този сезон, дори една льохма кабрал прави повече от него и #32, взети заедно - това вече е потрес. Цветко и той почна да разхожда фланелката, а като е във форма прави перфектните центрирания, само тоя бог пред него да го покриваше и отдясно ставахме машини, но ... Яблонски бе ясен от преди още, че е слаб отзад и сега официално, след контузията на исландеца, се потвърди и това. Белмонт-Кабрал-Ривалдиньо не са за коментиране даже. Жалко за Нашименто, че така му се развиха нещата, иначе се нрави, но по-добре за него да не остава. Нашите изпуснаха момента да наложат Ивайло до Тиамчо, което е поредната глупост. Ще видим и с Богдан какво ще стане - загатва, но трябва да се види в поредица от мачове.
Отбор от читави 3-4 души при 25+ такива - не става.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 дек 2018 10:30

Спокойно можем да си кажем чао и с тримата, съдейки по това, което е казал Иванов. Тръгне ли да говори такива глупости, значи нещата вървят на зле. Ако пък в действителност са направили всичко възможно и преподпишат ще се радвам да бъркам, ама тия думи имам чувството, че вече за n-ти път ги чувам.

“Направихме всичко, което зависи от нас, за да задържим Яблонски, Цветкович и Кабрал. Говорено е с тях, а освен това им пратихме и писмени оферти с нашето предложение за продължаване на договорите им. Засега няма развитие по този въпрос. Нашето желание е ясно - искаме тези играчи да останат при нас. Надяваме се, че те също се чувстват добре в Левски”, обяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

През миналата седмица членът на Надзорния съвет Кирил Ивков обяви, че положението, в което се намират тримата играчи може да оказва влияние в съблекалнята. Според него обаче те трябвало да защитят високите си финансови изисквания, които са отправили към ръководството с изявите си на терена и спечелването на титлата.

“В момента около Левски няма новини. В очакване сме на промените, които предстоят”, завърши Иванов.

До този момент на “Герена” успяха да преподпишат само с един от основните си играчи - Габриел Обертан. Това се случи преди дербито с Лудогорец, а в последно време тръгнаха доста спекулации около новата му заплата.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”