Ма повече не съм и очаквал - празници идват! Лошото е че мача с Ботев Пд е точно предпразничен...Знаете ли че "звездите" ми нашепват 0:1 в този мач? - да видим...
Обаче, Маурито не можа да се разпише и в махленски мач! И ко праим ся?...Ега го засилят някъде през зимата и да влиза Евандро!!!
За състава ни днес, моето мислене е съвсем различно:
- много лош, шарен отбор, едва ли не, отново събран от кол и въже, като във времената на Лупи и Титаните! Честно! - имам чувството че на Тиаго, за това му е...не знам, формата ли спаднала или и той играе наизуст!
И знаете ли кой отбор ни беше силен, според мен? - онзи от преди 2 години, с Арсенио Нунеш, Давиде Виана, Шимао...Уви, тогава беше хомогенен, казвах му португалски отбор и нещата вървяха чудесно! - естествено с изключване на Домуса и БФС! Срещу тях, няма как...
Та ако не бяха продавали португалците, с надграждане с Каранга, ехееее...
А то, зимата, вместо да лашнат Мауридес, май Тиаго и Пинто ще поискат трансфери! А без тях ще станем, съвсем като "Левски" от Батковите години
И съвсем младия Кирчо Десподов, ще трябва да носи отбора на раменете си, през пролетта...Ако и той не побегне, през зимата, заради отвратителната българска действителност! Щото, аз помня един подобен момент, когато Бербатов носеше отбора на гърба си, натежа му и избяга! - после и от Националния избяга, по същата причина!!!
Е, да е живо и здраво адашчето и да мисли за себе си!!! - България, по "нЕкои причини", кучета я яли...
И честно! - чудя се, след като "звездите ми говорят", а те не са ме лъгали до сега, дали да не заложа на ЦСКА - Ботев Пд 0:1....