Закономерен завършек на мача. Лудогорец показа повече класа, а ЦСКА показа повече желание. Трябва да сме честни и да си признаем, че спортно-технически сме все още далеч от Лудогорец, а за да компенсираме с желание първо трябва да се приближим много близо до тях. Аз лично съм доволен от показаното днес. Имахме криза през първите 15 минути на второто полувреме, когато се видя и че физически не сме добре. Джеферсон изнемогваше в един момент. Киро вкара пореден хубав гол и смятам, че заслужава да стане футболист Nо1 на България. Другото, което ми направи впечатление, е че въпреки огромният заряд и предварително внесеното напрежение в мача, играчите се държаха на ниво и с малки изключения (разбираеми) бяха коректни един към друг. Съдията според мен се справи. Да имаше някой дребни забележки, но на фона на съдийството, което гледаме през този сезон и фрапантните грешки, НикитУ се справи прилично. За претенциите за дузпа ще кажа само - смешни, а особено когато ги предявяват динамовци. За съжаление титлата е мираж. По-слаби сме
и тази година!
[offtopic]На Уйнето, който се появис друг ник тук (Dust) и ръси отново мозАк, ще му кажа, че няма морално право да пише в този подфорум, след като две години се правеше на разбирач и обясняваше колко добре познавал Ганчев и как никакви пари няма да се платят за активите на фалиралото дружество. Хейтър ника си мени, но нрава не!

[/offtopic]