Сашко Александров се присъединява към чуждестранен клуб

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Re: Сашко Александров се присъединява към чуждестранен клуб

Мнениеот morqka93 » 27 яну 2010 21:29

Andy1 написа:Погледнете в темата ЧЕРНО МОРЕ ЗАДЪРЖА ВСИЧКИ ВАЖНИ ФУТБОЛИСТИ ДО 2013-ТА. ТАМ ПИШЕ!

Ръководството на Черно море направи мъдър ход, като върза по-голяма част от титулярите и перспективните си футболисти с договори до лятото на 2012 и 2013 г. Сред тях са Георги Илиев, Даниел Георгиев, Йордан Юруков, Мирослав Манолов, Илко Пиргов, Александър Александров-Сашо, Eли Маркес, Даниел Димов и Тодор Колев, както и новите попълнения Александър Александров и Георги Божилов.

Така че ще видим колко е вярна тая спекулация!

Той не е длъжен да изпълни договора до 2013,ако двата отбора се договорят.Но аз съм твърдо против този трансфер.Всъщност предпочитам да отиде в Левски,след като са решили да го продават.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 яну 2010 21:34

Нека да се присъедини и тогава да коментираме,разни глупости.Като подпише някъде,ще го обсъждаме.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2010 10:11

Черно море” прибира 500 000 лв. за Сашко
Александров преминава в „Шериф” (Тираспол) • Шампионът на Молдова желае и Мирослав Манолов

„Черно море” е на път да реализира сериозен трансферен удар. Вчера сутринта централният защитник Александър Александров напусна лагера на „моряците” и замина за Кипър. 23-годишният футболист се присъедини към шампиона на Молдова „Шериф” (Тираспол), който е на подготовка на Острова на Афродита. „Сашо няма да минава пробен период. Ще му бъдат направени функционални изследвания и трябва да подпише договор”, уточниха от спортно-техническия щаб на „Черно море”. „Не искам да казвам нищо, преди трансферът да се осъществи. До петък всичко трябва да е ясно”, заяви бранителят минути преди да отлети за Кипър.

От сделката в касата на „моряците” ще влязат точно 250 000 евро. Александров е бил набелязан от босовете на „Шериф” по време на срещата реванш от 2-ия предварителен кръг на Лига Европа между „моряците” и „Искра-Стал”. Двубоят през юли се игра именно на клубния стадион на молдовския шампион, а с изявите си Сашко е впечатлил наставника на тима Андрей Саснитски. Специалистът е продължил да следи изявите на снажния бранител в родното първенство, където той изнесе редица силни мачове през есента.

„Позвънете” научи, че от „Шериф” проявяват интерес и към централния нападател Мирослав Манолов. На този етап обаче от ръководството на „Черно море” не са склонни да се разделят с водещия си голмайстор. Манолов може да замине за Тираспол най-рано през лятото, и то при условие, че „моряците” не успеят да се класират за евротурнирите.

„Шериф” (Тираспол) е абсолютен хегемон в Молдова. От 2000 г. насам клубът неизменно триумфира с титлата на бившата съветска република. В този период жълто-черните имат и шест купи на страната. През тази година „Шериф” бе на крачка от влизане в групите на Шампионската лига, но бе елиминиран от гръцкия гранд „Олимпиакос”. Въпреки това, молдовците участваха в основната фаза на Лига Европа. Треньорът Саснитски разчита в състава си на една дузина чужденци от Бразилия, Аржентина, Сърбия, Черна гора, Того, Буркина Фасо, Сенегал и Румъния. Клубът разполага и със супермодерна база. Тя включва два основни стадиона - един за 14 000 зрители и един за 6000, закрита зала с 1500 места и шест тренировъчни терена. Амбициите на „Шериф” са до година-две да влезе в групите на Шампионската лига.

А така каква стана тя, може и по-голяма да е сумата....Естествено, че ТИМ ще се навият в тези времена тази сума е добре дошла, с нея , ако са хитри ще вземат поне 2 ма класни наши играча от младите перспективни играчи в родното първенство- еидн бранител и един нападател!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 яну 2010 13:02

Друго може да не могат да правят,но на бизнеса определено му разбират.Когато трябва продават,когато трябва купуват.Вчера Попов обяснява,как всички отбори в А група,трябва да имат осветление.Това ме навежда на мусълта,че или и на Тича ще има,или това ще влезе в сила след като построим стадиона.А защо да не продадат и Миро?В България си достигна тавана.Време му е за навън.С продаването на Сашко се гони и ефекта на успокояване на играчите,че който получи добра оферта навън,няма да го спират.И играчите са доволни.Ако покажат потенциал за чужбина,ще играят навън.Ако ли не,в България винаги има място за такива които не ги искат навън. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 28 яну 2010 13:18

Малко противоречиви чувства имам към този трансфер. Може би, защото съм предубеден спрямо Шериф. То хубаво база, шампиони, инвестиции... Няма лошо. Но някак си повече щеше да му подхожда на Сашко по-популярен отбор. Хайде да не е от Италия, Германия или Испания, но примерно някой балкански гранд като Фенербахче, Олимпиакос, а защо не Партизан или Стяуа. Както и да е. Пожелавам му успех на Сашо, да е жив и здрав и дай боже Шериф да е трамплин за него към по-голям клуб.

П.С. Жалкото е, че за национала само ще си мечтае. Виж друго щеше да е ако беше отишъл в някой български "гранд".

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 яну 2010 13:49

Сашо няма бъдеще в Шериф.Трябваше да го задържат още 1-2 сезона и да го продадат в Европа.Молдовското първенство е с пъти по-слабо от нашето.Там никой няма да го забелележи-то Шериф още в първия си мач за ШЛ тази година може да отпадне. Останалите им отбори в първенството /без Шериф/са на нивото на нашата Б група :?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 яну 2010 14:26

Я нямал бъдеще в Шериф?Шериф редовно играе в групите поне на Лига Европа,където е спечелил 5 пъти повече точки от Левски и ЦСКА взети заедно.Имат уникален стадион и наливат много пари.Сигурен съм,че ще влязат в ШЛ и Сашко ще потегли някъде по-назапад после за сума от 2-3 млн. от които Черно Море ще прибере 10% някъде...А 500 000 лева е добра цена,просто Шериф е по-добър отбор от Черно Море и има солидно присъствие в Европа,това е реалността,виждаме я и за нас,и най-вече за Сашо е добре да расте нагоре :idea: .Не съм съгласен обаче да даваме Миро Манолов.На Сашко имаме равностойни заместници,но при Миро не виждам такива.Поне до лятото трябва да го държим
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 28 яну 2010 15:47

Sagittarius написа:Я нямал бъдеще в Шериф?Шериф редовно играе в групите поне на Лига Европа,където е спечелил 5 пъти повече точки от Левски и ЦСКА взети заедно.Имат уникален стадион и наливат много пари.Сигурен съм,че ще влязат в ШЛ и Сашко ще потегли някъде по-назапад после за сума от 2-3 млн. от които Черно Море ще прибере 10% някъде...А 500 000 лева е добра цена,просто Шериф е по-добър отбор от Черно Море и има солидно присъствие в Европа,това е реалността,виждаме я и за нас,и най-вече за Сашо е добре да расте нагоре :idea: .Не съм съгласен обаче да даваме Миро Манолов.На Сашко имаме равностойни заместници,но при Миро не виждам такива.Поне до лятото трябва да го държим

Упех на Сашко , а това , че имал достойни заместници малко е пресилено и негъра и Танко /колкото и да му се кефя на хъса /бъркат поне един път на мач фатално и са далеч от финеса на Сашко при отнемане на топката !
Жалко , ако хасковския каун го беше наложил в националния можеше да заиграе в далеч по стойностен отбор !
Както и да е, дано момчето е добре искрено му желая успех , защото за мен е най добрият централен защитник в България!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 яну 2010 17:29

Sagittarius написа:Я нямал бъдеще в Шериф?Шериф редовно играе в групите поне на Лига Европа,където е спечелил 5 пъти повече точки от Левски и ЦСКА взети заедно.Имат уникален стадион и наливат много пари.Сигурен съм,че ще влязат в ШЛ и Сашко ще потегли някъде по-назапад после за сума от 2-3 млн. от които Черно Море ще прибере 10% някъде...А 500 000 лева е добра цена,просто Шериф е по-добър отбор от Черно Море и има солидно присъствие в Европа,това е реалността,виждаме я и за нас,и най-вече за Сашо е добре да расте нагоре :idea: .Не съм съгласен обаче да даваме Миро Манолов.На Сашко имаме равностойни заместници,но при Миро не виждам такива.Поне до лятото трябва да го държим

"В Черно море категорично отрекоха поднесената информация в някои спортни медии за сериозен интерес на молдовския Шериф Тираспол към нападателя Мирослав Манолов.
На „Тича” са категорични, че не знаят за подобно нещо. От ръководството на клуба разкриха, че реален интерес за нападателя е имало единствено от Левски през месец декември. Манолов обаче не е пожелал да напуска Черно море.
Междувременно днес „моряците” заложиха на една тренировка след обяд под Аспаруховия мост.
Утре ще стане окончателно ясно дали ще е възможно провеждането на двустранна игра в събота, като това зависи единствено от състоянието на терена."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 яну 2010 17:40

Спортен комплекс "ШЕРИФ":

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

По-горното няма да го коментирам. В Приднестровието си имат база на световно ниво.
Факт е обаче, че молдовското първенство е слабо.
Целта на Шериф е да изградят отбор за европа, пари там не се щадят.

Върни се в “Черно море”