Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2018 23:40

realno написа:Ще го каза с две приказки. За да има надграждане в отбора, трябва да се търсят и намерят не заместници на сегашните титуляри, а по добри от тях, а сегашните резерви да се освободят. Няма смисъл да се вземат скъпо платени резерви. Това означава нов вратар вместо Полачек и Митрев, нов нападател вместо Ривалдиньо и Буш, нов десен защитник, по възможност Цветкович резерва, и евентуално защитник на мястото на Белаид. Младите "надежди" да се пратят на "обиграване".
Това е идеалният вариант, но надали Цветкович, Кабрал, Обертан и т.н ще искат да са резерви.
Особено след като към момента са със статут на титуляри.
Пък за да намерим по добри алтернативи на настоящите титуляри, май-май, хич да не, ще ни трябват поне 5 + млн. евро.
Средства, с които едвали разполагаме.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2018 08:29

realno написа:Ще го каза с две приказки. За да има надграждане в отбора, трябва да се търсят и намерят не заместници на сегашните титуляри, а по добри от тях, а сегашните резерви да се освободят. Няма смисъл да се вземат скъпо платени резерви. Това означава нов вратар вместо Полачек и Митрев, нов нападател вместо Ривалдиньо и Буш, нов десен защитник, по възможност Цветкович резерва, и евентуално защитник на мястото на Белаид. Младите "надежди" да се пратят на "обиграване".

:( И докога така, колега?
Моето мнение е пък, че са ни... ок титулярите. Но най-важното, те трябва да продължават да играят заедно, за да се обиграят като екип. Баси, помните ли как смърдяхме някои, че всеки сезон сменят титулярите. Ми то вече ще е всеки полусезон. :lol: Никой от сегашните титуляри не е перфектен, но и всеки от тях не е лош футболист. Не знам как мислиш, но мисля, че в момента имаме прилични футболисти. Имам си такива, които не ме кефят толкова и други като Костов, които много ми харесват, но това е положението. Този сезон най-после намерихме девятка. Стискам палци на Костов да стигне кота 20 и да забие в земята разни махмудовци, китимбали и всякакви ментаци, де се изредиха в последните години. Много ми е смешно, когато нали някой като кажеше: "Е, кажи ми българин, който да вкара? Кажи, бе, кажи!". Ми, ей го те.
Скептичен съм към Михайлов. И да се лъжа, трябва да се вземе вратар или да се обиграва Пепи Иванов. Или Кръстев.Не знам Нганиони дали не може да играе и на мястото на Милош - като резерва. Найденов е халф. Между другото почна да се справя доста прилично на поста си. И да се интегрират Юруков и Петков. Много е важно и да изфъчкаме ненужното. "Левски" не трябва да е пансион.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 дек 2018 13:23

metodito написа:Имам си такива, които не ме кефят толкова и други като Костов, които много ми харесват, но това е положението. Този сезон най-после намерихме девятка. Стискам палци на Костов да стигне кота 20 и да забие в земята разни махмудовци, китимбали и всякакви ментаци, де се изредиха в последните години. Много ми е смешно, когато нали някой като кажеше: "Е, кажи ми българин, който да вкара? Кажи, бе, кажи!". Ми, ей го те.

И аз се радвам, че Костов вкарва и му пожелавам да продължава да вкарва, но също така продължавам да си държа на мнението, че на Левски му трябва и друг тип нападател. Защото когато нямат ден крилата, Обертан и Мариани зад него, то Костов е напълно безполезен. Сега не съм ги броил, но сигурно едни 9-10 от головете му са на празна врата, колкото да я бутне вътре. Което пък говори за умението му да се пласира добре. Иначе аз харесвам нападатели тип Гара, Асприля, Аниете през първия му сезон при нас... Такива, които могат да се преборят с един-двама играчи и да вкарат. Които понякога могат сами да ти решат мача. А, както казах, ако играчите до Костов нямат ден да го изведат на стрелкова позиция в малкото наказателно, то мача отива на Х или загуба. Много рядко се случва да направи пробив като този срещу Славия, а играта му с глава я няма почти никаква. :geek:
Тъй, че заплатите на Буш и Ривалдиньо могат спокойно да отидат за един наистина добър нападател, който да се конкурира с Костов. Това го казвам без да знам пълните качества на Виана. Защо не именно той да се окаже такъв след една подготовка. Отделно си имаме Илия Димитров. Но Буш и Ривалдиньо за мен са напълно излишни.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2018 14:16

koisa написа:
metodito написа:Имам си такива, които не ме кефят толкова и други като Костов, които много ми харесват, но това е положението. Този сезон най-после намерихме девятка. Стискам палци на Костов да стигне кота 20 и да забие в земята разни махмудовци, китимбали и всякакви ментаци, де се изредиха в последните години. Много ми е смешно, когато нали някой като кажеше: "Е, кажи ми българин, който да вкара? Кажи, бе, кажи!". Ми, ей го те.

И аз се радвам, че Костов вкарва и му пожелавам да продължава да вкарва, но също така продължавам да си държа на мнението, че на Левски му трябва и друг тип нападател. Защото когато нямат ден крилата, Обертан и Мариани зад него, то Костов е напълно безполезен. Сега не съм ги броил, но сигурно едни 9-10 от головете му са на празна врата, колкото да я бутне вътре. Което пък говори за умението му да се пласира добре. Иначе аз харесвам нападатели тип Гара, Асприля, Аниете през първия му сезон при нас... Такива, които могат да се преборят с един-двама играчи и да вкарат. Които понякога могат сами да ти решат мача. А, както казах, ако играчите до Костов нямат ден да го изведат на стрелкова позиция в малкото наказателно, то мача отива на Х или загуба. Много рядко се случва да направи пробив като този срещу Славия, а играта му с глава я няма почти никаква. :geek:
Тъй, че заплатите на Буш и Ривалдиньо могат спокойно да отидат за един наистина добър нападател, който да се конкурира с Костов. Това го казвам без да знам пълните качества на Виана. Защо не именно той да се окаже такъв след една подготовка. Отделно си имаме Илия Димитров. Но Буш и Ривалдиньо за мен са напълно излишни.

На мен ми направи впечатление Виана - противоположност на Костов. Едър добитък от типа тежък таран, но може би не е готов за европейски футбол. Що се отнася до Ривалдиньо, не знам стори ли ми се, но в мача със Сурдулица, Салвиша го използва като десетка. Или бъркам. В смисъл, по-скоро зад нападателя. Иначе, да и аз това казвам: да се освободят дълбоките резерви и да се вземат един или двама играчи, които ще ни свършат работа. А не да търкат пейката. На 22, ако от Виана излезе нещо, може да му вземем добри пари, но това ще иска време.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2018 14:34

metodito написа:
koisa написа:

На мен ми направи впечатление Виана - противоположност на Костов. Едър добитък от типа тежък таран, но може би не е готов за европейски футбол. Що се отнася до Ривалдиньо, не знам стори ли ми се, но в мача със Сурдулица, Салвиша го използва като десетка. Или бъркам. В смисъл, по-скоро зад нападателя. Иначе, да и аз това казвам: да се освободят дълбоките резерви и да се вземат един или двама играчи, които ще ни свършат работа. А не да търкат пейката. На 22, ако от Виана излезе нещо, може да му вземем добри пари, но това ще иска време.

Добре де, а нали все пак трябва да имаме някакви резерви, или не са ни нужни? :roll: Да не забравяме, че картоните се трупат и тепърва ще започват наказанията за по 1-2 мача, как ще я караме без резерви? Ами контузиите? Каквото и да правим, когото и да освобождаваме, не можем да я караме без резерви, а и няма как да имаме играчи като Холмар и Тиам на пейката. Въобще, наистина ли вярвате, че зимата можем да намерим играчи от класата на Обертан, примерно, за без пари или по тънката лайсна? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 дек 2018 14:44

Тристан, според тебе Буш, Ривалдиньо, Белаид, Стаси Иванов, могат ли да заменят пълноценно Костов, Обертан, Кабрал, Паулиньо и централните защитници?

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2018 15:27

bilyaletdinov написа:Тристан, според тебе Буш, Ривалдиньо, Белаид, Стаси Иванов, могат ли да заменят пълноценно Костов, Обертан, Кабрал, Паулиньо и централните защитници?

Зависи. При Роси, по-конкретно в мачовете с тирето, Буш доказа, че не е толкова слаб нападач, колкото всички го изкарваме. Наскоро разправяха, че е контузен и изведнъж на един мач цъфна втален манекен с номер 9. Според мен го бяха пратили на дебелариум, та белким си върне формата след зимната подготовка. Аз съм оптимист. Ривалдиньо се лекуваше до оня ден ама това не е толкова важно, защото тоя пич беше взет за маркетингов трик и тая тема отдавна я дискутирахме. Другите са щета, признавам. Думата ми е, че трудно ще намерим мноооого по-добри от тях зимата, освен ако не очаквате, че изведнъж щедро ще развържем кесията за трансфери, ама на мене хич не ми се вярва, защото се изложихме в Европа, откъдето трябваше да капне някое евро, изходящи трансфери също нямаме. Та, пари за качествени играчи, откъде? Значи остават възможности само за свободни агенти. Не забравяйте, че за тях трябва адаптация, за кога ще ги чакаме после новите, за началото на сезон 19/20 ли? :roll: А как ще изкараме пролетта, бре, пичове? Хубаво, искаме това, искаме онова, ама нека да бъдем и реалисти, с розови мечти и непрестанно мрънкане по ръководството няма да подобрим нещата.
Последна промяна от TristaNNN на 04 дек 2018 15:29, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2018 15:28

TristaNNN написа:Добре де, а нали все пак трябва да имаме някакви резерви, или не са ни нужни? :roll: Да не забравяме, че картоните се трупат и тепърва ще започват наказанията за по 1-2 мача, как ще я караме без резерви? Ами контузиите? Каквото и да правим, когото и да освобождаваме, не можем да я караме без резерви, а и няма как да имаме играчи като Холмар и Тиам на пейката. Въобще, наистина ли вярвате, че зимата можем да намерим играчи от класата на Обертан, примерно, за без пари или по тънката лайсна? :roll:

Аз като гледам Славиша разчита само на двама-трима еднакви резерви. Поначало сърбинът хич не обича да прави промени (което ме дразни понякога) и когато ги прави, обикновено не са с цел тактическа промяна. А Нашименто, Виана и Буш са дълбоко замразени. Ако му гледаш мачовете ще кажеш, че "Левски" разполага с 12 футболиста най-много. Ако няма да използва тея тримцата, не виждам логика да продължават да са в "Левски". И това верно ми е дразнещо - всеки мач едни и същи футболисти, една и съща постройка. (Значи... ако всеки мач бием, не буташ титулярите - да, но случаят не е такъв...) Отделно така се натрупва умора в едни играчи, докато при други се губи форма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2018 15:34

В момента Паулиньо е напълно заменим и даже не показва, че заслужава място сред титулярите. А Обертан е щета, ако е в средата на терена/зад Костов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 дек 2018 15:35

Буш като влезе с Ботев повече игра като защитник на противника :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”