Едно клипче което направих преди няколко години. Нека левскарите да си спомнят с умилeние за най Великия, а червените да замълчат поне за малко макар да знам че им е трудно. Но според Мен Гунди е можел да накара всеки да замълчи. Поклон.
http://www.vbox7.com/play:fe7254fa
За да знаете кой е Гунди.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
За да знаете кой е Гунди.
От утре съм локомотивец!
- plamen etov
- Контакти:
Re: За да знаете кой е Гунди.
ПОНЕЖЕ ЖИВЕЕХ В ГЕО МИЛЕВ, А НА РЕДУТА ИГРАЕХМЕ МАЧЛЕТА ГУНДИ ИДВАШЕ КАТО ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ГЛЕДАШЕ НИ ЧЕ И ПОРИТВАШЕ С НАС !!!!!!ТОВА Е ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК ГУНДИ,ОСТАНАЛ В СПОМЕНИТЕ НА ЕДНО 6ГОДИШНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ ЕДНА ОТ ДНЕШНИТЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ ЗВЕЗДИ ДА Е ПРАВИЛ ТОВА ,ОСВЕН ЗА РЕКЛАМА ,И ПАРИ
ВЕЧНА ПАМЕТ И ПОКЛОН ГУНДИ !!!!!!

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
plamen etov написа:ПОНЕЖЕ ЖИВЕЕХ В ГЕО МИЛЕВ, А НА РЕДУТА ИГРАЕХМЕ МАЧЛЕТА ГУНДИ ИДВАШЕ КАТО ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ГЛЕДАШЕ НИ ЧЕ И ПОРИТВАШЕ С НАС !!!!!!ТОВА Е ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК ГУНДИ,ОСТАНАЛ В СПОМЕНИТЕ НА ЕДНО 6ГОДИШНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ ЕДНА ОТ ДНЕШНИТЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ ЗВЕЗДИ ДА Е ПРАВИЛ ТОВА ,ОСВЕН ЗА РЕКЛАМА ,И ПАРИ![]()
![]()
![]()
ЛЮБО ПЕНЕВ И ИЛИЯ ГРУЕВ ИДВАХА В 120-О СОУ ДА ПОРИТАТ С НАС ПРЕДИ ВРЕМЕ.
Гунди, беше голям шофьор !
светла му памет!
светла му памет!
- plamen etov
- Контакти:
popaj написа:plamen etov написа:ПОНЕЖЕ ЖИВЕЕХ В ГЕО МИЛЕВ, А НА РЕДУТА ИГРАЕХМЕ МАЧЛЕТА ГУНДИ ИДВАШЕ КАТО ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ГЛЕДАШЕ НИ ЧЕ И ПОРИТВАШЕ С НАС !!!!!!ТОВА Е ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК ГУНДИ,ОСТАНАЛ В СПОМЕНИТЕ НА ЕДНО 6ГОДИШНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ ЕДНА ОТ ДНЕШНИТЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ ЗВЕЗДИ ДА Е ПРАВИЛ ТОВА ,ОСВЕН ЗА РЕКЛАМА ,И ПАРИ![]()
![]()
![]()
ЛЮБО ПЕНЕВ И ИЛИЯ ГРУЕВ ИДВАХА В 120-О СОУ ДА ПОРИТАТ С НАС ПРЕДИ ВРЕМЕ.
ГОВОРЯ ЗА ДНЕШНИТЕ БРАТЛЕ!!!!
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- plamen etov
- Контакти:
ivio написа:Гунди, беше голям шофьор !
светла му памет!
[size=200]НЕ СТАВАЙ ЦИНИЧЕН!!!!ГЛУПАВО Е .[/size]
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
хубаво клипче, само ми стана кофти, че не си успял да добавиш и великия му гол срещу Англия на Уембли!
днескашното поколение, няма никакъв спомен за Гунди и затова му е лесно да го отрича!
и аз нямам и грам спомен за него, но начина по-който баща ми ми е говорил за него и за останалите от левски в него период, ме накара да изпитвам уважение към него!
и моля, скивайте задния план на кадрите, забелязвате ли колко пълни са стадионите и как няма и грам заграждения, между публиката!
днескашното поколение, няма никакъв спомен за Гунди и затова му е лесно да го отрича!
и аз нямам и грам спомен за него, но начина по-който баща ми ми е говорил за него и за останалите от левски в него период, ме накара да изпитвам уважение към него!
и моля, скивайте задния план на кадрите, забелязвате ли колко пълни са стадионите и как няма и грам заграждения, между публиката!

Нямаше го тогава с хубаво качество, и аз се ядосвах. Гола е паметен наистина. Направо смешни ги е направил англичаните с тази атака.
От утре съм локомотивец!
- plamen etov
- Контакти:
Lyubooo написа:хубаво клипче, само ми стана кофти, че не си успял да добавиш и великия му гол срещу Англия на Уембли!
ТОГАВА ИМАШЕ ВЪВ ВСЕКИ ОТБОР ГОЛЯМИ ФУТБОЛИСТИ ,А ХОРАТА ХОДЕХА НА МАЧ КАТО НА ПРАЗНИК!!!ИМАШЕ КАКВО ДА ГЛЕДЪТ НА ТЕРЕНА А НЕ ДА МИСЛЯТ КАКВО ДА СЧУПЯТ И КАК ДАСЕ СБИЯТ

модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- INZAGHI_99
- Контакти:
ivio написа:Гунди, беше голям шофьор !
светла му памет!
ТЪПОТАТА ТИ ПРИСЪЩА МАЛУМНИКО ГЛУПАВ! СКАПАНЯК!!!
ВЕЧНА ПАМЕТ НА ГУНДИ, ЗА ЖАЛОСТ НЕ СЪМ БИЛ РОДЕН И МОГА САМО ДА ГЛЕДАМ КАСЕТИ С ИГРАТА МУ!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”