Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 30 ное 2018 16:08

JackPackage написа:Разходка до Бялка фор ю, мистър Попов? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

+кетъринг 8-) Все пак той заема висок пост,не е некво съдийче :idea: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

yagarr

Мнениеот yagarr » 30 ное 2018 18:00

Parvan P. Parvanov
2 часа
Уважаеми привърженици на ЦСКА. Току що получих съобщение от г-н Борислав Попов, с което ми казва, че г-н Борислав Михайлов трябва да му нареди да изпрати готовия имейл до уебсайта на УЕФА. Борислав Михайлов не ми отговаря. Малко по-късно, г-н Попов ми изпрати съобщение и ми каза, че ще му трябват "3-4 дни, работни". Моля всички за търпение до идния четвъртък.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 ное 2018 18:04

yagarr написа:
Parvan P. Parvanov
2 часа
Уважаеми привърженици на ЦСКА. Току що получих съобщение от г-н Борислав Попов, с което ми казва, че г-н Борислав Михайлов трябва да му нареди да изпрати готовия имейл до уебсайта на УЕФА. Борислав Михайлов не ми отговаря. Малко по-късно, г-н Попов ми изпрати съобщение и ми каза, че ще му трябват "3-4 дни, работни". Моля всички за търпение до идния четвъртък.

Боли ме к*ра мене кво къде пише. :lol: То и в учебниците в БЮРМ пише,че ''Македония е на 300 000 000 000 години'',а в учебниците в Турция изобщо не се споменава за ''турско робство''... и кво? :lol: Кво пишело в сайта на... Боже...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

yagarr

Мнениеот yagarr » 01 дек 2018 08:35

Люпко Петрович е получил предложение да започне работа в ЦСКА, пише "Тема Спорт". Наскоро сърбинът обяви, че приключва с треньорството, след като за последно бе начело на Руанда, който направи шампион.

Преди дни 71-годишният специалист се е срещнал с благодетеля на "червените" Гриша Ганчев в София. Последният му е отправил покана да стане част от ръководството на ЦСКА. До края на годината Петрович ще даде отговор на предложението.

Независимо, че миналото му е свързано с Левски, Люпко вече обяви, че би работил на "Българска армия". Той също така призна, че е спомогнал и за назначението на Нестор ел Маестро.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 01 дек 2018 11:59

Новината на деня е от вчера вечерта....по Евроком.И спортна и политическа.Не че тези неща не се говориха под сурдинка,сега има директни обвинения.Тоя дядка Любко,въобще не ме интерсува...няма място на Армията и толкова.Като го питаш за ЦСКА...винаги ми говори кво требва да се промени в ....Левски.Защо мълчиме за геноцида над ЦСКА...от Бащиците Станишев и Борисов(приятел на Домусчиев)...нещо не ни се коментира...що така мълчиме гузно!?А тук требваше да ври и кипи!!!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 дек 2018 14:27

ЦСКА ще зимува на върха в Елитната група до 15 години. В среща от последния есенен кръг "червените" победиха Септември с 2:0.

Двубоят се игра на изкуствения терен на стадион "Славия".

"Армейците" поведоха в резултата в 31-ата минута, когато Павел Жабов намери с дълъг пас Ясен Цеков на десния фланг, той центрира в наказателното поле и Георги Чорбаджийски беше точен за 1:0.

В 44-ата минута гол на Жабов беше отменен заради засада. Малко по-късно Йоан Борносузов беше фаулиран в наказателното поле и бе отсъдена дузпа за "червените". Борносузов отбеляза наказателния удар за 2:0.

ЦСКА е на първо място с 39 точки, без загуба от началото на сезона.

Тук школата,която я чакаме осма година да изкара читав футболист и която има 36 игрища , софтуер от НАСА и открадна най- големите таланти от Левски , ЦСКА , Ботев и т.н е на осмо място.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 дек 2018 17:37

red__army написа:Новината на деня е от вчера вечерта....по Евроком.И спортна и политическа.Не че тези неща не се говориха под сурдинка,сега има директни обвинения.Тоя дядка Любко,въобще не ме интерсува...няма място на Армията и толкова.Като го питаш за ЦСКА...винаги ми говори кво требва да се промени в ....Левски.Защо мълчиме за геноцида над ЦСКА...от Бащиците Станишев и Борисов(приятел на Домусчиев)...нещо не ни се коментира...що така мълчиме гузно!?А тук требваше да ври и кипи!!!

Интересното е че и медиите се правят на глухи и никъде не пишат дума за участието на Томов в Евроком.Мисля че Томов беше искрен и отговори на всички въпроси,даде и отговор на въпросите които Диков задава вече от доста време за едни 34млн.лв. от Стивън Ло към собственика на тенис-кортовете в Банкя,тема която е скандална и навсякъде по света щеше да бъде обект на разследване,само не и в България.Днес надълго и нашироко се отразява какво е казал Дучето и как е купил абонаментна карта на внук си за Армията,а никъде не се споменава за директните обвинения на Томов към Станишев и Борисов и какво му се случи след като е извадил реалните заплати на футболистите на ЦСКА. http://eurocom.bg/shows/video/diskusion ... icite/8493
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 01 дек 2018 20:35

peliforewer написа:
red__army написа:Новината на деня е от вчера вечерта....по Евроком.И спортна и политическа.Не че тези неща не се говориха под сурдинка,сега има директни обвинения.Тоя дядка Любко,въобще не ме интерсува...няма място на Армията и толкова.Като го питаш за ЦСКА...винаги ми говори кво требва да се промени в ....Левски.Защо мълчиме за геноцида над ЦСКА...от Бащиците Станишев и Борисов(приятел на Домусчиев)...нещо не ни се коментира...що така мълчиме гузно!?А тук требваше да ври и кипи!!!

Интересното е че и медиите се правят на глухи и никъде не пишат дума за участието на Томов в Евроком.Мисля че Томов беше искрен и отговори на всички въпроси,даде и отговор на въпросите които Диков задава вече от доста време за едни 34млн.лв. от Стивън Ло към собственика на тенис-кортовете в Банкя,тема която е скандална и навсякъде по света щеше да бъде обект на разследване,само не и в България.Днес надълго и нашироко се отразява какво е казал Дучето и как е купил абонаментна карта на внук си за Армията,а никъде не се споменава за директните обвинения на Томов към Станишев и Борисов и какво му се случи след като е извадил реалните заплати на футболистите на ЦСКА. http://eurocom.bg/shows/video/diskusion ... icite/8493

Ти сериозно ли? :)
Томов винаги е искрен. Той е образец за български политик и спортен деятел, както е доказвал в миналото хиляди пъти. Злите сили обаче никога няма да позволят на един толкова честен човек да успее в България...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 дек 2018 20:49

Има ли още хора, които вярват на Томов :lol: тоя искаше да прави закрито море по дяволите :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 дек 2018 22:06

А аз се питам има ли още някой, който да седне да го слуша този? Дори да каже една истина, то 99 пъти ще излъже!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”