Ходехме на училище един месец първа смяна, един месец втора. Не пукнахме, не джендърясахме, деца народихме.
Ебати проблемите сега с лятмо, мятно часово време.
Лигава работа...
Да спасим лятното часово време!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да спасим лятното часово време!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
Това което аз знам е, че не е нормално слънцето да изгрява в 04:00 ч. лятото, или в 08:30 ч. през зимата.
Хората, които живеят по часовник страдат, факт, ама никой не им е виновен, че гледат часовника кога да ядът, стават, спят и т.н.
Хората, които живеят по часовник страдат, факт, ама никой не им е виновен, че гледат часовника кога да ядът, стават, спят и т.н.
То ако така ще караме, може и до каменната ера да се върнемfcb_bg написа:Ходехме на училище един месец първа смяна, един месец втора. Не пукнахме, не джендърясахме, деца народихме.
Лигава работа...

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
rane написа:То ако така ще караме, може и до каменната ера да се върнемfcb_bg написа:Ходехме на училище един месец първа смяна, един месец втора. Не пукнахме, не джендърясахме, деца народихме.
Лигава работа...Представяш ли си, колко лигава ще иглеждаш в техните очи с някои от проблемите си сега? Светът обаче се развива.
Не знам как е било по каменната, викам как е било по моето училищно време. И никой не е мънкал.
Ми да развива се - до дебат за един час времева разлика.
Голямо развитие, ей!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Ами развитие е, я! На хората все повече им писва от това местене на часа и все повече започват да надигат глас. Погледни си календара - в 21 век смеfcb_bg написа:rane написа:То ако така ще караме, може и до каменната ера да се върнемfcb_bg написа:Ходехме на училище един месец първа смяна, един месец втора. Не пукнахме, не джендърясахме, деца народихме.
Лигава работа...Представяш ли си, колко лигава ще иглеждаш в техните очи с някои от проблемите си сега? Светът обаче се развива.
Не знам как е било по каменната, викам как е било по моето училищно време. И никой не е мънкал.
Ми да развива се - до дебат за един час времева разлика.
Голямо развитие, ей!

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
Eminem написа:Смяната влияе много зле на организма и това е научен факт. Важно е да се премахне.
А кое време да остане - зимното е естественото време и организмът е синхронизиран с него. Лятното е изкуствено.
От това по-добър довод...
Престъпления стават и през деня, престъпниците не се спират от това, че е светло.
Трябва да си зададете въпроса защо ви е страх от тъмнината. Има някаква причина.
1 час повече светлина през лятото не е голяма работа.
Да но Батман излиза само през нощта да ни спаси от лошите.
- barca4ever
- Контакти:
https://dariknews.bg/novini/sviat/liatn ... -g-2135003
И за какво беше всичкия тоя шум, само си чешат езиците, ама и така да остане не ми пречи.

И за какво беше всичкия тоя шум, само си чешат езиците, ама и така да остане не ми пречи.

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
- barca4ever
- Контакти:
Хайде да минават тия 5 седмици и да си минаваме към лятното часово време и стъмване след 20 ч, че ми писна да свършвам работа в 18 и малко след това да е тъмно вече, а ако сме целогодишно на лятно още сега края на февруари ще е светло до 19:30

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
Възползвайте се пълноценно от последния хубав ден през годината и откраднете едни от последните слънчеви лъчи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Утре ще спим повече ли е
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.