Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 28 яну 2010 00:17

Michael Tawiah (born December 1, 1990 in Accra, Ghana) is a Ghanaian International footballer, who currently plays for Bulgarian PFC Levski Sofia in the A PFG. He typically plays as a defensive midfielder.
Levski Sofia
On 28 January 2010, Tawiah was bought by Levski Sofia for transfer fee of 30,000 €. He signed a 3,5-years contract.
International career
On August 11, 2009, Tawiah made his debut for Ghana U-20 in a friendly match against Bulgaria U21.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Левски взима ганаец от Локо Мездра

Мнениеот edmon_dantes » 28 яну 2010 00:35

Гуу написа:
FC_LEVSKI написа:А бе какво става тука бе????Вие чорбари,ловчанлии,олигофрени... или каквито сте там сте се загрижили за наще трансвери повече от нас бе...Такъв бил,онакъв бил...вие нямате ли си по един вибратор да си играете ами само киснете в нашият форум и си плещите глупостите???Айде вече спрете се,че много почнахте да дразните(особено ти Литекс ли си к`ъв си..)

Иначе дано момчето покаже някаква класа и се наложи в състава ни..Успех му желая!

Хайде по-спокойно. Защото си мислиш, че няма левскари, които коментират нашите трансфери, тези на Литекс или пък на другите отбори... :evil:
Това тук е все пак форум, да му се невиди. Разбирам някой да е псувал или обиждал, а то какво... ?

Нямаме нищо против да си пишете във форума на Левски, но някои (не визирам теб, ти си точен) се опитват да провокират и дразнят, което не е приятно и ще доведе както винаги само до едно - караници и плюене.
А относно Майкъл Тевия... Дано се наложи, имахме нужда от такъв тип играч. Виждам след 1-2г. да се превърне в новия Ричи. Само да не тръгне по дискотеките, че тогава...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано

Мнениеот edmon_dantes » 28 яну 2010 00:40

_RoKi_ написа:От Левски отрекоха подобни слухове за трансфер в Райо Валекано 8-) 8-)

Не отрекоха, а Баждеков спомена, че не е сигурен на 100%. Но определено интерес има от испанския клуб. Дано се получи трансфера и да се развие момчето както трябва.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 яну 2010 00:46

edmon_dantes написа:А относно Майкъл Тевия... Дано се наложи, имахме нужда от такъв тип играч. Виждам след 1-2г. да се превърне в новия Ричи. Само да не тръгне по дискотеките, че тогава...

Айде пък ти спри 19 годишен африканец, дето попада в рая на евтиния алкохол и хмм "податливите" момичета, наречен, за заблуда на врага Студентски град, да не ходи по дискотеките. Можеш ли? :lol: :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно-дано не съм прав и на момчето да му тръгне играта и да се наложи в отбора
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2010 09:24

Дано африканчето не се превърне в Ричи извън терена...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 яну 2010 09:26

bigbonusprize написа:Дано африканчето не се превърне в Ричи извън терена...

Ми като се превърне,от него ,поне,още по-лесно ще си избием парите.Като гледам за колко го взимаме...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2010 09:28

Има ли някъде спомената трансферна сума?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Re: Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано

Мнениеот Kotooshu77 » 28 яну 2010 10:53

Колко по рано се махне от футболното ни блато , толкова по голям шанс има да играе голям футбол !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 28 яну 2010 10:54

love_hurts написа:Къде са ви изказванията от миналия полусезон, когато ЦСКА взе футболисти от последните отбори, а сега като вие взимате всичко е затихнало. Значи един от 10, един от 13, един от 14. Нека ви е честит.

Вие тези играчи ги взехте, а и сега продължавате да взимате такива, с целта да градите нов отбор, с който да "върнете старата слава" на ЦСКА :lol: и с който Любо Пенев се канеше да излиза от групите на Лига Европа :roll:
При нас тези трансфери не са с цел да се гради цял нов отбор, а просто да подсилят конкуренцията на някои постове. Специално за Кривия, Гонзо явно го взима да помага с опит и себераздаване. Пък този Тевия я запише някой мач, я не ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 11:10

С добри впечатления съм от това черничко момче.....мисля, че има страхотен потенциал......може да се окаже добро трансферно попадение.
А и сумата която е обявена.....е повече от приемлива !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”