vvessel написа:Вече наистина почвам да си мисля, че до някое време в първенството играхме по някаква идея останала от Роси в защитен план, но след това - трагикомедия. Трагедия в защита и комедия в нападение. Абсурдно изигран мач, особено след смяната на Рейш тръгнахме само надолу до пълен крах. При положение, че отбора мачка и създава положения, а противника се е окопал и дебне на контри, смените бяха абсолютно аматьорски в стил - ела вълчо, изяж ме. Спомням си Стойчо Младенов при загубата ни от Чехия с 6:0 правеше същите тъпотии. Вече почвам да се притеснявам след подготовката зимата какво ще стане с отбора.
Роси ги бил местел с по 10 сантиметра, а сега играели освободено. Абе да си играят освободено на малки вратички в квартала, за такава аматьорщина заплати не трябва да взимат. А на треньора до края на първенството му останаха само контроли и да обиграва отбора за следващото, защото и евротурнири няма да видим.
И аз не схванах странните смени на треньора. От момента на изваждане на Рейш и връщане назад на Мариани напред просто нещата станаха безобразни. Никакви изводи от мача с Монтана загубен по аналогичен начин. Не знам какво става в защитата, но са абсолютна трагедия. Централна двойка Белаид - Яблонски просто не работи и не стават. Вероятна причина е и огромната колебливост на вратарите. Друг е въпросът, че се вижда страхотен спад във формата и играта и при Цветкович и при Яблонеца и при Обертан, а Костов и той не беше ясно къде се намира. Паулиньо пък след контузията е неузнаваем, а Буш и Ривалдиньо какво още правят в отбора, че и в групата за мачовете нямам представа. Така или иначе след тези загубени 3 точки за Левски може да се каже, че сезона приключи. За кой ли път.