Antonio_Resio написа:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Antonio_Resio написа:

[/center]delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
LaRgO написа:А великите фенове на Атлетико да не живеят в някакъв паралелен Мадрид, че да не могат да си купят билети. А и това за атмосферата е много нелепо, защото мадридчани няма как да бъдат мнозинство на стадиона.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
LaRgO написа:Дават 25 000 билета за феновете на двата отбора, като само 5000 от тях ще се продават в Аржентина, а останалите на сайта на конмебол.
22 000 ще бъдат за спонсори, а останалите ще бъдат в свободна продажба.
Събери ги и ми кажи къде видя "пластмасовите" фенове на Реал ?
Тези, които са за спонсорите ли ?
Да не мислиш, че тези членове на Реал ще са обикновенни хора ? И задължително ли е всички членове на Реал да са с ултрас наклонност ? Всички ваши членове ли са ултрас ?
Истината е, че феновете на Реал НЯМА как да окажат влияние на атмосферата на стадиона и това твоето беше много евтин опит за заяждане.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:https://en.as.com/en/2018/12/01/football/1543703336_984163.html
Превод трябва ли ти?
5 000 на Ривър и Бока, 9 000 на Реал. 40 000 на аржентинци в Испания, 22 000 за организаторите
Феновете, които подрекят отбора си с глас, а не стоят като на театър ултраси ли се водят? Щото ако е така при нас са 85-90% ултраси за сметка на 5-10-те% при ботовете
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта