rhaegar написа:Със сигурност не съм аз. Мен по-скоро ме влече към sub girls.
Знаех си, че така ще кажеш.
---
Да не те намерим само някоя сутрин вързан за някой уличен стълб с топка в устата и латексово облекло : )))))
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Със сигурност не съм аз. Мен по-скоро ме влече към sub girls.
boglev написа:Дали някоя телевизия ще се излъже да предава утре финала на Копа Либертадорес?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boglev написа:Дали някоя телевизия ще се излъже да предава утре финала на Копа Либертадорес?
Съмнява ме, съвпада с Атлетико - Барса, италианският и холандският късен мач, така че МТел отпадат, с това и Булсата, Диемите предават само мачове с участието на ботушари, така че <1% шанс![]()
boabbb написа:Какво си купихте от черния петък

[/offtopic]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта