Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bilyaletdinov » 22 ное 2018 16:44

Тоя помияр Кабака да внимава как свири. Ловешкият плазмодий го чака топло посрещане.
А тоя смешник Краси Иванов да вземе най-сетне да разбере, че никой не го е еня за шибаното му мнение и смешните позиции, които изказва през ФБ. Да се маха още от сега. Напълно безполезен е.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 22 ное 2018 16:56

bilyaletdinov написа:Тоя помияр Кабака да внимава как свири. Ловешкият плазмодий го чака топло посрещане.
А тоя смешник Краси Иванов да вземе най-сетне да разбере, че никой не го е еня за шибаното му мнение и смешните позиции, които изказва през ФБ. Да се маха още от сега. Напълно безполезен е.

От началото на януари с тези неща ще се занимава Павел Колев, а Краси Иванов ще е финансов директор, та предполагам като се получат тия размествания можем да очакваме някаква по-значителна промяна.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 ное 2018 18:04

TristaNNN написа:....
но сега се назначи един човечец с уж прилично досие , неопетнен, .....

:mrgreen: :mrgreen:
Плачаааа :)
Та нали само преди 2 седмици пуснахте поредната кървава декларация срещу БФС, бре. Тоз "неопетнен човек с прилично досие" не е ли реално #2 в БФС-то след пиян Боби?
:) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 18:15

TristaNNN написа:"Форумната лелка" е фурнаджийска лопата, която не спира да дърдори всякакви работи пречупени през всички възможни призми, често си противоречи и накрая заявява, че е била права, ама то няма как да е иначе - все ще уцели някъде. Рева, рева, че няма директор, после рева, рева срещу Краси Иванов, но сега се назначи един човечец с уж прилично досие , неопетнен, но лелката не загуби и ден и бам - насра го веднага, а човекът дори не си е разгледал кабинета все още. Те, принципно, лелките не обичат да хвалят и никога не опитват да видят хубавите работи наоколо - на тях им дай да мрънкат, да се възмущават, да съзряват разни завери и апокалиптични сценарии във всяка житейска ситуация, да създават абсурдни въображаеми решения и прочее безумици, които са абсолютно характерни и за нашата форумна лелка.

[offtopic]Явно е, че ти харесва положението, харесват ти последните няколко години. Браво. Харесвай си. И не забравяй патетичния тон относно Великия кормчия. Аз ти показах сравнение на два състава на "Левски" в рамките на две години. И недей се занимава с моята личност. Въобще не виждам нещата само в черно и съм описвал всичко в черни краски. Но не мисля да ти се обяснявам. Продължаваш да се държиш като комсомолски секретар, какъвто най-вероятно си бил на времето.[/offtopic]

Плюс че си говори пълни глупости, непроверени неща, колкото да каже нещо и като го опровергаеш следва нещо от сорта на "ама аз ей така, за спорта го казах"

[offtopic]Сега, не мога да ти го нарисувам и не съм сигурен, че ще ме разбереш, но големите хора, когато сбъркат, казват: "Сбърках". И въобще, момчета, пак заставате на амбразура, която не сте сигурни дали няма да падне. Пак ще се изнижете като пръц из гащи, но пак няма и да си направя труда да го коментирам, щото знаем отдека сте.[/offtopic]Месеци наред миналия сезон тука трима-четирима зомбита обиждахте хората, сваляхте от пиедестали заслужени футболисти, които разбират повече от вас тази материя и се държахте като абсолютни... :oops: Когато всичко си дойде на мястото и задните части лъснаха - никой нищо. Та я си сядайте на д-тата, че пак ще стане кафево, ма още не сте го разбрали. А вие пак ще сте като ни лук яли, ни лук мирисали. Ама мирише, хорица.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 18:18

wilge написа:Имах предвид, че клипчетата са особена материя. Показаното в тях може да е реклама или антиреклама, зависи с каква цел е подбрано и не бива да си вадим заключения. Сигурен съм, че сега журналята ще извадят на показ всеки вратар с проблеми в клуба си, или такъв без ангажимант, т.е. никой не го иска и ще го впрягат за титуляр в Левски. Мисля, че по- скоро ще сменят Вальо Захариев. Особено след като Мъри е му е дал оценка "страхлив". Един Павел Колев знае. Ако няма вратарски издънки в мачовете до края на сезона може и да минем само с треньорска смяна. Кой знае. Форумен колега някъде писа, че Митрев си тръгва. То как ли да остане след като настрои феновете срещу себе си. Лекето на тати капризничи, не подписва. Въпреки, че родният му клуб е единствената му възможност да рестартира. Друг един татин, дето пуска гол от шут от противниковата врата но продължава да твърди, че е достоен за английската Висша лига, също не е никаква алтернатива. Иванов е още дете. За Луков Крушарски ще иска пари. Пламен е на друг финансов сегмент. Май най- добре ще е Славиша да намери юговратар.

Подкрепял съм винаги българите, и смятам, че вратар и деветка трябва да са българи в "Левски", но и аз съм за чужд вратар. Относно Луков, ако си платим, за да си върнем наш юноша ще е супер смешно, ама... кво пък?!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 ное 2018 18:19

Краси Иванов няма абсолютно никаква работа в този отбор. Ама никаква. За 2 години с нищо не е показал, че е полезен за отбора.
Маркетингът ни е под нулата, фен шоповете са занемарени.
Какво точно свърши Краси Иванов, което е полезно за клуба?
Всички важни преговори ги води Спас Русев.
С всичките кусури на Баждека не може да му стъпи на малкия пръст.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 ное 2018 18:21

СТД

Двете страни вече са стартирали разговори, а целта на “сините” е Груев да започне работа от 1 януари 2019 година, когато в клуба пристига и Павел Колев, който ще е новият изпълнителен директор. Красимир Иванов пък ще заеме позицията финансов директор
.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 ное 2018 18:58

До Вангелов е може и да има нещо вярно :roll:

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 19:59

Ето нещо различно. Любопитен избор.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 ное 2018 21:01

Има мисъл и идея в тези назначения. Дано да се получат нещата...
А инак, понеже гледам, че някои са попитали за починалият фен на Левски: Атанас Радков, или както е известен сред нас като Свинчо, беше много мъжко момче. Много бито от живота, много трагедии са му се случили...но си остана докрай верен на Левски и на себе си. Как намираше сили да се надсмее над нещастията си, не ми е ясно. И през панделата в Бобовдол е минал, и малък е загубил родителите си, и жилището си, и през загубата на жена и дете е минал. Последните години често минаваше при мен, черпех по вино, цигари и някой лев. Много сме си говорили и за Левски( той кесеше на всяка тренировка) , и за другите неща. Когато ми се роди малкия, му сипах от шишето с уиски арабия. Понеже познаваше отдавна и мен, и майка му от агитката, много ни се радваше. Никога няма да забравя как преди 2-3 години дойде в магазина, и понеже Синчец2 мрънкаше за пица, отиде да му купи...понеже много беше паралия, миличкия....
Десният му прав беше убийствен. Вол можеше да убие с него. Но все си ходеше с пликчето и бутилката винце в него. Така си и отиде-без никой да разбере. Миналата есен ми изчезна. Дойдоха двама негови познати да ме питат-викам им: няма го! Пуснах по групите запитване-появиха се различни мнения. Според едни-отишъл в Австрия да бачка. Според други- в затвора бил. Трети викат-крие се. Четвърти го видели на мач. Поуспокоихме се, но него си го нямаше. И накрая хората се поразтърсили и стигнали до страшната истина: починал октомври миналата година, седял е месеци в Съдебна медицина( няма роднини) и го погребали служебно в края на март.
Аз обаче искам да го запомня с неподражаемото му чувство за хумор и самоирония. Като на тази снимка...
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”