Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот wilge » 22 ное 2018 11:57

metodito написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X54YEcZsgeA[/youtube]

Така с клипчета селекции правеше "инж." Г. Иванов. Но там хавата беше друга- комисионни при привличането и при неустойките при напускане. Ако не са го наблюдавали предварително въобще да не го взимат. Аз ще ти охладя страстите с клипа от Спортал: https://www.sportal.bg/news.php?news=757259 пък ти ми кажи с какво е по- различен т. н. Магнита от Божката и културиста. Всеки който желае може да подбере кадри с изяви на последните двамца хубавци и който не ги е гледал на живо ще си помисли, че са вратари от европейска класа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 ное 2018 12:08

Ами, честит ни нов директор. Аз лично съм приятно изненадан и признавам, че много лековато определих тази новина за партенка, но просто напоследък такива има бол около любимия ни отбор и вече да не смее да се зарадва човек.
Господинът има интересна визитка, а суперлативите от страна на Русев ме карат да мисля, че този ход не е "на парче", а се мисли по-отговорно и в перспектива. Разбира се, ще трябва да мине известно време преди да коментираме работата на Колев, макар че някои вечно бърборещи тука форумни лелки вече го "оправиха". :lol: Но каквото и да се случи в бъдеще, тази рокада показва, че собственикът вижда, че нещо куца и трябва да се подобри, след което прави ход да го стори, а не замита проблема под килима, което е похвално. Даже няколко оранжеви вече се поразбръмчаха и съзряха директиви и завери, което пък прави тази административна меневра ... приятна. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 ное 2018 12:47

Павел Колев, беше единственият човек от клетниците в БФС, който вършеше някаква работа там.
Как ще се справи при вас, предстои да видим.
Който е гледал студиата по време на световното това лято, където беше чест гост, мисля, че е видял, че е на "Ти" с това добиче футбола. За разлика от много "капацитети"
Добър ход от страна на Русев.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 13:44

TristaNNN написа:Ами, честит ни нов директор. Аз лично съм приятно изненадан и признавам, че много лековато определих тази новина за партенка, но просто напоследък такива има бол около любимия ни отбор и вече да не смее да се зарадва човек.
Господинът има интересна визитка, а суперлативите от страна на Русев ме карат да мисля, че този ход не е "на парче", а се мисли по-отговорно и в перспектива. Разбира се, ще трябва да мине известно време преди да коментираме работата на Колев, макар че някои вечно бърборещи тука форумни лелки вече го "оправиха". :lol: Но каквото и да се случи в бъдеще, тази рокада показва, че собственикът вижда, че нещо куца и трябва да се подобри, след което прави ход да го стори, а не замита проблема под килима, което е похвално. Даже няколко оранжеви вече се поразбръмчаха и съзряха директиви и завери, което пък прави тази административна меневра ... приятна. :)

"Форумната лелка" досега е била права, а Изолда не престава да боготвори всяко действие на ченгето и амбразури, де що има критика. Критично мислене се нарича, приятелю.
Изображение
Изображение
Едва две години по-късно, а в "Левски" няма нито един от онзи отбор.
Разпери пръстчета и почвай да броиш колко са в Лудогорец и ще разбереш какво казвам. А за Павката Колев... какво да кажа, времето ще покаже, "политическо" или не е това назначение. Желая му търпение, защото ще му е нужно.

Абе, брат, това болднатото, не знам лелка ли съм, ма ти си бетер като комсомолска секретарка пред отрядния. :lol: Нашият вожд вижда кривиците и ги изправя със силата и справедливостта, каквато само ТОЙ, нашата гордост, може да притежава. Хвала, другари. УРА! А инакомислещите... утре на другарски съд!
#nemoiwisewerwa
Последна промяна от metodito на 22 ное 2018 14:04, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 13:49

wilge написа:

Така с клипчета селекции правеше "инж." Г. Иванов. Но там хавата беше друга- комисионни при привличането и при неустойките при напускане. Ако не са го наблюдавали предварително въобще да не го взимат. Аз ще ти охладя страстите с клипа от Спортал: https://www.sportal.bg/news.php?news=757259 пък ти ми кажи с какво е по- различен т. н. Магнита от Божката и културиста. Всеки който желае може да подбере кадри с изяви на последните двамца хубавци и който не ги е гледал на живо ще си помисли, че са вратари от европейска класа.

В смисъл? Сравняваш бивш вратар на Генк, бивш белгийски национал с Мартин и Божката? Аз иначе просто постнах клипчето... :roll: Не съм твърдял нещо с това...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 ное 2018 14:34

metodito написа:
Не знам. Аз мисля, че "не се получи" поради независещи от тях обстоятелства. А с Гомес/Нашименто в дефанзивния вал на полузащитата бяхме далеч по-стабилни (и разнообразни и в двете фази на играта), отколкото сега. Поне така мисля аз. Определено така, както казваш ти е по-добре.

Забравяш, че Гомес /Нашименто играха така при Роси. Затова изглеждаха по-стабилни. Едни играчи при един треньор изглеждат едни, при друг - други. И в добрия и в лошия смисъл. Честно казано при Славиша виждам отслабване в дефанзивен план. За сметка на нападението. Съвсем различни типове треньори са с Роси. Надявам се след подготовката да не стане по-зле.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 ное 2018 14:51

metodito написа:
wilge написа:

В смисъл? Сравняваш бивш вратар на Генк, бивш белгийски национал с Мартин и Божката? Аз иначе просто постнах клипчето... :roll: Не съм твърдял нещо с това...

Имах предвид, че клипчетата са особена материя. Показаното в тях може да е реклама или антиреклама, зависи с каква цел е подбрано и не бива да си вадим заключения. Сигурен съм, че сега журналята ще извадят на показ всеки вратар с проблеми в клуба си, или такъв без ангажимант, т.е. никой не го иска и ще го впрягат за титуляр в Левски. Мисля, че по- скоро ще сменят Вальо Захариев. Особено след като Мъри е му е дал оценка "страхлив". Един Павел Колев знае. Ако няма вратарски издънки в мачовете до края на сезона може и да минем само с треньорска смяна. Кой знае. Форумен колега някъде писа, че Митрев си тръгва. То как ли да остане след като настрои феновете срещу себе си. Лекето на тати капризничи, не подписва. Въпреки, че родният му клуб е единствената му възможност да рестартира. Друг един татин, дето пуска гол от шут от противниковата врата но продължава да твърди, че е достоен за английската Висша лига, също не е никаква алтернатива. Иванов е още дете. За Луков Крушарски ще иска пари. Пламен е на друг финансов сегмент. Май най- добре ще е Славиша да намери юговратар.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 ное 2018 15:42

metodito написа:
TristaNNN написа:Ами, честит ни нов директор. Аз лично съм приятно изненадан и признавам, че много лековато определих тази новина за партенка, но просто напоследък такива има бол около любимия ни отбор и вече да не смее да се зарадва човек.

"Форумната лелка" досега е била права, а Изолда не престава да боготвори всяко действие на ченгето и амбразури, де що има критика. Критично мислене се нарича, приятелю.
Изображение
Изображение
Едва две години по-късно, а в "Левски" няма нито един от онзи отбор.
Разпери пръстчета и почвай да броиш колко са в Лудогорец и ще разбереш какво казвам. А за Павката Колев... какво да кажа, времето ще покаже, "политическо" или не е това назначение. Желая му търпение, защото ще му е нужно.

Абе, брат, това болднатото, не знам лелка ли съм, ма ти си бетер като комсомолска секретарка пред отрядния. :lol: Нашият вожд вижда кривиците и ги изправя със силата и справедливостта, каквато само ТОЙ, нашата гордост, може да притежава. Хвала, другари. УРА! А инакомислещите... утре на другарски съд!
#nemoiwisewerwa

"Форумната лелка" е фурнаджийска лопата, която не спира да дърдори всякакви работи пречупени през всички възможни призми, често си противоречи и накрая заявява, че е била права, ама то няма как да е иначе - все ще уцели някъде. Рева, рева, че няма директор, после рева, рева срещу Краси Иванов, но сега се назначи един човечец с уж прилично досие , неопетнен, но лелката не загуби и ден и бам - насра го веднага, а човекът дори не си е разгледал кабинета все още. Те, принципно, лелките не обичат да хвалят и никога не опитват да видят хубавите работи наоколо - на тях им дай да мрънкат, да се възмущават, да съзряват разни завери и апокалиптични сценарии във всяка житейска ситуация, да създават абсурдни въображаеми решения и прочее безумици, които са абсолютно характерни и за нашата форумна лелка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 ное 2018 16:20

TristaNNN написа:"Форумната лелка" е фурнаджийска лопата, която не спира да дърдори всякакви работи пречупени през всички възможни призми, често си противоречи и накрая заявява, че е била права, ама то няма как да е иначе - все ще уцели някъде. Рева, рева, че няма директор, после рева, рева срещу Краси Иванов, но сега се назначи един човечец с уж прилично досие , неопетнен, но лелката не загуби и ден и бам - насра го веднага, а човекът дори не си е разгледал кабинета все още. Те, принципно, лелките не обичат да хвалят и никога не опитват да видят хубавите работи наоколо - на тях им дай да мрънкат, да се възмущават, да съзряват разни завери и апокалиптични сценарии във всяка житейска ситуация, да създават абсурдни въображаеми решения и прочее безумици, които са абсолютно характерни и за нашата форумна лелка.

Плюс че си говори пълни глупости, непроверени неща, колкото да каже нещо и като го опровергаеш следва нещо от сорта на "ама аз ей така, за спорта го казах" :roll: :evil: :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 ное 2018 16:27

Рук за Кабака !

Върни се в “Левски”