Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

LM10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот LM10 » 22 ное 2018 00:38

metodito написа:Аз засега съм скептичен, като не съм сигурен за мотивировката за едно такова решение... Забележителен е растежа му от Спортал до върха на БФС. А в нашата татковина знаем кой се издига и как, принципно (ако си бай Никой, просто забрави. А ако не слушкаш, въобще).

Що се отнася до "съдийските атаки", за съжаление, както може да видим от т.нар. ни участия в Европа в последните 3-4 години, те въобще не са ни най-големия проблем. Проблемите ни са неясната собственост и еничарите, които управляват "Левски", липсата не само на дългосрочна, но и на краткосрочна визия, източването на клуба посредством изключително миризливи трансфери и нежеланието на т.нар. ни собственици (Батков, Тонев, Русев) да има силен "Левски".

Това лято единственият ни слаб трансфер е Полачек, който дойде като свободен агент. Луан е загадка, но купихме Холмар, Тиам, Реиш, Мариани, Нганиони (Вашчук е под наем) всичките са качествени попълнения. И цялата ни селекция струва 1 млн. евра, които ще избием само от продажбата да речем на Холмар.
Ама не Спас източва клуба като подписва дългогодишен договор със свободен агент, а този играч се оценява на 1,5 млн евра :mrgreen:

Аз съм доволен от назначаването на Колев. Да видим кой ще назначи за СТД или той ще изземе тези функции?
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 04:00

Elliah написа:
metodito написа:Аз засега съм скептичен, като не съм сигурен за мотивировката за едно такова решение... Забележителен е растежа му от Спортал до върха на БФС. А в нашата татковина знаем кой се издига и как, принципно (ако си бай Никой, просто забрави. А ако не слушкаш, въобще).

Що се отнася до "съдийските атаки", за съжаление, както може да видим от т.нар. ни участия в Европа в последните 3-4 години, те въобще не са ни най-големия проблем. Проблемите ни са неясната собственост и еничарите, които управляват "Левски", липсата не само на дългосрочна, но и на краткосрочна визия, източването на клуба посредством изключително миризливи трансфери и нежеланието на т.нар. ни собственици (Батков, Тонев, Русев) да има силен "Левски".

[offtopic]Мето... понякога и мен ме изненадваш :)
Сума време мрънкаш, че в Левски няма силен футболен човек, който да ръководи клуба. Сега ръководство назначава такъв, а ти веднага успя да му намериш кусур. Издигнал се в България значи е менте и не става, така ли? Това, че българите в казаните на Ада никой не ги пази е много вярно... И как хем да назначим българин, хем силен футболен човек, хем да не се е издигнал в България? Чужденец тука не може да вирее, не и на такъв пост.
Друго да те питам. Как източват клуба? Какво притежава клуба за да го източат? Освен дългове, разбира се.
Пич си, ама като почнеш с тия конспирации от немай къде... Хайде да дадем време на човека да го назначат първо, после да поработи и после да го плюем.[/offtopic]

Не ми обръщай внимание. Само си смърдя, ей така за спорта. По-горе изтъкнах много важни негови качества, които със сигурност притежава - административната работа - нормативни разпоредби, работа с УЕФА и нейните структури. Ткаъв човек в клуба няма. Щях да кажа отдавна, ама не помня да е имало. А че виждам нещо в кариерното му израстване...
Друго да те питам. Как източват клуба? Какво притежава клуба за да го източат? Освен дългове, разбира се.

Всичко, което влиза в клуба би трябвало да се дава от спонсори на "Левски", и в този смисъл разходването на тези пари е разходване на парите на "Левски".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 04:06

LM10 написа:

Това лято единственият ни слаб трансфер е Полачек, който дойде като свободен агент. Луан е загадка, но купихме Холмар, Тиам, Реиш, Мариани, Нганиони (Вашчук е под наем) всичките са качествени попълнения. И цялата ни селекция струва 1 млн. евра, които ще избием само от продажбата да речем на Холмар.
Ама не Спас източва клуба като подписва дългогодишен договор със свободен агент, а този играч се оценява на 1,5 млн евра :mrgreen:

Дано си прав, LM10. Аз говоря на база на това, което се случва в последните години. За тях имаме един трансфер навън. Това, което ме радва е, че почнаха да се дават пари за входящи трансфери, защото практиката не беше такава. И до тази година се опитвахме с трици маймуни да ловим. Щом един футболист е свободен агент, значи нещо има. Не е задължително, де, но, знаеш - или не е играл дълго време и е без отбор, или е ритал за здраве. С трансферна сума си е друго.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 04:09

W84me написа:

Делегат на УЕФА и то по мачове на Реал, Барса, ПСЖ, Челси... Как се стига до там "по другия начин"?

Не знам.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 ное 2018 08:24

Предлагат Магнита от Гент за вратар на Левски

Левски за втори път може да получи рамо от съперник в евротурнирите в търсенето на вратар. “Сините” са получили предложение от Гент да вземат под наем една от резервите на тима. Това е Колин Косеманс с прозвището Магнита, информира “Меридиан Мач”. 26-годишният страж е бил закупен от Мехелен за 750 000 евро, но има само два мача, тъй като титулярът Ловре Калинич се представя убедително. Белгийците обаче не искат Косеманс да губи форма и са готови да го дадат под наем на “Герена”, като ще поемат и заплатата му. “Сините” трябва да дадат отговор на примамливото предложение до петък.

Любопитен факт около Магнита е, че съдбата му е преплетена с бившия вратар на Левски Боян Йоргачевич, който също е минал през Гент. Сърбинът слага край на дните му като титуляр в Брюж преди седем години. След това Колин е преотстъпен във Васланд-Беверен, откъдето по-късно преминава в Мехелен. Вратарят има солиден стаж като младежки и юношески национал на Белгия. През 2017 година той прави фурор, след като се включва в атака, губи и печели отново топката и асистира за попадение.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 09:06

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X54YEcZsgeA[/youtube]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 09:17

Ще е интересно да се види наистина на каква позиция ще е Павката Колев. И какво ще стане с лъскача на ябълки.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 ное 2018 10:11

metodito написа:С трансферна сума си е друго.

Не е точно така... Парите хвърлени за Рошу и Нашименто с нищо не се оправдават до момента. Виж Холмар и Тиам са друга бира, но тях първо ги взехме под наем, видяхме какво могат и след това ги купихме. Сега така се процедира и с Вашчук. Лично аз предпочитам да взимаме играчи под наем и след това да ги откупуваме. Така се рискува далеч по-малко. За другото си трябва добро скаутско звено.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 ное 2018 10:16

koisa написа:
metodito написа:С трансферна сума си е друго.

Не е точно така... Парите хвърлени за Рошу и Нашименто с нищо не се оправдават до момента. Виж Холмар и Тиам са друга бира, но тях първо ги взехме под наем, видяхме какво могат и след това ги купихме. Сега така се процедира и с Вашчук. Лично аз предпочитам да взимаме играчи под наем и след това да ги откупуваме. Така се рискува далеч по-малко. За другото си трябва добро скаутско звено.

Не знам. Аз мисля, че "не се получи" поради независещи от тях обстоятелства. А с Гомес/Нашименто в дефанзивния вал на полузащитата бяхме далеч по-стабилни (и разнообразни и в двете фази на играта), отколкото сега. Поне така мисля аз. Определено така, както казваш ти е по-добре.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 22 ное 2018 11:08

Белгийски gardien de but (въпреки Гент е фламандската част и говорят друг език), хайде да видим. По принцип имат добра школа доказала се през годините така на прима виста Пфаф, Прюдом и сега Куртоа.

При всички случаи нашите вратари са в тотален срив и май няма да има оправия за тях поне Не в нашия клуб.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”