metodito написа:Аз засега съм скептичен, като не съм сигурен за мотивировката за едно такова решение... Забележителен е растежа му от Спортал до върха на БФС. А в нашата татковина знаем кой се издига и как, принципно (ако си бай Никой, просто забрави. А ако не слушкаш, въобще).
Що се отнася до "съдийските атаки", за съжаление, както може да видим от т.нар. ни участия в Европа в последните 3-4 години, те въобще не са ни най-големия проблем. Проблемите ни са неясната собственост и еничарите, които управляват "Левски", липсата не само на дългосрочна, но и на краткосрочна визия, източването на клуба посредством изключително миризливи трансфери и нежеланието на т.нар. ни собственици (Батков, Тонев, Русев) да има силен "Левски".
[offtopic]Мето... понякога и мен ме изненадваш

Сума време мрънкаш, че в Левски няма силен футболен човек, който да ръководи клуба. Сега ръководство назначава такъв, а ти веднага успя да му намериш кусур. Издигнал се в България значи е менте и не става, така ли? Това, че българите в казаните на Ада никой не ги пази е много вярно... И как хем да назначим българин, хем силен футболен човек, хем да не се е издигнал в България? Чужденец тука не може да вирее, не и на такъв пост.
Друго да те питам. Как източват клуба? Какво притежава клуба за да го източат? Освен дългове, разбира се.
Пич си, ама като почнеш с тия конспирации от немай къде... Хайде да дадем време на човека да го назначат първо, после да поработи и после да го плюем.[/offtopic]