Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 21 ное 2018 20:08

Силен ход на Спас с привличането на Павел Колев, браво! Интелигентен човек с добро образование, много връзки и опит. Надявам се да успее да свърши качествено възложената му работа и да е от полза за клуба не само вътрешно, а и да успее да контролира и да спре малко тия съдийски атаки към нас.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 ное 2018 20:44

Аз засега съм скептичен, като не съм сигурен за мотивировката за едно такова решение... Забележителен е растежа му от Спортал до върха на БФС. А в нашата татковина знаем кой се издига и как, принципно (ако си бай Никой, просто забрави. А ако не слушкаш, въобще).

Що се отнася до "съдийските атаки", за съжаление, както може да видим от т.нар. ни участия в Европа в последните 3-4 години, те въобще не са ни най-големия проблем. Проблемите ни са неясната собственост и еничарите, които управляват "Левски", липсата не само на дългосрочна, но и на краткосрочна визия, източването на клуба посредством изключително миризливи трансфери и нежеланието на т.нар. ни собственици (Батков, Тонев, Русев) да има силен "Левски".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 ное 2018 20:48

delqnski47 написа:
ivan56 написа:Сериозна работа на Спас, няма как да му се отрече.
Сина, вицето му, остава само зета и ще направите Голям Шлем :lol:

И ''Бащицата'' за президент. :mrgreen: Спас собственик,Перуката президент,Зетя и Синковеца + Вицето и накрая Караманджука :!: :mrgreen: Съдийчетата ще излизат попикани на всеки техен мач.Аз да съм,всеки мач дузпа ще им свиря.
Иначе хитър ход на Финягата.Ерата ''Сираков'' се завръща :!: Съдийчетата вече трябва да избират :arrow: Уволнение от БФС или екскурзия до Бялка :!: :lol:

Мнения, като това обаче ме радват. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 ное 2018 20:53

metodito написа:Аз засега съм скептичен, като не съм сигурен за мотивировката за едно такова решение... Забележителен е растежа му от Спортал до върха на БФС. А в нашата татковина знаем кой се издига и как, принципно (ако си бай Никой, просто забрави. А ако не слушкаш, въобще).

Що се отнася до "съдийските атаки", за съжаление, както може да видим от т.нар. ни участия в Европа в последните 3-4 години, те въобще не са ни най-големия проблем. Проблемите ни са неясната собственост и еничарите, които управляват "Левски", липсата не само на дългосрочна, но и на краткосрочна визия, източването на клуба посредством изключително миризливи трансфери и нежеланието на т.нар. ни собственици (Батков, Тонев, Русев) да има силен "Левски".

Делегат на УЕФА и то по мачове на Реал, Барса, ПСЖ, Челси... Как се стига до там "по другия начин"?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 ное 2018 20:58

Сега остава да видим кой ще е спортен директор :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 ное 2018 21:02

Това добра или лоша новина е?
Дайте визитка на човека.
А-а, от кой отбор е?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 ное 2018 21:08

Павел Колев е роден през 1975 г. в София. Завършва НГДЕК "Константин-Кирил Философ" и СУ "Свети Климент Охридски", специалност "Психология". Специализира "Футболен мениджмънт" в IDHEAP в Лозана (Швейц). 13 г. работи като спортен журналист във в. "24 часа", а от 2009 г. става говорител на БФС. След успешното организиране на Евро 2015 за юноши до 17 г. в България, за което получихме похвали от УЕФА и всички страни финалисти, Павел Колев е назначен за заместник изпълнителен директор

24 часа - УЖАС!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 ное 2018 21:14

„Трудно е да се прогнозира дали първенството ще бъде конкурентно. Аз смятам, че ще бъде, тъй като мисля, че ЦСКА има повече шансове да конкурира Лудогорец. Не виждам други отбори, които да предоставят конкуренция на тези два отбора. Очаквам да е доста интересно”
Това е казано преди 4 месеца от Павел Колев.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 ное 2018 21:24

W84me написа:Делегат на УЕФА и то по мачове на Реал, Барса, ПСЖ, Челси... Как се стига до там "по другия начин"?

:) :)
Примерно, .... Перукан пиянката е в Изпълкома на УЕФА. Дали е минал през интервю и по кой начин е станал? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Red_Neck

Мнениеот Странджата » 21 ное 2018 21:41

Да бе, Перукан пиянката. Ми не ще да е стигнал само с пиене и танци, щото в тази дисциплина далеч не е най-добрият. Стигнал е до там като лице на българския футбол (не ми се иска да пиша България, защото държавата уж не се меси в делата футболни). И ако лицето е такова - какво да мислим за всичко останало, защото ние не сме лица все пак ( в този смисъл) ...
Та като се рие, добре е да си спомним поговорката за вола ...

Върни се в “Левски”