Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 21 ное 2018 11:12

Това за Павката Колев ми е силно противоречива новина. От една страна, той е човек на Михайлов и по ми изглежда като парашутист. От друга страна обаче, би трябвало да е натрупал сериозен опит като администратор - човек, който е наясно с нормативни положения, наредби, работата с УЕФА и такива неща, а това е нещо много важно. Вие какво мислите?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 ное 2018 11:16

Ами може ли да дадеш малко повече подробности, каква Павка, каква новина, къде, какво казва, с какво се намесва Левски. :lol:

ПП: Да знаете, че току що направих тема за мача ни с Ботев, та ако искате може смело да давате прогнози.
Последна промяна от TristaNNN на 21 ное 2018 11:21, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 ное 2018 11:18

Собственикът на Левски Спас Русев привлича Павел Колев от БФС, научи Sportal.bg. Бизнесменът е убедил заместник изпълнителния директор на футболната ни централа да поеме цялата власт на стадион "Георги Аспарухов". Може би най-важният човек в екипа на Борислав Михайлов пристига при "сините" на позицията на Красимир Иванов, който се появи ненадейно в родния футбол преди малко повече от две години. Той първо бе назначен за финансов директор през 2016 година, а малко по-късно стана изпълнителен директор в тандем с Диана Иванова, която беше уволнена през 2017 година, и Иванов пое диригентската палка на "Герена".

Босът на Левски обаче иска Колев, който натрупа огромен опит през годините, да ръководи клуба от Нова година. Бившият журналист е наясно с всичките новости и промени във футбола през последните години, има много сериозни контакти в УЕФА, говори перфектно няколко езика (английски, френски, италиански, сръбски), а през тази година беше дипломиран в Швейцария по Образователната програма на УЕФА - MESGO (магистратура по управление на европейския спорт). През 2012 година Колев бе и сред първите, получили Сертификата по футболен мениджмънт на УЕФА. Освен това от миналата година Павел Колев е постоянен член на Комисията по статута и трансферите на футболисти и агенти към УЕФА.

Именно това е основната причина Русев да направи всичко възможно, за да го привлече в Левски, тъй като иска експертна квалификация на европейско ниво, която да повиши административния капацитет на 104-годишния футболен клуб.

Шефът на "сините" стори това от втория опит, след като още лятото проведе няколко срещи с Колев, за да го убеди да заеме отговорен пост при 26-кратните шампиони.

Колев обаче нямаше как да напусне БФС в навечерието на новия турнир на УЕФА - Лига на нациите, като се разбра с Боби Михайлов, че ще може да си тръгне, когато свърши турнирът в края на ноември. Именно затова той се сбогува с Петър Хубчев и националите ни след равенството 1:1 със Словения преди два дни на стадион "Васил Левски", пожелавайки успех на "лъвовете" в предстоящите квалификации за Евро 2020.

Павел Колев със сигурност ще остане на работа в родната ни централа до края на 2018 година, като ще пристигне на "Герена" от първи януари 2019 година.

Спас Русев иска от 43-годишния заместник изпълнителен директор в БФС да стабилизира Левски, "сините" да имат ясно изградена стратегия, каквато липсва от десетилетие, и тя да бъде следвана. Школата да бъде развита и да работи още по-добре с първия тим, а най-важното е до няколко години клубът да се издържа и да не е на загуба.

Павел Колев е роден през 1975 година в София. Завършва НГДЕК "Константин-Кирил Философ" и СУ "Свети Климент Охридски", специалност "Психология". Специализира "Футболен мениджмънт" в IDHEAP в Лозана (Швейц). 13 години работи като спортен журналист във вестник "24 часа", а от 2009 година става говорител на БФС. След успешното организиране на Евро 2015 за юноши до 17 година в България, за което получихме големи похвали от УЕФА и всички страни финалисти, Павел Колев е назначен за заместник изпълнителен директор в БФС.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 ное 2018 11:19

bilyaletdinov написа:Eminem-че, хубав лош Никито е по-добър вратар от Митрев и другите балъци. Какво очакваш да каже треньорът на вратарите за почти сигурното ново попълнение, че е бездарник и некадърник?
Стига глупости. Важното е да пази стабилно на вратата. За мен е временно решение, нищо повече.
Със сигурност е по-качествен въпроса е да се стегне и да почне да тренира здраво и да влезе във форма.

Николай Михайлов и Велери Божинов са нагледен пример за това, че колкото и талант да имаш, ако нямаш поне малко акъл нищо не правиш. И двамата БЯХА безспорни таланти. И двамата се самоунищожиха. Не са им виновни силиконовите плеймейтки. Те са златоръсачки и това е начина им на живот. Да идва следващия богат малоумник. Единият стигна до Враца, а другия ... до никъде. Лично аз му нямам доверие и не съм възхитен от евентуалното му привличане в Левски. Не че му липва класа. Липсва му характер. Сега пак се цигани нещо, искал нова среща с Русев. Кой си ти, бе аланкоолу, че да поставяш условия на работодателя си? И то когато си затънал до гуша в собствените си л*йна. По съм склонен да вземат някой от юго школата. Блажевич и Йоргачевич са доказателство, че там има добри вратари, които са ни по джоба.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 ное 2018 11:28

Дано да е вярна новината за Павел Колев. Левски има нужда от такъв човек, който да е в час с нещата. Отделно Павката Колев си е левскар. Дано да стане. Не виждам обаче за какво му е да взима на баир лозе, вместо да си стои в БФС. Ако той дойде първата му работа ще бъде да намери спортен директор и шеф ДЮШ.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 ное 2018 11:51

Ами новината звучи добре, бих се радвал да е истина, но може би е поредната партенка, свързана с клуба. От колко време си говорим тука, че в Левски ръководителите трябва да са професиналисти с нужния опит и квалификация, а не разни легенди и пишман-легенди, които тепърва да се учат и творят на гърба на отбора. Само ми е малко странно защо все още не е прилапан от каузата, там по принцип не спят като има възможност да се дръпне читав кадър. Но да видим, де. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 ное 2018 12:08

Там си имат бок Петричев.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 ное 2018 12:26

metodito написа:Там си имат бок Петричев.

Караманджука бе. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 ное 2018 12:31

delqnski47 написа:
metodito написа:Там си имат бок Петричев.

Караманджука бе. :lol:

Обърках се.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 ное 2018 12:53

Ами новината може да бъде факт след Нова година. До тогава единствено може да бъде опровергана, но не и потвърдена, Така или иначе това ще бъде допълнителен натиск върху изпълнителния ни директор, който има много важни задачи, свързани със селекцията и подновяването на договорите. Та в контекста на спекулациите отвсякъде новината засега за мене сее повече несигурност, отколкото оптимизъм ....

Върни се в “Левски”