Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Ники Михайлов ще пасне като дялан камък на този отбор.Не бил играл 6 месеца,това не е важно аз виждам добър трансфер.
LEVSKI_FOREVER
- t0bl3ro_bg
Вече втори сезон той е твърд титуляр и още до края на годината има шанс да закръгли на 50 шампионатните си участия за ЦСКА-София. В момента Тиаго е с 48. В тях е реализирал 12 гола (9 през миналия и 3 през този сезон), а има и 17 асистенции (16 през миналия и 1 през този).
г-н огретен, така - кога ?

Някой нещо по темата

t0bl3ro_bg написа:Вече втори сезон той е твърд титуляр и още до края на годината има шанс да закръгли на 50 шампионатните си участия за ЦСКА-София. В момента Тиаго е с 48. В тях е реализирал 12 гола (9 през миналия и 3 през този сезон), а има и 17 асистенции (16 през миналия и 1 през този).
г-н огретен, така - кога ?
Някой нещо по темата
Г-н Огретен е в пъти по-полезен за отбора на Левски отколкото г-н Тиаго за отбора на Литекс. Това ще го потвърдят и свои, и чужди.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
Re: Re:
SANSIRO7 написа:
Пикльо, ама 2 метра. Пред него нашите юношки са като микренски жужета. Не знам тия нашите с какво ги хранят!
Ами, той Кръстев има ръст... Мисля, че изпуснаха момента да наложат Пепи Иванов. Пожелавам успеха на Михайлов. Не одобрявам привличането му, ама аз па кой съм...
metodito написа:SANSIRO7 написа:
Пикльо, ама 2 метра. Пред него нашите юношки са като микренски жужета. Не знам тия нашите с какво ги хранят!
Ами, той Кръстев има ръст... Мисля, че изпуснаха момента да наложат Пепи Иванов. Пожелавам успеха на Михайлов. Не одобрявам привличането му, ама аз па кой съм...
А кога, според тебе, беше моментът да наложат Пепи Иванов? Срещу Вадуц, срещу Литекс, срещу Лудогорец или може би срещу Черно море за купата? Впрочем, Пепи Иванов колко мача има за Левски? Аз си спомням единствено едно негово участие в една контрола в Правец лятото.

Последна промяна от TristaNNN на 20 ное 2018 11:20, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Все още не мога да повярвам, че се лансира идеята Ники Финта да се върне в "Левски"...Човек, спрял с футбола още преди 5 години ще възражда кариера при нас.Но какво ли се очудвам, щом Гошо Урсулата продал и провалил не един и два мача след ерата Сираков-Стоилов бе викнат да помага на Националният?!
Нека си кажем истината - Митрев трябваше да бъде изгонен още след злополучният мач срещу Вадуц,където освен,че предаде и проби отбора отвътре,подложи динена кора и на Полачек и оттам момчето като е загубило концентрация веднъж...За мен повече хляб има в един Любенов,който направи страхотен мач срещу Лудогорец миналата година, а и играе добре за Локомотив (София) на 23 години - бъдещето пред него,ние ще откриваме топлата вода с Малката Перука
Иначе Мърльо Казахстански по-известен като Спасителя е записал пореден успех начело на техният им отбор - загуба от Грузия с 2-1 там.
Нека си кажем истината - Митрев трябваше да бъде изгонен още след злополучният мач срещу Вадуц,където освен,че предаде и проби отбора отвътре,подложи динена кора и на Полачек и оттам момчето като е загубило концентрация веднъж...За мен повече хляб има в един Любенов,който направи страхотен мач срещу Лудогорец миналата година, а и играе добре за Локомотив (София) на 23 години - бъдещето пред него,ние ще откриваме топлата вода с Малката Перука

Иначе Мърльо Казахстански по-известен като Спасителя е записал пореден успех начело на техният им отбор - загуба от Грузия с 2-1 там.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
eelche написа:...подложи динена кора и на Полачек и оттам момчето като е загубило концентрация веднъж...
Да, Митрев е виновен, че Полачек толкова си може.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:SANSIRO7 написа:
А кога, според тебе, беше моментът да наложат Пепи Иванов? Срещу Вадуц, срещу Литекс, срещу Лудогорец или може би срещу Черно море за купата? Впрочем, Пепи Иванов колко мача има за Левски? Аз си спомням единствено едно негово участие в една контрола в Правец лятото.
Роси го пусна в някакъв мач миналата година. Не помня с кой... Не пусна гол (ма то имаше и само едно положение). И защо срещу Лудогорец? А защо не срещу отбори като Верея, Витоша, Враца? И Митрев/Полачек по-добра алтернатива ли са. Няма значение, изпуснахме момента. Доколкото си спомням беше коментирано, че италианците са си харесали Петър Иванов.
Портиерите са ни майка плаче, не знам защо не се даде шанс на малкия Шейтан в контролата с Кутловица.
А трансфера на НМ не го разбирам. Да има традицията, имаше невероятни качества за вратар повече от дядо си и баща си но ги пропиля по чалготеките.
Явно там се гони нещо друго....и все си мисля че ще е по добре от от Полачек и Митрев, които са в тотална дупка + неможачи.
Зимата да си връщаме Луков и това е.
А трансфера на НМ не го разбирам. Да има традицията, имаше невероятни качества за вратар повече от дядо си и баща си но ги пропиля по чалготеките.
Явно там се гони нещо друго....и все си мисля че ще е по добре от от Полачек и Митрев, които са в тотална дупка + неможачи.
Зимата да си връщаме Луков и това е.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Щото, ако се беше издънил срещу някои от посочените отбори (във Враца мачът не беше толкова лек, а срещу Бистрица за последно направихме Х), щяхте да оревете света как така се пуска хлапе при наличието на двама опитни вратари. Кой ли пък ще е този треньор, който би поел такъв риск. И сетне: Как така еди кой си взима еди колко си, пък е резерва на хлапе ... гнилата ябълка, опашката на крушката, нема им стъпим, Срасе вън и т.н., знаем репертоара.
[offtopic]
[/offtopic]