България - Словения - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

gkostadinov
Контакти:

Re: България - Словения - 19.11 | 21:45

Мнениеот gkostadinov » 19 ное 2018 16:48

Sstefanov написа:Бахти предаденият народ.... Фори и в забавлението сте лъзури... Довечера с кеф ще им мръзна на националите, който не го кефи да сменя спорта. Всичко се случва и дори да не бием/класираме, няма да е някаква трагедия. Но на българският народ му дай само да плюе. Елате днес и да има 25+ хиляди, да видите нашите как ще летят. Ама нама да стане защото повечето знаят само да хлянчат а не да ходят на стадиона. Синът ми е посече мъж от полувината п.тки, които се наричат мъже и българи. 2 дена прави всичко, което му каже майка му, само и само да дойде да мръзне с мен, но да подкрепи момчетата, а е едва на 8. Българският фен и в частност българина иска резултати без да е дал или пожертвал нещо от себе си.
Бием 2:0 а онея джендъри скандинавците правят Х

Всичко много хубаво, ама какво има да жертва и да дава българина, че да не очаква резултати ?? Да отидеш в 21 век в държавата от ЕС на стадион строен 60-те през соца и единствената разлика с тогава са мизерните седалки с облегалки.. сори ама така няма как да накараш хората да отидат на мач и да дадат 20-30 лв за билет. Много ясно, че публиката ще иска елементарни удобства на стадиона - като да не те вали дъжд, сняг, да те брули вятъра(щото е открит отвсякъде стадиона) и да има къде да пийнеш един чай на полувремето на закрито. Никакви условия не са предоставени на зрителя да му е комфортно, после няма как да се очаква добра посещаемост.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 19 ное 2018 17:14

gkostadinov написа:
Sstefanov написа:Бахти предаденият народ.... Фори и в забавлението сте лъзури... Довечера с кеф ще им мръзна на националите, който не го кефи да сменя спорта. Всичко се случва и дори да не бием/класираме, няма да е някаква трагедия. Но на българският народ му дай само да плюе. Елате днес и да има 25+ хиляди, да видите нашите как ще летят. Ама нама да стане защото повечето знаят само да хлянчат а не да ходят на стадиона. Синът ми е посече мъж от полувината п.тки, които се наричат мъже и българи. 2 дена прави всичко, което му каже майка му, само и само да дойде да мръзне с мен, но да подкрепи момчетата, а е едва на 8. Българският фен и в частност българина иска резултати без да е дал или пожертвал нещо от себе си.

Всичко много хубаво, ама какво има да жертва и да дава българина, че да не очаква резултати ?? Да отидеш в 21 век в държавата от ЕС на стадион строен 60-те през соца и единствената разлика с тогава са мизерните седалки с облегалки.. сори ама така няма как да накараш хората да отидат на мач и да дадат 20-30 лв за билет. Много ясно, че публиката ще иска елементарни удобства на стадиона - като да не те вали дъжд, сняг, да те брули вятъра(щото е открит отвсякъде стадиона) и да има къде да пийнеш един чай на полувремето на закрито. Никакви условия не са предоставени на зрителя да му е комфортно, после няма как да се очаква добра посещаемост.

За условията съм съгласен напълно. Другото ще го обсъдя след мача. Знам каква е реалността, но поне в този мач искам да вярвам, че можем и че ще успеем.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 ное 2018 17:37

Искам да се хвърлим на битка, пък каквото сабя покаже! Прогнозирам победа с три гола разлика за нас! (дай боже и повече) :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 ное 2018 17:53

Няма нужда от толкова негативизъм при все, че така или иначе никой не очакваше България да се намира на това място с толкова точки в последния си мач от групата. Давайте го по-ведро и оптимистично, белким вярата се пренесе и у футболистите. С черногледство и мрачни прогнози не си помагаме ни най-малко.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 ное 2018 17:55

Иска ми се да победим и да се класираме :mrgreen: ,
обаче норвежците вероятно ще смажат Кипър с разлика от поне три гола.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 ное 2018 17:59

Днес Неделев пропуска. Гошо Петков ще го пуснат ли пак да пази?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 ное 2018 18:05

hydetoshi написа:Днес Неделев пропуска. Гощо Петков ще го пуснат ли пак да пази?

Би трябвало да е титуляр. Не виждам причина да бъде сменян.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 19 ное 2018 18:16

Словенците отдавна играят за здраве. Ако и тук се провалим, Хубчев да се маха. И без тва играта ни е слаба, започнахме да се кефим и на равен с Кипър КИПЪР, абсолютните балъци Кипър
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 19 ное 2018 18:36

някой знае ли какъв е конфликта между Миланов и Хубчев?

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 19 ное 2018 18:49

Няма му нищо на народа,бе пич.Просто орисията си му е такава.Успяват да му издигат и изтикат на върха,...начело,топ позиция....и както искаш го наречи,некомпетентни и неквалифицирани водачи,тренери,Премиери,въобще,хора на важни ПОЗИЦИИ....като тренера и Шефа на националния отбор/футбола,барабар с още дозина парашутисти в състава...Костадинов,Краев,Чорбаджийски...преди беше Зетя,Сина и т.н.Няма нищо общо с патриотизма и оптимизма.Чист реализъм.Мача е едно на мъка,или Хикс.Ония ще направят Тройка на Кипър.И тоя да си търси...отбор в Казакстан...Не може винаги Ивелин Попов,да е виновен за всичко...преди беше Бербатов.Разбираш ли на къде отивам....!!!И тея мачове да ги правят в по-малък град...Стадиона на Корабовладелеца у Разград,отговаря...7-8 000,поне ще изглежда че е пълен...

Върни се в “Национален отбор”