Зеленият смешник да вземе да преброи колко юноши на Левски и на чорбата лека им пръст разцъкват в неговия мизерен тим.
В момента имаме посредствен национален отбор пълен с ловешки ментета и това ясно ще си проличи след като Иличич и компания ни бият насред София.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- darkblue67
- Контакти:
Nabucco написа:koisa написа:ogrizko написа:koisa написа:ogrizko написа:.....забелязвате ли, че сега Левски и оранжевите като се засилихте и най-после отново имаме силен национален отборособено при вас е пълно с бг качествени играчи, които дърпат националния напред
Ти на това силен национален отбор ли му викаш?
......викаш, ще чакаме Левски и оранжевите да станете още по-силни - може би без нито един българин като титуляр, за да имаме наистина силен национален отбор![]()
иначе поне като желание, борба и резултати ...стават чат-пат националите, бяхме тръгнали към Андора и Гибралтар да се насочваме![]()
![]()
просто са ми смешни някакви такива клишета и заучени фрази ...видите ли без силните Левски и Литекс, силен национален отбор няма как да има и т.н.![]()
абе, въздухарска работа, но както и да е няма лошо
Разбирам наистина да имахме силен национален отбор, че да го казваш, но това изобщо не е така... В момента изказването ти е чисто и просто една комплексарщина!
А твърдението, че без силни "Левски" и "ЦСКА-София" няма силен национален отбор какво е?
Титулярния състав от последната среща на националите:
България
1. Георги Петков 2001 – 2011 Левски (София) 147 мача
2. Страхил Попов 2008–2016 Литекс 153 мача
5. Николай Бодуров 2009–2014 Литекс 109 мача, 2017– ЦСКА (София) 74 мача
15. Васил Божиков 2011 – 2015 Литекс Ловеч 91 мача
14. Антон Недялков 2011–2016 Литекс Ловеч
7. Георги Костадинов 2015–2017 Левски 28 мача
6. Симеон Славчев 2010–2014 Литекс Ловеч 52 мача
18. Галин Иванов юноша на Левски
8. Тодор Неделев
10. Ивелин Попов юноша на Левски, 2005 – 2010 Литекс Ловеч 96 мача
12. Божидар Краев 2014–2017 83 мача
И като вземеш предвид, че новото име на Литекс е ЦСКА - София, ето защо има такива твърдения.
Готови ли сте за трансферния ни удар?!

Националният вратар Николай Михайлов мина успешно медицински прегледи в Левски, научи Sportal.bg. Той направи това в клиниката на комплекс Царско село, където беше в компанията на лекарския екип на 26-кратните шампиони на България. Стражът, който е без отбор и е желан от Спас Русев, вече почти е договорил своите лични условия. При положение, че тестовете са минали добре и 30-годишният футболист няма здравословни проблеми, той ще стане официално играч на "сините" в рамките на 48 часа. Лекарският щаб вече изготвя специална програма на Михайлов, който трябва да свали няколко килограма в следващите седмици, за да влезе в оптимална форма.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
specter написа:Готови ли сте за трансферния ни удар?!
Националният вратар Николай Михайлов мина успешно медицински прегледи в Левски, научи Sportal.bg. Той направи това в клиниката на комплекс Царско село, където беше в компанията на лекарския екип на 26-кратните шампиони на България. Стражът, който е без отбор и е желан от Спас Русев, вече почти е договорил своите лични условия. При положение, че тестовете са минали добре и 30-годишният футболист няма здравословни проблеми, той ще стане официално играч на "сините" в рамките на 48 часа. Лекарският щаб вече изготвя специална програма на Михайлов, който трябва да свали няколко килограма в следващите седмици, за да влезе в оптимална форма.
Хм, а дали е желан от Стоянов и щаба? Нищо не се казва в статията, а това е по-важно от всякакви други желания.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:specter написа:Готови ли сте за трансферния ни удар?!
Хм, а дали е желан от Стоянов и щаба? Нищо не се казва в статията, а това е по-важно от всякакви други желания.
Абсолютно никаква идея нямам дали няма да му го натресат без неговото съгласие и да се оправя с него... Факт е обаче, че е доста нелогичен ход, тотално в друга посока от поетата да се води някаква нормална трансферна политика в последно време. Не виждам как Михайлов в момента е спасението от вратарската криза при все, че не е в добра физическа форма, не е играл от няколко месеца... Много ми се иска Славиша да не започне скоро да говори по медиите как има разминаване в позициите им с ръководството по определени въпроси. Остава да се надяваме ако го вземем наистина всички да са наясно в какво се въвличат и да са убедени, че това е някакво правилно решение, което ние не разбираме.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
Офффф, божкееее, ужас. Дано въобще не съм наясно, и че това, че не е играл професионален футбол от не знам колко време, да е помогнало за "качествата" му.
Неам думи. Между другото, не мисля, че ще е по-слаб от Полачек или Митрев, но това не би трябвало да е атестат за качество.

на зима да чакаме и Живко Миланов и тия от БФС-то с пръст нема да ни пипнат вече 

иначе извън шегите и майтапите и аз съм в потрес от тоя трансфер, въпреки че вярата в доброто развитие на нещата никога не ме напуска 

Решават вратарската криза като взимат друг некадърник. После кажете, че ръководството не работи срещу Левски.
Този малоумен трансфер е доказателство, че това ръководство НЕ иска силен отбор!
Този малоумен трансфер е доказателство, че това ръководство НЕ иска силен отбор!
-
- Контакти:
Като се има впредвид какви набедени вратари има в момента в отбора малката перука и с 10кг отгоре е много по-добро решение отколкото тримата убавци(Митрев,Кръстев и Полачек).Сега очаквам с нетърпение да изритат тези тримата и да се назначи нов треньор на вратарите!!!
В кръга на шегата сега вече искам да видя дали съдиите ще продължат да ни режат
В кръга на шегата сега вече искам да видя дали съдиите ще продължат да ни режат