Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Големи оправдания за вратарите отново с Делио и като си върна ЦСКА-Левски 3:0 с вратарските голове на Кръстев и треньор Митов и се чудя що пък просто да не са си некадърни?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Ozzimozzi написа:TristaNNN написа:Ozzimozzi написа:luxorus написа:Serafim написа:Много тънък момент за Кръстев, Иванов и Шейтанов. Или ще станат вратари, или ще си закопаят кариерите и ги чакат Пирин, Враца, а Морето и Берое ще са сред грандовете, за които може евентуално да играят.
Схващам ти иронията,но аз се надявам скоро да не си търсим вратар.За мен Душан Перниш,заедно с Ренан Лудогорския са най-добрите вратари в БГ.
Отбори като Левски и ЦСКА-София явно не са добра среда за израстване на млад вратар, защото се играе под голямо напрежение и от всяка грешка се правят трагедии. Реакциите на феновете са много крайни и това допълнително смачква тези момчета. При нас така бе съсипан Георги Китанов.
Ама тънкият момент е, че Китанов направи една единствена грешка и след това го закотвихте на пейката с нова прическа нула номер, а преди това момчето беше горе-долу стабилен на вратата при вас. Да не говорим, че той дойде от Черно море, където въпреки че беше много млад, вече се беше утвърдил като титуляр под рамката, и то в продължение на няколко сезона. Демек, не е като тепърва да прохожда във футбола на Народна армия. Но пък от друга страна, нали като си млад вратар трябва да свикнеш да играеш под напрежение, за да израснеш като спортист и професионалист. В Созопол и Хебър вероятно няма напрежение, но там едва ли ще се станеш много добър вратар.
Че не беше една грешка, не беше, но това няма голямо значение, защото е нормално за млад играч да греши. Наистина Китанов дойде в ЦСКА-София след като имаше изиграни много мачове в Ч. Море като титуляр(110!). На 17 години да си титулярен вратар на отбор от А група си е постижение, но в Ч. Море напрежението, а и претенциите на феновете са в пъти по-малки, което дава нужното спокойствие за един вратар. Видяхме после как за отрицателно време психиката на това момче бе буквално смачкана и след като се върна в Морето е резерва. Тук вече опираме до това, че за да успееш трябва да си голямо перде, но и да имаш подкрепата от треньора и ръководството. Пламен Илиев също бе на път да бъде съсипан и добре че се махна.
Ами така е, в двата отбора претенциите от всички страни са много високи, няма как да е иначе, но ако някой ще ми къса нервите на вратата, сякаш предпочитам да е младо момче. Поне ще има някаква надежда да израстне благодарение на грешките, да се кали в огъня, да стане перде, както ти казваш, да оформи характер и дух на спортист, който би трябвало да е присъщ на играч от голям отбор, докато при вратари на по над 30 години, това може и никога да не се случи.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Петър Иванов да влиза да пази,Кръстев го е страх от топката,а и малко недъгав ми се се вижда 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- JackPackage
- Контакти:
Пролетта на Герена с Етър ли, с Ботев ли беше не помня, като пазеше Кръстев и му вкараха някакъв левашки гол едното полувреме, после другото някакъв лек удар а той я гледа топката вместо да я хване и се удари в гредата над него
Предвид че от Ботев Вр го разкараха, щото не бил по-добър от техния вратар не виждам за какво ние ще му даваме шанс, по добре малките Пепи Иванов или Шейтанов да пробваме

Предвид че от Ботев Вр го разкараха, щото не бил по-добър от техния вратар не виждам за какво ние ще му даваме шанс, по добре малките Пепи Иванов или Шейтанов да пробваме
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Пролетта на Герена с Етър ли, с Ботев ли беше не помня, като пазеше Кръстев и му вкараха някакъв левашки гол едното полувреме, после другото някакъв лек удар а той я гледа топката вместо да я хване и се удари в гредата над него![]()
![]()
Предвид че от Ботев Вр го разкараха, щото не бил по-добър от техния вратар не виждам за какво ние ще му даваме шанс, по добре малките Пепи Иванов или Шейтанов да пробваме![]()
Имам някакви спомени, че малкият Шейтан е "замразен", понеже в края на годината (или сезона да беше
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Чета мнения на "капацитети" относно вратарския проблем в Левски и се чудя колко от тях са били на тренировките на вратарите по времето на Ботичела, колко от тях имат треньорски лиценз? ДА, вратарски проблем в отбора има, разрешаването му е повече от наложително и трябва да стане спешно, но нека чуем специалистите. Ето мнение на специалист:
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... ski-514872
Редно е треньорският щаб да се разбърза, ако е необходимо да се консултират с чужди специалисти, тъй като резултатите показват че не могат да се справят сами. Кризата ще се преодолее с действия посочени от квалифицирани и доказани професионалисти, а не с налучкване. Не може да правиш едно и също (Митрев- Полачек, Полачек- Митрев) и да получиш различен резултат. Като не могат сами, да потърсят помощ.
Ние ще продължаваме да си чешем клавиатурите, но това няма да помогне.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... ski-514872
Редно е треньорският щаб да се разбърза, ако е необходимо да се консултират с чужди специалисти, тъй като резултатите показват че не могат да се справят сами. Кризата ще се преодолее с действия посочени от квалифицирани и доказани професионалисти, а не с налучкване. Не може да правиш едно и също (Митрев- Полачек, Полачек- Митрев) и да получиш различен резултат. Като не могат сами, да потърсят помощ.
Ние ще продължаваме да си чешем клавиатурите, но това няма да помогне.
- metodito
- Контакти:
Никой не си е помислял подобно нещо. И ако трябва да се търси едно основно място, то това е, че нямаме спортен човек за директор. Футболен човек, който знае, че максимата "един вратар е половин отбор" не е просто изсмукано от пръстите изречение. Такъв нямаме. Букарев даже не го зная какво дири в "Левски". И абсолютно точно, че няма как с едни и същи действия да очакваш различен резултат. А как въобще попадна Мартин в "Левски"? Много се съмнявам, че Роси го е искал... Привличането му се оказва СКАНДАЛНО!
Разбрахме, че италианският треньор на вратарите е виновен за състоянието на митрев. Интересно, кой му е виновен преди него ?
Митрев е гениален, но разбираш ли, все някой му пречи и затова през цялата си кариера прави аматьорски грешки.
Митрев е гениален, но разбираш ли, все някой му пречи и затова през цялата си кариера прави аматьорски грешки.
-
santi_santi
- Контакти:
Италианският "специалист" си тръгна юли,интересно е какво прави заместникът му и също така какво е направил предшественикът,мисля че това е един и същ човек Валентин Захариев.Защото проблемът с вратарите е откакто Йорга се контузи и след това някои мозъци решиха че палячовци като Митрев,Кръстев сега и Полачек стават за вратари.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Вальо Захариев като треньор има толкова титли, колкото всички играчи в отбора.
Хич не е виновен, че някой не е гледал и спал докато са подписвали с Полачек.
Едва ли някой го е питал като предпосиха с Митрев миналата година.
Миналата година грешките на смешника Митрев не си личаха, защото отбора като цяло беше катастрофа.
В момента играем добре, ама пост на който сме традиоционно най-добри в България се правят колосални грешки, които провалят отбора.
Ясно е, че двамата титани не грешат от днес и от вчера, а Митрев показа, че просто не става за тая работа.
Полачек пък е просто един слаб вратар, който го е страх да излиза за топката и няма нужната бързина и повратливост необходими на поста му.
Надявам се да вземем двам добри вратари на през зимата и да си решим проблема.
Мартин Луков ми е лично фаворит, но и Малката Перука ще свърши работа. Пацо Тигъра не мисля, че иска да се връща при нас.
Хич не е виновен, че някой не е гледал и спал докато са подписвали с Полачек.
Едва ли някой го е питал като предпосиха с Митрев миналата година.
Миналата година грешките на смешника Митрев не си личаха, защото отбора като цяло беше катастрофа.
В момента играем добре, ама пост на който сме традиоционно най-добри в България се правят колосални грешки, които провалят отбора.
Ясно е, че двамата титани не грешат от днес и от вчера, а Митрев показа, че просто не става за тая работа.
Полачек пък е просто един слаб вратар, който го е страх да излиза за топката и няма нужната бързина и повратливост необходими на поста му.
Надявам се да вземем двам добри вратари на през зимата и да си решим проблема.
Мартин Луков ми е лично фаворит, но и Малката Перука ще свърши работа. Пацо Тигъра не мисля, че иска да се връща при нас.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!