Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ozzimozzi написа:На мен пък ми е забавно да гледам как осралите се тролове се появяват един след друг с нови никове, ни лук яли, ни лук мирисали.Сега очаквам и Кашчейката да ни обясни как е вадил форума от блатото.
miro_rz написа:За поредна година сме заработили пари от УЕФА , който ще бъдат разпределени в А , Б и В група ама няма кой една благодаря да каже ей !!!
miro_rz написа:За поредна година сме заработили пари от УЕФА , който ще бъдат разпределени в А , Б и В група ама няма кой една благодаря да каже ей !!!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:miro_rz написа:За поредна година сме заработили пари от УЕФА , който ще бъдат разпределени в А , Б и В група ама няма кой една благодаря да каже ей !!!
Ти па, всеки гледа да крадне и да бЕга, благодаря ще ви казват , шегобиец такъв...Помниш ли какво стана лани?
https://www.24chasa.bg/sport/article/6690594
kiril.a.d написа:Аз само да попитам: - това нещо, Виторул, не звучи ли малко като Вадуц?...Дали не си намерихте и вие, вашия Делио Роси?...
kiril.a.d написа:Аз само да попитам: - това нещо, Виторул, не звучи ли малко като Вадуц?...Дали не си намерихте и вие, вашия Делио Роси?...
Nabucco написа:kiril.a.d написа:Аз само да попитам: - това нещо, Виторул, не звучи ли малко като Вадуц?...Дали не си намерихте и вие, вашия Делио Роси?...
Смайваш с неинформираност, неинтелигентност, грубост и незнание! Всичко това е гарнирано с уникално самочувствие! След Йорданеску и НЕМ при вас, да се смееш на други е, меко казано, неумно, но ти си специалист в това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта