Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 10 ное 2018 20:23

gihuelo написа:[offtopic]Отново 5-6 пълни страници при колегите за калния терен :) Не мога да разбера ,колко трябва да НЕ разбираш от тази игра за да ти е виновен терена за две загуби в рамките на една седмица :) А един от шаманите твърди ,че при мокър терен топката става по-бавно :) Ей богу ! По физическо ..... :)[/offtopic]

[offtopic]То няма мач, който да са загубили и да не е виновен терена, съдията и кривата топка. Истината е, че нивото на футбола в България е потресаващо слабо и сме изостанали безвъзвратно дори от държави, чиито отбори преди 20 години ги порихме като риби. :) Ужас! Ние също сме в кюпа![/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2018 23:26

Red_Neck написа:Хубав, лош, ... НЕМ е една точка пред китаристчето от Подуяне! :)

Утре чакаме декларация от 'бат Краси Универсиадата :)

[offtopic]Нз кой трие, ама тая гнусна полюция отдолу що не вземеш да я махнеш? Клоп със сигурност е рядко интелигентен и разбиращ играта човек, много ми е симпатичен и съм му фен. Тия тримката със сигурност са страхотни играчи, с талант и качества. Но със сигурност не заслужават такава жалка гротеска, наподобяваща тъп плакат от времето на Сталин! Съвременният футбол се играе с техника, атлетика и интелект, а не с озъбени физиономии и пародии на щурмоваци![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2018 23:32

gihuelo написа:Аз пък помня как Синчеца ни се смееше ,като взехме Стипица и написа ,че им бил пети избор за вратар ,но те са успели да привлекат втория си избор а именно Полачек :) Стипица ако е два пъти по-слаб от Полачек ще е страшно :) :)

[offtopic]Аз не съм се смял, а съм казал фактите. И не смятам, че Полачек е лош вратар. Едни се приспособяват към отбора за седмици, на други им трябва година. И повече. Но е видно, че при нас вратарските грешки ни струват вече доста точки...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 ное 2018 10:40

bubka написа:Като ги гледам комшиите какво правят, не трябва да сме недоволни от НЕМ. Представянето ни в гостувания на отбори от средата на таблицата беше доста по-добро. Изпуснахме тук-там някоя точка, но това е нормално.

И аз съм вече на това мнение . Може да не играят като Барселона , ама се взимат точките. Маестро ще си е треньор , както каза и Ганчев.
Виждаме ги и Левски колко си могат.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 ное 2018 10:50

ФИФА снима филм за ЦСКА

ФИФА ще заснеме филм за ЦСКА-София. Световната федерация е изпратила свой ТВ екип, който ще прекара седмица с отбора, пише “Тема спорт”. Видеото ще бъде излъчено в магазинното предаване "ФИФА футбол", което в България върви по “Евроспорт”.

Екипът вече е направил интервюта с наставника Нестор Ел Маестро и младата звезда на отбора Кирил Десподов. Те са били снимани на базата в Панчарево непосредствено преди двубоя с Витоша за първенство (3:0). От ФИФА са отразили и самия двубой срещу бистричани. Снимките ще продължат през новата седмица, като ще има голям репортаж за “Българска армия", както и още едно интервю - с Александър Манов, който е директор на музея на клуба. Планирано е филмът да бъде показан към края на този месец.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 ное 2018 14:58

Люпко бил гарантирал за Нестор пред Ганчев. Тези сърби и най-големите нефели да са се подкрепят. Ще си променя мнението за треньора едва когато видя някакъв стил на игра, а не да практикуваме футбол "Иванков към Гонзо" , който да ни се представя като директен. Все пак последните два мача бяха маааааалко по-добре.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 12 ное 2018 16:00

Red Warrior написа:Люпко бил гарантирал за Нестор пред Ганчев. Тези сърби и най-големите нефели да са се подкрепят. Ще си променя мнението за треньора едва когато видя някакъв стил на игра, а не да практикуваме футбол "Иванков към Гонзо" , който да ни се представя като директен. Все пак последните два мача бяха маааааалко по-добре.

Този ни стил на игра ще ме разведе, ще ме изпокара със цялата рода и съседи!
Майната им на жената, родата и съседите ама децата ще ми вземат заради тия...

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 12 ное 2018 16:41

Дали има дим без огън?!?
[offtopic]https://www.gol.bg/levski/2018-11-12/eksklruzivno-vasil-bozhkov-kupuva-levski[/offtopic]
Последна промяна от skabrin на 12 ное 2018 18:05, променено общо 2 пъти.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 ное 2018 17:06

skabrin написа:Дали има дим без огън?!?
[offtopic]https://www.gol.bg/levski/2018-11-12/eksklruzivno-vasil-bozhkov-kupuva-levski[/offtopic]

Може да се обединят с ФК "Централен спортен клуб на армията 1948". ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 ное 2018 19:30

Red Warrior написа:Люпко бил гарантирал за Нестор пред Ганчев. Тези сърби и най-големите нефели да са се подкрепят. Ще си променя мнението за треньора едва когато видя някакъв стил на игра, а не да практикуваме футбол "Иванков към Гонзо" , който да ни се представя като директен. Все пак последните два мача бяха маааааалко по-добре.

Да работи Маестро . Засега все пак сме на 2-ро място и играта се подобрява.

Върни се в “ЦСКА”