Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот Mathias_Coureur » 11 ное 2018 20:11

barca4ever написа:Честито на фена на Бетис, бихте си ни като пичове, и добре че се не изклизмарихме накрая да изравним, щото първо пак щяхме си замежем очите че всичко е добре, и второ не го заслужавахте след невероятния мач, където изиграхте. Аз гледам Барса от 2004 г, Реал М, не са надигравали, така както Бетис го направи днес на Ноу Камп

Благодаря, това че дори и Реал (Мадрид) не са ви надигравали така както Бетис днес е достатъчно признание. 8-)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 ное 2018 20:54

Eспаньол шампион :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 ное 2018 21:26

Tiberius написа:Тази година испанските грандове са доста несъстоятелни. Нищо хубаво не чака Реал и Барса в ШЛ.

ние всеки мач играем с по 1 централен защитник и е чудо, че все още оглавяваме класирането. Аз не знам какво трябва да направи Пике за да излезе от състава :mrgreen: чак е смешно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 11 ное 2018 21:51

kingofpop написа:
Tiberius написа:Тази година испанските грандове са доста несъстоятелни. Нищо хубаво не чака Реал и Барса в ШЛ.

ние всеки мач играем с по 1 централен защитник и е чудо, че все още оглавяваме класирането. Аз не знам какво трябва да направи Пике за да излезе от състава :mrgreen: чак е смешно

Че си прави, си прав, ама кой да играе, Умтити 2 месеца е контузен, а Вермален е стойностен защитник, но при него контузите му еВаха мамата :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 11 ное 2018 21:53

kingofpop написа:

Вие играете с 1 централен защитник, а ние играем без нападател. Поне треньор си имате, ние и това нямаме. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 11 ное 2018 22:01

Tiberius написа:
kingofpop написа:

Вие играете с 1 централен защитник, а ние играем без нападател. Поне треньор си имате, ние и това нямаме. :lol:

Как пък реши, че имаме треньор? :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 ное 2018 22:56

Tiberius написа:
kingofpop написа:

предполагам си правиш ташак в момента, Бензо бележи най-малкото от време на време и в ШЛ и сега, а Пике всеки мач играе срещу отбора не знам как ги сравняваш :mrgreen: да не говорим, че Валверде е всичко друго, но не и треньор, с него без него все тая
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 12 ное 2018 00:01

Тази вечер Карим ме опроверга. :lol:
Валверде не е лош треньор. Направи ви шампиони, което не е малко. Разбира се, има си своите слабости, но в крайна сметка резултатите са важни. Провали се в ШЛ, но в шампионата се справя добре.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 ное 2018 03:10

Справя се понеже ние сме зле от както той ги пое, така че това не е голям критерии. :mrgreen:
Миналата година по това време бяхме вече вън от битката за титлата, а тази година нещата щяха да са същите ако те не се бяха издънили в 4 мача и то поред и сега щяха да сигурно на едно 20 точки разлика от нас и на 10-на от останалите.

И една малка статистика, Барселона не бяха получавали 4 гола от преди 15 години. Тогава през 2013 падаш с 2:4 от Депортиво, ама то по това време Депортиво си беше силен отбор.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 ное 2018 09:07

Няколко страници по-назад четох че на 10 ноември Барселона вече били шампиони за 2018/2019-та
и това щяло да им струва скъпо в ШЛ през пролетта защото щели да се отпуснат!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Пичове по традиция Атлети тепърва започва да играе, последните сезони след средата на ноември
започват силните игри на Атлетико, Реал М също ще почнат да играят то това недоразумение Лопетеги
вече го няма там! Като гледам Севиля и те не са за отписване и супер игрите на Еспаньол- ще е интересно.
Само лошото е че за мача Атлетико - Барса може да сме без защита защото в момента всички са контузени
в Атлети.

Върни се в “Архив”