Черно море - Левски | 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
123
37%
Равен
37
11%
Победа за Левски
174
52%

Общо гласове: 334

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот popokutepetel » 10 ное 2018 17:41

SANSIRO7 написа:
gzagorov написа:Когато си говорим за условията за футбол на този стадион, да си припомним глупостта на Кабрал за симулацията. Само че не нека не се фокусираме върху Кабрал, а върху Буш (който е най-близо до него).

Изображение

Дааа, теренът е перфектен :lol:

То да беше само този случай. Да се радва джуджето там и това е. Яд ме е само че бял хляб е ял при нас и любимец ми беше.

Ми джуджето го видяхме какво може с баража миналия сезон. Дори смешният Роси и доста по-слабия Левски ги направиха просто смешни.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 ное 2018 17:45

Айде, за пореден път се режат вени и е настанало някакво отказване. Другата седмица като бием пак с 3-4 гола разлика и пак ще сме най-великите. Някои хора явно са биполярни, нямам друго обяснение за тия резки промени в настроенията. Може и без крайности, нали знаете? Стига с масовите самоубийства след загуба – има още твърде много мачове, твърде много време. Тепърва влизаме в лека серия – в следващите 7 кръга, преди мача с гмо-то чак в края на февруари, имаме само един по-тежък мач – гостуване на Берое. Всички останали са в София и са срещу Ботев Враца, Дунав, Септември, Етър, Локо Пд и Витоша. Има и зимна пауза преди мачовете с Локо Пд и Витоша, така че има предостатъчно време да се надгради и да се направят правилните трансфери (НАЙ-ВЕЧЕ ВРАТАР) докато играем мачове с по-слаби противници. Да не говорим, че след това ще имаме достатъчно директни мачове в първата шестица с гмо, Лудогорец и т. н. Не е чак толкова критично положението, спрете да ревете и си спомнете какво беше минали години и къде се намирахме по това време на годината.

Колкото до мача днес - аз нямам абсолютно нищо какво да кажа освен едно – тотално ми писна на к.ра от малоумните ни вратари. Тия не заслужават освиркване и подигравки, а заслужават да бъдат пратени при децата да ги учат на А и Б във футбола. До момента имаме загуби от Лудогорец, Локо Пд и Черно море. И трите загуби са заради вратарски грешки. Не знам какво друго да кажа за тази статистика. Да не говорим, че не спират с простотиите и в други мачове, но офанзивните ни футболисти успяват да ги покрият. Разбира се, няма да пропусна и чутовната простотия на Кабрал да се опитва да симулира по такъв олигофренски начин при положение, че малко преди това му бяха дали жълт картон.

Другото ключово нещо – отново много грешки от страна на Славиша при избора на състав и тактика. А на всичкото отгоре с тия играхме преди няколко дни и трябваше да си е направил изводите, което явно не беше направил. Най-големите мистерии за мен – защо пусна Паулиньо точно на тая нива срещу тия ръгачи като е ясно, че не е във форма изобщо и второто нещо – кога ще разбере, че Обертан е най-полезен на дясното крило…
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 10 ное 2018 17:47

popokutepetel написа:
SANSIRO7 написа:
gzagorov написа:Когато си говорим за условията за футбол на този стадион, да си припомним глупостта на Кабрал за симулацията. Само че не нека не се фокусираме върху Кабрал, а върху Буш (който е най-близо до него).

Изображение

То да беше само този случай. Да се радва джуджето там и това е. Яд ме е само че бял хляб е ял при нас и любимец ми беше.

Ми джуджето го видяхме какво може с баража миналия сезон. Дори смешният Роси и доста по-слабия Левски ги направиха просто смешни.

Точно така, истината е, че просто имаха голям късмет дори чорбари го признават, че играем най-добре тази есен, обаче вратарския проблем ни е огромен направо всеки мач безумни неща и грешки. Черно море на нормален терен отиват на разлика. Просто ужасни стечения на обстоятелства в тези два мача и може би и леки треньорски грешки, но мисля, че Славиша ще си извади поука.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 ное 2018 17:47

fen1914 написа:С Обертан на дясното крило и Белмонт до Тиам в средата - този мач нямаше да го изгубим.

С Митрев или Полачек на вратата и с Шаби Алонсо и Тони Кроос в центъра и Меси и Роналдо напред можем да загубим всеки мач. Отделно ако същия е на картофена нива и някой от поръчковите съдии го свири.

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 10 ное 2018 17:50

Когато и да го разкарат тоя китарист все ще е късно.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот зеления » 10 ное 2018 17:55

TristaNNN написа:Toя път варненските футбалерчета едва ли ще бъдат помилвани от Фортуна, а и вече направиха мача на сезона като осмислиха футболното си съществуване за 2018-та. Очаквам изразителна победа за нас с 3-0 и засилване на Черно море към долната осмица, където им е мястото - при другите безсмислени отборчета в ППЛ.

:lol: :x :lol: :lol:
Я пак.
:lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 10 ное 2018 17:57

Хехе ама как се кефят феновете на отбора ГМО, който вчера имаше повече футболисти + резервите от колкото фенове и който няма победа на отбор от топ 5. Просто не ни върви срещу морето този сезон и това е, а и ако не беше грешката на Полачек мача нямаше как да го загубим. Но може би наистина Славиша трябва да разбере, че Обертан е най-добре по крилото и на такива терени няма смисъл от Паулиньо по-добре Белмонт

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 ное 2018 17:58

niki4Him написа:
popokutepetel написа:
SANSIRO7 написа:

Изображение

Точно така, истината е, че просто имаха голям късмет дори чорбари го признават, че играем най-добре тази есен, обаче вратарския проблем ни е огромен направо всеки мач безумни неща и грешки. Черно море на нормален терен отиват на разлика. Просто ужасни стечения на обстоятелства в тези два мача и може би и леки треньорски грешки, но мисля, че Славиша ще си извади поука.

Ами то има ли грешки на Славишата трудно може да се каже. До 22 мин. Левски си контролираше мача. След поредното безумие на Полачек и асистенцията му до края на полувремето играта на отбора се разстрои изцяло и се чудеха какво да правят. Второто влязоха добре, но и малко късмет, който за съжаление за пореден път го нямахме, трябваше да обърнем. Като добавиш към това нивата и съдията това е резултата.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 ное 2018 17:58

Харесвах Славиша и снощи се снимах с него, но с треньор, който не се учи от грешките си няма да видим нищо повече от поредното 3-то място. Загубихме мача още в началото и въпреки тотално сгрешения състав имахме шанс на почивката ако беше взел правилните решения. Въобще съдията, терена или дори грешката на Полачек и Яблонски не са решаващи за тази загуба. Щом падаме от отбори, които за 90 минути ти правят половин положение (мача с Локомотив и днешния) нещата въобще не са добре.
Първа грешка. Една от грешките беше, че Мариани е изтеглен толкова назад. Така се прекъсва връзката между защитата и нападението, защото той е атакуващ футболист и изведнъж се получава, че Тиам трябва да играе срещу няколко човека и да покрива огромна зона. Мариани е научен футболист и е безумие да го сложиш да спира рендетата на ЧМ вместо да създава положения напред.
Втора грешка. Обертан отново безличен зад нападателя. Няма ли кой да му каже, че той трябва да е на дясното крило? Явно не му достига сръбския акъл, за да го проумее сам. Срещу Ботев Обертан беше безличен. Отиде на крилото и веднага направи асистенция и то не каква да е. През пролетта Цветкович и Обертан изградиха много силна дясна зона, но с голямо упорство я рушим. Днес след червения картон на Кабрал Обертан отново застана на крилото и веднага последваха 3 положения. Не знам какво трябва да стане, за да го остави да играе там. Ако пък той се прави на интересен и не иска да сяда на пейката.
Трета грешка. Паулиньо. С какъв акъл трябва да си да го пуснеш след поредица контузии точно срещу Черно море и то на Тича? Единствено по-голяма грешка щеше да е да го пусне срещу Миньор Перник след контузия. Паулиньо трябваше да запише някакви минути срещу Ботев при решен мач, но... Ако не е бил готов тогава за едни 15-20 минути как изведнъж е готов за титуляр? Никой нямаше да му се разсърди ако го беше запазил за Ботев Враца.
Четвърта грешка. Смените! Пускането на Буш при негативен резултат не означава, че това е панацея и веднага ще обърнем. Наличието на двама централни нападатели доста често е в ущърб. При едно от положенията създадени от Обертан от дясното крило Буш и Костов се разминаха с топката, защото бяха един до друг на не повече от метър.
Според мен трябваше да започне със състав: Полачек, Цветкович, Яблонски, Рейш, Нганиони, Тиам, Белмонт/Нашименто, Кабрал ляво крило, Мариани зад нападателя, Обертан дясно крило и Костов напред.
Сега ще победим 4 мача поред на ходом, но след това ще дойде един мач с Чорбое и ще берем отново ядове заради простотии. Загубихме 6 точки заради 2! да повтарям 2! положения. В точно тези мачове се губи и печели титлата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 ное 2018 18:04

Пичове, не искам да злорадствам, нито да се подигравам, просто докато ви четях си помислих - абе, може да не слага Обертан на крилото, защото Цветкович е много офанзивно настроен и зад тях двамата наистина ще се покаже една голяма дупка, дори трап! Не знам, не съм спец, просто си разсъждавам на глас, защото наистина е видно явното му нежелание да го праща на крилото, а и Роси се дърпаше, та се замислих що
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “Левски”