15 кръг /Черно море - Левски/ 10.11 събота 15.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: 15 кръг /Черно море - Левски/ 10.11 събота 15.00

Мнениеот Mathias_Coureur » 09 ное 2018 15:51

TristaNNN написа:Мда, то по телевизора се вижда каква невероятна подкрепа получава отбора на Черно море, ум да ти зайде направо. Добре, че чат пат гостува Левски, та да се пооберат паяжините на трибуните. Вижда се също така и каква подкрепа получава Левски по принцип, независимо от играта и липсата на трофеи вече толкова години, и това не остава скрито. Да не говорим каква мъртвица е станал този подфорум и добре, наистина, че ни бихте за купата, че и тука трябваше да се оберат паяжините на готовите да умрат за отбора моряшки привърженици, в трудни и тежки дни. :)

Както казах - колкото - толкова. Ние нямаме 10 000 фен клубове от глорихънтъри, които 95% са телевизионни фенове. Поне знаем какво е истинска подкрепа за отбора в трудните моменти, нещо , което вие не знаете. Ако вие сте във втората половина на таблицата от 2 милиона град ще сте не повече от 400-500 човека на мач. Толкова за "покрепата" ви. Сега сте повече, защото имате шанс за тенекия.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2018 15:56

Mathias_Coureur написа:
Onq написа:На говедата пяна им излезе на муцуните. Ами ние никъде не сме твърдили , че сме отбора на народа или че сме милиони, както се пее във вашите песни. Преди да ви направят символичен вход на герена и да смените тренера нямахте и 1000, факт който никой не може да отрече. Интересно как ревете за поливане и дузпи , но като ви се каже за ръката на Костов млъквате и нито дума не обелвате. 5 пъти ви къртим за купата, нормално е да ви боли. Берое, Ботев,Славия, Ние, кой ли не взе купа за изминалите 10 години само не и вие. Нека мученето продължава вечно, така е по-сладко.

+1913

damyanov1963 написа:Не ставай смешен с тия кални екипи. Терена им е нов с високо качество, самите те се хвалят с това, а сега терените се правят да не се калят и при обилни дъждове.

damyanov1963 написа:На Вадуц за разлика от вас не им трябват пръскачки и неотсъдена дузпа. .

Интересно като терена е поливан, защо ли не видях един кален или мокър екип? :lol:
А нещо да кажеш за играта с ръка на Станислав Костов при първия ви гол и защо тази ситуация удобно я избягвате , а коментирате само дузпата? Хем съдията ви "ощетява" , хем ви признава нередовен гол. Много са ви смешни оправданията! :lol:

За калните екипи вече обясних, даже и ме цитираш, а би ли дал видеоматериал с играта с ръка на Костов?
Последна промяна от damyanov1963 на 09 ное 2018 16:00, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Onq

Мнениеот Onq » 09 ное 2018 16:00

damyanov1963 написа:
Onq написа:
TristaNNN написа:
Onq написа:
TristaNNN написа:
Mathias_Coureur написа:Поне не сме глорихънтъри, като феновете на Левски и ЦСКА-София, а си подкрепяме отбора на нашия роден град, дори в трудни и тежки дни. Ние не се нуждаем непременно само от победи, титли и купи( които са спечелени по вторите начини), а когато няма титла или купа или загубим два мача не тръгваме да "правим революции" и да искаме успехи сега, веднага, на момента, а си подкрепяме отбора. Различен ни е манталитета на феновете, които подкрепяме местния отбор и тези на уж "грандовете"!

Мда, то по телевизора се вижда каква невероятна подкрепа получава отбора на Черно море, ум да ти зайде направо. Добре, че чат пат гостува Левски, та да се пооберат паяжините на трибуните. Вижда се също така и каква подкрепа получава Левски по принцип, независимо от играта и липсата на трофеи вече толкова години, и това не остава скрито. Да не говорим каква мъртвица е станал този подфорум и добре, наистина, че ни бихте за купата, че и тука трябваше да се оберат паяжините на готовите да умрат за отбора моряшки привърженици, в трудни и тежки дни. :)

Колкото-толкова. Вие и толкова нямахте, докато не ви направиха входа левче. Когато на нас ни беше толкова входа - стадионът беше пълен всеки мач, без да имаме 10000 фенклуба и да се бием в гърдите, че сме отбора на народа. Тва говедата сте до един малоумни в този форум, добре че познавам левскари фенове на живо, истински и не анонимни мишки като вас. Тука обаче верно сте секта- тъп, по-тъп, най-тъп, нагъл, по-нагъл, най-нагъл. Имате нюанси, но тъпотията и наглостта ви е водеща винаги.

Аха, добре. Точно след левчето почнахме да си подкрепяме отбора, да, прав си. :) А има ли как да ме запознаеш с левскарите-фенове, за да изляза и аз нахй-сетнее от форумната си дупчица? Вече, нали, като се отъркам о фенове, които са на живо, няма да съм форумна мишка. :geek:

Няма проблем, Изолда, но първо трябва да дойдеш до Варна. [url]Познавам всички, които си залсужава от Ултра Варна[/url], фракцията, която ви направи сектора преди 20 години, когато Запада бяха прости хероинаджии и още не се бяха превърнали в мутри." Милиони левскари безчет" хихихии.

И те ли са селяни :)

Кой е казал, че са селяни? Вие сте тези дето скандирате - Умрете селяни!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2018 16:12

Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
TristaNNN написа:
Onq написа:
TristaNNN написа:Мда, то по телевизора се вижда каква невероятна подкрепа получава отбора на Черно море, ум да ти зайде направо. Добре, че чат пат гостува Левски, та да се пооберат паяжините на трибуните. Вижда се също така и каква подкрепа получава Левски по принцип, независимо от играта и липсата на трофеи вече толкова години, и това не остава скрито. Да не говорим каква мъртвица е станал този подфорум и добре, наистина, че ни бихте за купата, че и тука трябваше да се оберат паяжините на готовите да умрат за отбора моряшки привърженици, в трудни и тежки дни. :)

Колкото-толкова. Вие и толкова нямахте, докато не ви направиха входа левче. Когато на нас ни беше толкова входа - стадионът беше пълен всеки мач, без да имаме 10000 фенклуба и да се бием в гърдите, че сме отбора на народа. Тва говедата сте до един малоумни в този форум, добре че познавам левскари фенове на живо, истински и не анонимни мишки като вас. Тука обаче верно сте секта- тъп, по-тъп, най-тъп, нагъл, по-нагъл, най-нагъл. Имате нюанси, но тъпотията и наглостта ви е водеща винаги.

Аха, добре. Точно след левчето почнахме да си подкрепяме отбора, да, прав си. :) А има ли как да ме запознаеш с левскарите-фенове, за да изляза и аз нахй-сетнее от форумната си дупчица? Вече, нали, като се отъркам о фенове, които са на живо, няма да съм форумна мишка. :geek:

Няма проблем, Изолда, но първо трябва да дойдеш до Варна. [url]Познавам всички, които си залсужава от Ултра Варна[/url], фракцията, която ви направи сектора преди 20 години, когато Запада бяха прости хероинаджии и още не се бяха превърнали в мутри." Милиони левскари безчет" хихихии.

Може точно ти да не си, както и аз никога не съм скандирал "умрете селяни", но обикновенно казвате, че феновете на Левски от Варна всъщност не са от Варна а от селата.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 09 ное 2018 16:19

damyanov1963 написа:За калните екипи вече обясних, даже и ме цитираш, а би ли дал видеоматериал с играта с ръка на Костов?

Ето ти видеоматериал, на 0.41 секунда се вижда играта с ръка на Костов при атаката ви за първия гол, който не трябваше да бъде признаван!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gydVAOcYTDA[/youtube]

Onq

Мнениеот Onq » 09 ное 2018 16:24

damyanov1963 написа:
Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
TristaNNN написа:
Onq написа:

Може точно ти да не си, както и аз никога не съм скандирал "умрете селяни", но обикновенно казвате, че феновете на Левски от Варна всъщност не са от Варна а от селата.

Ние на селяни не обиждаме. Може да ви псуваме, но не и с този псведорефрен. Нямахте едно софийско знаме, но иначе сте били няколко хиляди. Нали сте Левски София, къде ви бяха за пореден път "софиянците"? А че във Варна не останаха варненци е друг въпрос. Обяснено ви беше неколкократно каква е разликата в манталитета на моряците и левскарите. Щом са избрали да гледат два мача годишно и да подкрепят отбори с по 30 титли вместо местния си отбор... всичко е ясно.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2018 16:35

Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
TristaNNN написа:Аха, добре. Точно след левчето почнахме да си подкрепяме отбора, да, прав си. :) А има ли как да ме запознаеш с левскарите-фенове, за да изляза и аз нахй-сетнее от форумната си дупчица? Вече, нали, като се отъркам о фенове, които са на живо, няма да съм форумна мишка. :geek:

Ние на селяни не обиждаме. Може да ви псуваме, но не и с този псведорефрен. Нямахте едно софийско знаме, но иначе сте били няколко хиляди. Нали сте Левски София, къде ви бяха за пореден път "софиянците"? А че във Варна не останаха варненци е друг въпрос. Обяснено ви беше неколкократно каква е разликата в манталитета на моряците и левскарите. Щом са избрали да гледат два мача годишно и да подкрепят отбори с по 30 титли вместо местния си отбор... всичко е ясно.

На какъв се правиш, не четеш ли коментарите на твоите съотборници, та казваш, че не обиждат на селяни? И докога с тоя провинцислен манталитет да броите Софиянците? Ние сме Левски, това е отбор не само на София, а и на България, за това имаме привърженици в цялата страна.
Е това е което ви тормози и понеже не знаете какво да кажете броите софиянците. Но и със селяните пак сме повече от вас и то на вашия стадион!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 09 ное 2018 17:02

айдеее има интерес кьм мача :lol:
няма титла, няма купа, само синя тишина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
то по трошенето и паленето на седалки си личи, кой от кьде е :lol: :lol: :lol:

Onq

Мнениеот Onq » 09 ное 2018 17:05

damyanov1963 написа:
Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:

На какъв се правиш, не четеш ли коментарите на твоите съотборници, та казваш, че не обиждат на селяни? И докога с тоя провинцислен манталитет да броите Софиянците? Ние сме Левски, това е отбор не само на София, а и на България, за това имаме привърженици в цялата страна.
Е това е което ви тормози и понеже не знаете какво да кажете броите софиянците. Но и със селяните пак сме повече от вас и то на вашия стадион!

Аз съотборници нямам :) . Пища за това какво се случва на стадионите. Не сте били и никога няма да бъдете повече от нас на Тича. Каквото имах го казах. Глорихънтъри сте и такива ще си умрете ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2018 17:27

Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
damyanov1963 написа:
Onq написа:
damyanov1963 написа:И те ли са селяни :)

Аз съотборници нямам :) . Пища за това какво се случва на стадионите. Не сте били и никога няма да бъдете повече от нас на Тича. Каквото имах го казах. Глорихънтъри сте и такива ще си умрете ;)

И на последния мач бяхме повече от вас, ловецо на слава!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Черно море”