damyanov1963 написа:Кролик написа:damyanov1963 написа:Onq написа:TristaNNN написа:Onq написа:
Аз пък ги разбирам феновете на двата колоса. Те са станали фенове на отборите си за да броят титлите си. Не от любов към играта или местния тим, а от възможността да могат да седнат в кръчмата или сред колеги да кажат- ние имаме 100 титли и 200 купи. Обаче комунизма си отиде и стана тя каквато стана. Сега не им остава нищо освен да злобеят и да реват. Оправдавам ги, те са сбъркани още в избора си. Броячи на титли хахахахаха... да ама не
A вие за какво си говорите в кръчмата, че ми е любопитно? Как изпадащи отбори идват на Тича и ви тряскат 5 гола, или как тимовете от топ 3 редовно ви дънят с по 3 и 5 гола? Или какъв зор виждате срещу малките отбори, които ако не ви бият, то поне ви мъчат до последно за някой равен или изстрадана победа? Или може би пък обсъждате как е по-добре да си джасате безсмислени мачове в долната осмица, че в топ 6 ще бъдете боксова круша?
Изолда, няма как да разбереш, понеже си глорихънтър. Говорим си как дори във трудни и тежки дни никога няма да оставим играчите си сами. Говорим как трябва да сме готови да умрем , но да защитим честта на отбора. Говорим си как е най-сладко да запееш с пълно гърло след като са ти вкарали гол. Говорим си как футболът се е родил във Варна и сме длъжни пред дедите ни да не го изоставяме. Говорим си за това ,че сме горди , че сме моряци. Пък вие си бройте титлите
Страшна подкрепа давате на отбора си, за това публиката на Левски беше повече от вашата и почти само тя се чуваше и то на вшия стадион. Да не говорим, че когато играехте домакинските си мачове в Каварна ходехте по 70 човека. А във Враца, когато играхте без пръскачки, след грандиозния успех над Левски, колко човечета бяхте, събрахте ли един миниван?
Статистика, свободен си. Когато поне 1 път хванеш самолета, влака или колата до Варна за да гледаш любимия си отбор, тогава ще имаш право да говориш. Глупости не ми се четат
Бил съм няколко пъти на стадиончето ви до бензиностанцията и винаги сме били по няколко хиляди души.
И вместо ти да пишеш глупости, по-добре иди да провериш пръскачките дали са в изправност за втория ви мач на годината!

Подкрепяй си отбора и не ни учи как ние да си подкрепяме нашият.
П.с.: няма да ти кажа през къде ми е дали ще вали или ще работят пръскачки ... важното е гларусите да летят високо, че предния път ги избихте