Черно море - Левски | 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
123
37%
Равен
37
11%
Победа за Левски
174
52%

Общо гласове: 334

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот Neron » 08 ное 2018 20:56

За съжаление съм на работа и ще пропусна. За купата едва се събрахме в делничен ден и в работно време, а сега не ми се мисли. Ще бъде голямо шоу и отново ще сме домакини далеч от София!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 08 ное 2018 20:57

specter написа:
moreto vn написа:
vvessel написа: При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна.

Хахахаха подхлъзнал се Митрев,боже по нелепо оправдание не бях чел.Хааахааа! :mrgreen: :mrgreen:

Що, не се ли подхлъзна? Я си пусни повторение на гола, ама така хубаво си го гледай няколко пъти. После пак ела да се посмееш. Ако не се беше подхлъзнал, нямаше шанс тая топка да влезне. Беше изключително елементарен удар. Дори не беше насочен хубаво в ъгъла...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Даааа заливам се от смях.А бе,ако такава ви е по леко от отпадането ви за купата,съгласявам се. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 ное 2018 11:25

Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството ;) - този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня" ;) А вие сте пред тях...
Та изглежда НИ чака - футболната публика и кибиците - много интересен мач:
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне! :lol: :lol: :lol:
Ще се постарая да гледам мача, въпреки че...имам други ангажименти ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 ное 2018 12:59

kiril.a.d написа:Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството ;) - този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня" ;) А вие сте пред тях...
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне! :lol: :lol: :lol:

От всичките глупости, които си написал, едно е вярно, че ще свири(ако е "спонсориран") за Лудогорец.
И ЦСКА и Левски, са рязани при този придворен лакей на силните, преди беше на Гришата, сега е на Кирчо
И тва "Ламята" откъде го измисли :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 ное 2018 13:02

ivan56 написа:

От всичките глупости, които си написал, едно е вярно, че ще свири(ако е "спонсориран") за Лудогорец.
И ЦСКА и Левски, са рязани при този придворен лакей на силните, преди беше на Гришата, сега е на Кирчо
И тва "Ламята" откъде го измисли :?

Чул е че на някакъв Йорданов му викат 'Ламята' и си пише човечеца.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 ное 2018 13:14

moreto vn написа: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Даааа заливам се от смях.А бе,ако такава ви е по леко от отпадането ви за купата,съгласявам се. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз не харесвам Митрев, но наистина се подхлъзна. Пусни си повторение просто, не пиши тъпотии.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 09 ное 2018 13:20

:lol: Червените и техните халюцинации за уредени мачове, директиви и т. н... :mrgreen: Ако си гледал мача за купата ще ти е ясно, че беше всичко друго, но не и уреден. А това с Ламята ще те оставя сам да се сетиш кое не е наред... :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 09 ное 2018 13:32

specter написа:
moreto vn написа:
vvessel написа: При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна.

Хахахаха подхлъзнал се Митрев,боже по нелепо оправдание не бях чел.Хааахааа! :mrgreen: :mrgreen:

Що, не се ли подхлъзна? Я си пусни повторение на гола, ама така хубаво си го гледай няколко пъти. После пак ела да се посмееш. Ако не се беше подхлъзнал, нямаше шанс тая топка да влезне. Беше изключително елементарен удар. Дори не беше насочен хубаво в ъгъла...

При Митрев винаги има шанс топката да влезе,справка мача с "Ботев". :lol:

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 09 ное 2018 13:53

Черно море като публика и стадион си е селски отбор отвсякъде, но заедно с "Левски" са може би двата отбора, които в последните 15-20 г. не са участвали в уговорени мачове.

Върни се в “Левски”