Челси Бирмингам Сити 27.01.2010 21:45 Диема 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси Бирмингам Сити 27.01.2010 21:45 Диема 2
Нормална победа за Челси. Човек би могъл да каже, че играят с лекота, също като по добава на шампиони ! Въпреки че Арсенал играе най красивият футбол, Челси вероятно, ще бъде най заслуженият шампион, защото просто играят най силният футбол.
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !
+1RAYAN написа:Нормална победа за Челси. Човек би могъл да каже, че играят с лекота, също като по добава на шампиони ! Въпреки че Арсенал играе най красивият футбол, Челси вероятно, ще бъде най заслуженият шампион, защото просто играят най силният футбол.
Победата на Челси бе заслужена,а и играта,която показа не остави шанс за Бирмингам

-
RAYAN написа:Нормална победа за Челси. Човек би могъл да каже, че играят с лекота, също като по добава на шампиони ! Въпреки че Арсенал играе най красивият футбол, Челси вероятно, ще бъде най заслуженият шампион, защото просто играят най силният футбол.
Нямам какво да добавя към това мнение.....

Дори аз, заклетият фен на Челси от 15 години.......не бих го написал по добре ! .....

.................................................................................................................
_RoKi_ написа:Победата на Челси бе заслужена,а и играта,която показа не остави шанс за Бирмингам
Перфектен коментар за мача, в едно единствено изречение.....спести ми усилията.....

Общо взето, и аз с такива впечатления останах......до колкото следях мача де, щото хвърлях по един поглед и на конкурентите от Арсенал и Юнайтед.......