Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2018 12:29

bilyaletdinov написа:Aко прекръстрения ви треньор загуби тоя мач ще имате нов треньор за Нова година. Ако спечели му остава да бие един Ботев.
Възлов мач ще е това за Маестрото при вас.

To тоя мач е чак през Февруари догодина, а дотогава я Маестрото, я Маестровицата...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 ное 2018 12:29

bilyaletdinov написа:Aко прекръстрения ви треньор загуби тоя мач ще имате нов треньор за Нова година. Ако спечели му остава да бие един Ботев.

Този мач за купата ще е другата година през април месец. Дотогава Маестро може да не е треньор на ЦСКА.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 ное 2018 12:40

trokadero_ написа:

Този мач за купата ще е другата година през април месец. Дотогава Маестро може да не е треньор на ЦСКА.

да, даже през юли :lol: :mrgreen:

9-10 февруари са мачовете :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 ное 2018 12:49

JackPackage написа:
trokadero_ написа:

Не е сигурно ... ;)
Може некоя снежна буря да размести календара с месец-два, .... според нуждите на едни ******** от краен квартал :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 ное 2018 12:56

JackPackage написа:
trokadero_ написа:

Мачовете най - вероятно ,ще са на 2,3,4 април. Вас тази дата не ви интересува от поне две седмици :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 ное 2018 13:02

Е, тогава няма никакво значение и най-вероятно Нестор Йевтич ще има шанс да се задържи за малко по-дълго.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 ное 2018 15:08

Пускаме Ви за купата и стопирате Левски . Хепи енд и за вас и за нас ! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2018 15:17

miro_rz написа:Пускаме Ви за купата и стопирате Левски . Хепи енд и за вас и за нас ! 8-)

То, че ще им пуснете за купата е ясно, ама другата работа не ми е известно как ще стане. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2018 15:27

miro_rz написа:Пускаме Ви за купата и стопирате Левски . Хепи енд и за вас и за нас ! 8-)

Айде тоя път ние с титлата,а вие с купата. :lol: :lol: Наш ред е за шпалир,айде. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 ное 2018 15:53

delqnski47 написа:

Айде тоя път ние с титлата,а вие с купата. :lol: :lol: Наш ред е за шпалир,айде. :lol:

Викаш да си разменим тенекиите ! :lol:
Сините ще се изядат !
Изображение

Върни се в “ЦСКА”