ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT
Приятно съм изненадан от промените в този форум. Наистина приятно. Бях поспрял да влизам, защото тук заприлича на секта. Някакви хора от сутрин до вечер пееха мантри в чест на Великия Вожд Клоп и не даваха дума да се обели срещу него. Който кажеше нещо критично биваше заклеймяван като враг на отбора и "ти не си фен". Виждам, че има промяна и тя е позитивна. Присъединили са се хора, които могат да мислят, не само да се кланят денонощно на очилатия Господ и които могат да мислят за Ливърпул, не за една спорна личност. Като прибавим някои от предишните критично настроени потребители, които по същите причини бяха се поприбрали, тук започва да мирише на истински форум. Ще бъде интересно.
-
SilentKiller
ПСЖ поведе, май това е по-лошия вариант за Ливърпул. Сега не трябва да се губи във Франция. 
realist написа:Приятно съм изненадан от промените в този форум. Наистина приятно. Бях поспрял да влизам, защото тук заприлича на секта. Някакви хора от сутрин до вечер пееха мантри в чест на Великия Вожд Клоп и не даваха дума да се обели срещу него. Който кажеше нещо критично биваше заклеймяван като враг на отбора и "ти не си фен". Виждам, че има промяна и тя е позитивна. Присъединили са се хора, които могат да мислят, не само да се кланят денонощно на очилатия Господ и които могат да мислят за Ливърпул, не за една спорна личност. Като прибавим някои от предишните критично настроени потребители, които по същите причини бяха се поприбрали, тук започва да мирише на истински форум. Ще бъде интересно.
Приятно изненадан, позитивна промяна... после се чудиш защо хората се смеят на ника ти. Дано паднем от Фулъм, за да не си само приятно изненадан, а направо щастлив
Мачът си беше абсолютно подценен и това са вижда още от титулярния състав - Лалана,Матип и Стъридж. Последният винаги съм призовавал да получава минути и сега ги получи, но не се възползва... изтърва доста чисто положение. Лалана беше безумно слаб и може би решението да се остави Шакири в Англия се оказа грешно. Да се надяваме, че Окс няма да е толкова слаб след тази тежка контузия, но след продължителни травми играчите стават по-предпазливи и бавни. Групата ни е най-тежката в турнира и се завърза още повече. Миналия сезон мачкахме в ШЛ, а този няма да имам нищо против да си вземаме мачовете в Англия.
Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55|
JorkoByrborko69 написа:
Ти не виждаш, но аз виждам , за запетаи и пункуация не си чувал нали... ,
Аз съм напълно убеден, че никой от тук присъстващите не е чувал за "пункуация"
Гейчо може и да не е толкова тъп в крайна сметка, виж го ти с какви нови изрази и термини си служи
Иначе по темата, наистина е много несериозно да подходиш с резерви при гостуване в ШЛ, макар и на балкански отбор и при това без да си се класирал. Това е обида за противника, но надмеността на Ливърпул беше наказана.
Последна промяна от bubka на 06 ное 2018 23:06, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55|
JorkoByrborko69 написа:rmfan5 написа:JorkoByrborko69 написа:rmfan5 написа:JorkoByrborko69 написа:bubka написа:
Искаш ли да ти цитирам десетината правописни и пунктуационни грешки, които направи.![]()
Ти си брутално тъп, имагинерна е за вас, а не по принцип, нали и ти това твърдиш бе, леке, че няма как да я вземете.
Леко с пяната мила, пиша от телефона и съм на работа. Колко съм тъп или остър не си ти тази с твоята имагинерност да ми обясняваш.. Гледай си имагинерността и не обиждай ,на твоето ниско ниво никога няма да падна за да говоря за тъпост или умност съдейки само по вицовете които някой се опитва да пише в интернет... Поне кажи едно месри за това , че те похвалих , че си казала вица на седмицата - Шампионската Купа на Европа по футбол е имагинерна ... ПАК СЕ РАЗСМЯХ .... С ТАКЪВ ПЛОСЪК ВИЦ НЯМАШ ПРАВО ДА ОБЯСНЯВАШ НЕ САМО НА МЕН НО И НА НИКОГО ТУК КОЙ Е ТЪП И КОЙ НЕ Е !!! ХАХАХХАХАХА БУБКА ИМАГИНЕРНАТА..ХАХХАХАХАХАХХАХАХХАА..............
ХАХАХАХА - бе хора разведрете се посмейте се на вица на Бубка Имагинерната...Вижте само колко е интелигентна начетена умна и мила.. няма да споменавам за възпитанието -понеже за него можете сами да съдите ......
Шампионска лига се казва турнира пич...
Обясняват ти нещо,което не е много трудно за разбиране,след това ти го обясняват пак и ти продължаваш да не го разбираш,ами няма да ти пляскат.
Нищо смешно няма,лошото е че не го усещаш...
Да казваш на някой че не може да свърже две смислени изречения при положение че на 10 реда текст имаш на почти всеки един грешка е адски тъпо.
Както казваш "пич" , така е ! С умните не споря. И със правописа ти също. Сигурен съм обаче, че не си наясно и ти в твоята реплика, такава каквато е сега написана - колко правописни грешки имаш. И добре , че ми обясни как се казва, защото аз не знаех и мислех, че пиша за нещо съвсем друго..Благодаря за обяснението, много загриженост за моите знания много нещо братче... май трябва да ходя на училище пак, за да се харесвам на умните и талантливи писатели в този форум !
Ами аз не виждам грешки в моя пост.
Не става въпрос кой е умен кой не е,идеята е като ти обяснят нещо вместо да се хилиш,да си разбереш грешката.
Ти не виждаш, но аз виждам , за запетаи и пункуация не си чувал нали... , затова няма да ти казвам къде са ти грешките. Ако реша мога да пиша по-добре дори и от учител по Български език и Литература, но не това е важното за мен , а това какво казваме в мненията си !!!
пункиация добре
Няма да ги кажеш щото не знаеш какво да кажеш.
Ако баба беше мъжка...
Блъскай си мнението с 3 реда caps-lock и си вярвай.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Onq написа:realist написа:Приятно съм изненадан от промените в този форум. Наистина приятно. Бях поспрял да влизам, защото тук заприлича на секта. Някакви хора от сутрин до вечер пееха мантри в чест на Великия Вожд Клоп и не даваха дума да се обели срещу него. Който кажеше нещо критично биваше заклеймяван като враг на отбора и "ти не си фен". Виждам, че има промяна и тя е позитивна. Присъединили са се хора, които могат да мислят, не само да се кланят денонощно на очилатия Господ и които могат да мислят за Ливърпул, не за една спорна личност. Като прибавим някои от предишните критично настроени потребители, които по същите причини бяха се поприбрали, тук започва да мирише на истински форум. Ще бъде интересно.
Приятно изненадан, позитивна промяна... после се чудиш защо хората се смеят на ника ти. Дано паднем от Фулъм, за да не си само приятно изненадан, а направо щастлив!
О, това няма да е толкова изненадващо - все пак са последни.
SilentKiller написа:ПСЖ поведе, май това е по-лошия вариант за Ливърпул. Сега не трябва да се губи във Франция.
напротив, за вас е най-добре ПСЖ да бият....вие имате 6т, наполи 5....биете си ги в Англия и се класирате още преди последния мач
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
-
SilentKiller
Мачът с Наполи е последния кръг. Следва мач срещу ПСЖ във Франция. Кои ние бе ? Аз съм капитана бе, не съм от Ливърпул. 
-
kircho_baretata
- Контакти:
kingofpop написа:SilentKiller написа:ПСЖ поведе, май това е по-лошия вариант за Ливърпул. Сега не трябва да се губи във Франция.
напротив, за вас е най-добре ПСЖ да бият....вие имате 6т, наполи 5....биете си ги в Англия и се класирате още преди последния мач
Точно това имах в предвид и аз. Ако ПСЖ бият, всичко ще е в наши ръце и то на Анфийлд.