ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SilentKiller

Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55|

Мнениеот SilentKiller » 06 ное 2018 21:56

Това за финала, до който ги докарал Клоп ме напушва много на смях... Той Рафа Бенитес 2005г. даже спечели ШЛ с много по-големи дървета като Джими Траоре, Джибрил Сисе, Карагър и т.н. да не продължавам и даже ги докара до още един финал 2007г. :lol:
Ди Матео с половината резерви на Челси (другата половина титуляри в лазарета или наказани за картони) също спечели ШЛ 2012г.! Ама някои явно обичат да се задоволяват с калъфки, щом това ги успокоява, тяхна си работа - нека се чувстват щастливи. Като отборът е на ниво Лига Европа (по твърденията на някои ваши фенове) да си играят в Лига Европа, барем поне нея спечелят...ама то нали 2016г. и там стигнахте финал и Клопо пак се окъка - поредната му загуба на финал за трофей. :roll:

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 06 ное 2018 21:58

bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:Клоп е "бита карта" и е въпрос на време ДА СЕ ВИДИ , ЧЕ ТАЗИ ИГРА НЕ Е ЗА НЕГО...ПОНЕ НЕ В АНГЛИЯ И ЕВРОПА !!!

Абе вие боцкате ли се с нещо, бе :shock: :shock: . Човекът ви закара на финал на ШЛ мамка му, с отбор, много играчи от които са на ниво групова фаза на Лига Европа. А преди него бяхте абсолютните ЛУЗЪРИ, драпащи около 6-то, 7-мо място в класирането на шампионата.

Май боцканата си ти, не гледаш ли мача, или е важно само да се репликира... Коментираме мача , отбора състоянието му и причините за това... а ти ми обясняваш какво било някога си... на финал да си си е като да си на винал-и 10 финала не струват колкото една купа взета оттакъвфинал...може да теб да е нещо но за мен е НИЩО. И НИЩОТО както изглежда продължава... в Англия просто някак си оцеляхме досега - но има да берем срама и там... с тази игра нямада хванем дори зона Лига Европа ,ти си седнала дапишеш някакви ... неща които никой не го интересуват !!! при толкова много инвестирани пари, при тия космически заплати които се дават на тези играчи - сме ПРОСТО ЖАЛКИ !!! И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ !!!

Ти си някакъв жалък пъпчасал тинейджър на 13-14 години. Вярвай си, че ще дойде някакъв извънземен треньор, който ще ви спечели някакви имагинерни купи :lol: .

Хахах . имагинерни купи викаш - имаш ли си изобщо представа за тази думичка та я използва в най-неподходящия момент... Вица на седмицата - Шапмионската Купа на Европа по футбол - била имагинерна ... хахаххахахахахахахахахха продължавай да разведряваш, браво... само май , че ти си пъпчясалата тинейджърка а не аз ... да ползва купешки дума без да знае смисъла им...хахаххахахахаха, друг виц знаеш ли или само този ти е ....

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 06 ное 2018 22:00

SilentKiller написа:Това за финала, до който ги докарал Клоп ме напушва много на смях... Той Рафа Бенитес 2005г. даже спечели ШЛ с много по-големи дървета като Джими Траоре, Джибрил Сисе, Карагър и т.н. да не продължавам и даже ги докара до още един финал 2007г. :lol:
Ди Матео с половината резерви на Челси (другата половина титуляри в лазарета или наказани за картони) също спечели ШЛ 2012г.! Ама някои явно обичат да се задоволяват с калъфки, щом това ги успокоява, тяхна си работа - нека се чувстват щастливи. Като отборът е на ниво Лига Европа (по твърденията на някои ваши фенове) да си играят в Лига Европа, барем поне нея спечелят...ама то нали 2016г. и там стигнахте финал и Клопо пак се окъка - поредната му загуба на финал за трофей. :roll:

Не говори на толкова висок глас истината , че някои от оптимистите тука ги заболя чак инвалиди ще ги направиш от болка братко .

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 ное 2018 22:02

JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:Клоп е "бита карта" и е въпрос на време ДА СЕ ВИДИ , ЧЕ ТАЗИ ИГРА НЕ Е ЗА НЕГО...ПОНЕ НЕ В АНГЛИЯ И ЕВРОПА !!!

Абе вие боцкате ли се с нещо, бе :shock: :shock: . Човекът ви закара на финал на ШЛ мамка му, с отбор, много играчи от които са на ниво групова фаза на Лига Европа. А преди него бяхте абсолютните ЛУЗЪРИ, драпащи около 6-то, 7-мо място в класирането на шампионата.

Май боцканата си ти, не гледаш ли мача, или е важно само да се репликира... Коментираме мача , отбора състоянието му и причините за това... а ти ми обясняваш какво било някога си... на финал да си си е като да си на винал-и 10 финала не струват колкото една купа взета оттакъвфинал...може да теб да е нещо но за мен е НИЩО. И НИЩОТО както изглежда продължава... в Англия просто някак си оцеляхме досега - но има да берем срама и там... с тази игра нямада хванем дори зона Лига Европа ,ти си седнала дапишеш някакви ... неща които никой не го интересуват !!! при толкова много инвестирани пари, при тия космически заплати които се дават на тези играчи - сме ПРОСТО ЖАЛКИ !!! И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ !!!

Ти си някакъв жалък пъпчасал тинейджър на 13-14 години. Вярвай си, че ще дойде някакъв извънземен треньор, който ще ви спечели някакви имагинерни купи :lol: .

Хахах . имагинерни купи викаш - имаш ли си изобщо представа за тази думичка та я използва в най-неподходящия момент... Вица на седмицата - Шапмионската Купа на Европа по футбол - била имагинерна ... хахаххахахахахахахахахха продължавай да разведряваш, браво... само май , че ти си пъпчясалата тинейджърка а не аз ... да ползва купешки дума без да знае смисъла им...хахаххахахахаха, друг виц знаеш ли или само този ти е ....

Искаш ли да ти цитирам десетината правописни и пунктуационни грешки, които направи. :)

Ти си брутално тъп, имагинерна е за вас, а не по принцип, нали и ти това твърдиш бе, леке, че няма как да я вземете.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

plmar
Контакти:

Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT

Мнениеот plmar » 06 ное 2018 22:04

Феноменална бг злоба. Впечатлен съм. Разрешавам ви да продължите да се радвате!
Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 06 ное 2018 22:05

палмара нещо не каза изминаха ли тия втори 45 минути, че тогава да коментираме "след обрата". :lol:

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 06 ное 2018 22:06

Това беше най-слабия Ливърпул който съм виждал . Сякаш им бяха отрязали мозъка и не знаеха как да играят своята игра . Даже по срамно е че нямат дори един гол . Бахти насрания Ливърпул . :lol:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 06 ное 2018 22:06

bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:

Искаш ли да ти цитирам десетината правописни и пунктуационни грешки, които направи. :)

Ти си брутално тъп, имагинерна е за вас, а не по принцип, нали и ти това твърдиш бе, леке, че няма как да я вземете.

Леко с пяната мила, пиша от телефона и съм на работа. Колко съм тъп или остър не си ти тази с твоята имагинерност да ми обясняваш.. Гледай си имагинерността и не обиждай ,на твоето ниско ниво никога няма да падна за да говоря за тъпост или умност съдейки само по вицовете които някой се опитва да пише в интернет... Поне кажи едно месри за това , че те похвалих , че си казала вица на седмицата - Шампионската Купа на Европа по футбол е имагинерна ... ПАК СЕ РАЗСМЯХ .... С ТАКЪВ ПЛОСЪК ВИЦ НЯМАШ ПРАВО ДА ОБЯСНЯВАШ НЕ САМО НА МЕН НО И НА НИКОГО ТУК КОЙ Е ТЪП И КОЙ НЕ Е !!! ХАХАХХАХАХА БУБКА ИМАГИНЕРНАТА..ХАХХАХАХАХАХХАХАХХАА..............
ХАХАХАХА - бе хора разведрете се посмейте се на вица на Бубка Имагинерната...Вижте само колко е интелигентна начетена умна и мила.. няма да споменавам за възпитанието -понеже за него можете сами да съдите ......

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 ное 2018 22:10

plmar написа:Феноменална бг злоба. Впечатлен съм. Разрешавам ви да продължите да се радвате!

Аз не виждам някой да изпълнява одата на радостта, но щом така виждаш нещата...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 06 ное 2018 22:11

Такааа.. отписваме трофей 1, нали броим от колко надпревари ще отпадне немското недоразумение и ни е ясно, че нищичко няма да спечели? М?! 8-) :lol: :evil:
Изображение

Изображение

Върни се в “Ливърпул”