ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 4:1 FT | ВЪН БОЖКА!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Cheradonna
Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 4:1 FT | ВЪН БОЖКА!
Една победа над Ботев и айдеее пак шампиони ставате у форумО,Лудогорец и ЦСКА-София питахте ли ги дали може? 

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Природни експерименти, правя социални такива!
- Neron
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 04.11 / 15:00ч.
ralka_levskarka написа:От Диема верно ли са казали, че сме 6 000Нимоа, сектор А беше почти пълен, и повече от половината В
Малко преди първия гол на Костов коментаторчето толкова преброи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Абе Иванков не беше ли на някаква позиция в отбора? Да вземат да го накарат да сложи ръкавиците и да застане на вратата, че вече не се търпи оня олигофрен. Тъкмо и дузпи ще има кой да бие. 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Cheradonna
Thsmith написа:Абе Иванков не беше ли на някаква позиция в отбора? Да вземат да го накарат да сложи ръкавиците и да застане на вратата, че вече не се търпи оня олигофрен. Тъкмо и дузпи ще има кой да бие.
Може за по един мач да си смениме вратарите,може пък да са си сбъркали отборите и затова да правят такива грешки и нашият и вашият.Току виж се получат нещата.

https://prnt.sc/13erlpl

Колко е хубаво чувството, когато си нямал възможност да гледаш мач да си включиш телефона и да видиш, че отборът ти е разгромил единия от сателитите на гмо-то...
Честита победа на всички и само Левски! Изключително се радвам за Костов, че продължава да си вкарва голчета всеки мач. Точно колкото се радвам за него, толкова съм ядосан на Неможката, като същевременно дори ми е смешно. Зимата нов вратар е първото нещо, което трябва да се случи.
П. С.: Ако е възможно, някой да каже с 2-3 думи как сме играли, дали всички са били на ниво и т. н. След като сме били с 4:1 е ясно, че сме се справили, де, но все пак...

П. С.: Ако е възможно, някой да каже с 2-3 думи как сме играли, дали всички са били на ниво и т. н. След като сме били с 4:1 е ясно, че сме се справили, де, но все пак...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Само ЛЕВСКИ оле !
Голям мач. Беше много важен - не само заради битката за титлата, ами и психологически играчите щяха да се сринат, ако бяха загубили. Браво.
Относно Митрев: Голям Левскар. Мисля че това е нещо, което всички са разбрали. Проблемът е, че няма класата да бъде титулярен вратар. Направи няколко добри намеси последните два мача, но има ли малко повече напрежение се прецаква работата. Днес допусна малоумен гол. Кой вратар, по дяволите, ще тръгне да я хваща по тоя начин? За съжаление, ако с Полачек си тръгнат ще е добре. А като характери мисля че се вписват в Левски. Точно заради т'ва ме е яд, но освен хъс и желание, трябва и класа. Ако намерим два добри вратаря, махаме Митрев и Полаче, започваме да се борим за титлата и по-лесно ще си решаваме мачовете. Напрежението ще намали и няма при всеки удар да се притесняваме дали ще влезе.
Бях на стадиона, атмосферата беше прекрасна! Дано продължим така!
EDIT: ЗА СЪДИЯТА: Замалко и да забравя съдията. По-прости съдии не съм виждал. Как игра с топка, където здравето на съответният футболист не е застрашено, е фал + жълт картон? Много симулации, много груби влизания от страна на Ботев, но не видях да получават заслужените им жълти картони. Но и съдиите не могат да спрат Левски, колкото и да искат! Стадиона избухна при жълтият картон на Габриел Обертан. Освиркванията бяха заслъжени.
Относно Митрев: Голям Левскар. Мисля че това е нещо, което всички са разбрали. Проблемът е, че няма класата да бъде титулярен вратар. Направи няколко добри намеси последните два мача, но има ли малко повече напрежение се прецаква работата. Днес допусна малоумен гол. Кой вратар, по дяволите, ще тръгне да я хваща по тоя начин? За съжаление, ако с Полачек си тръгнат ще е добре. А като характери мисля че се вписват в Левски. Точно заради т'ва ме е яд, но освен хъс и желание, трябва и класа. Ако намерим два добри вратаря, махаме Митрев и Полаче, започваме да се борим за титлата и по-лесно ще си решаваме мачовете. Напрежението ще намали и няма при всеки удар да се притесняваме дали ще влезе.
Бях на стадиона, атмосферата беше прекрасна! Дано продължим така!
EDIT: ЗА СЪДИЯТА: Замалко и да забравя съдията. По-прости съдии не съм виждал. Как игра с топка, където здравето на съответният футболист не е застрашено, е фал + жълт картон? Много симулации, много груби влизания от страна на Ботев, но не видях да получават заслужените им жълти картони. Но и съдиите не могат да спрат Левски, колкото и да искат! Стадиона избухна при жълтият картон на Габриел Обертан. Освиркванията бяха заслъжени.
[center]САМО ЛЕВСКИ, АЛЕ!
[/center]
Мача беше ясно, че ще го вземем, но още ме е яд за мача за купата с онези нещастници които Ботев Враца опатка. Типично селско отборче с 3-4 важни мача на сезон, които се опитват да вземат с мръсна игра по всички показатели. След седмица очаквам победа поне 3:1 , но какво от това. Аут сме за купата и губим важен играч за половин година. Най-вероятно до края на първенството.
Иначе чест прави на Ботев и треньора им , че идват да играят и не се оправдават с това, че са имали ден по-малко почивка.
Иначе чест прави на Ботев и треньора им , че идват да играят и не се оправдават с това, че са имали ден по-малко почивка.
- popokutepetel
- Контакти:
specter написа:Колко е хубаво чувството, когато си нямал възможност да гледаш мач да си включиш телефона и да видиш, че отборът ти е разгромил единия от сателитите на гмо-то...Честита победа на всички и само Левски! Изключително се радвам за Костов, че продължава да си вкарва голчета всеки мач. Точно колкото се радвам за него, толкова съм ядосан на Неможката, като същевременно дори ми е смешно. Зимата нов вратар е първото нещо, което трябва да се случи.
Ами първото лежерно темпо и пълен контрол на мача. Вкарахме си гол и нещата отиваха към заслужена преднина на полувремето докато Божката влезе в обичайната си роля и му вкараха (или по-точно той си вкара) неочакван гол от нищото. Второто се вдигнаха и за няколко минути пречупиха майните с два хубави гола. Като игра прилично. Липсата на контузените не се усети. Много добро впечатление направи новия бек на мястото на Горанов. В защита просто отличен. Никой не можа да мине през зоната му и то при изключително чиста игра. Отне много топки и май извърши само 1 или 2 нарушения. В центъра през 90 процента от мача Тиам беше господар. Белмонт направи добър за неговите възможности мач. Мариани и Обертан първото го караха лежерно, второто се разиграха и резултата се видя. Кабрал на обичайното си ниво - много търчане, понаправи някое и друго красиво нещо, но коефициент на полезно действие не особено голям. Костов си вкара два гола, а ако натискаше повече можеше и трети да вкара. По някое време пуснаха рендето Буш и известно време играхме с двама централни, но не се получи нищо. Даже играта по мое мнение се разконцентрира, ама то резултата вече беше 4:1. Рейш показа, че се справя като централен също толкова добре, както и като опорен халф.
Общо-взето това беше. Ботев не направи нищо, разчитаха само на статични и грешка на Божката, която дойде, но толкова. Второто мисля, че нямаха удар в рамките на вратата.