Иначе е така.И аз искам да съм обикновен потребител,например,и да си псувам на воля,ама не може.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:[offtopic]Долу ръцете от Модора,щото ще ви дЕра![]()
[/offtopic]
Иначе е така.И аз искам да съм обикновен потребител,например,и да си псувам на воля,ама не може.Сами сме,няма кой да ни обърне внимание и да направи реформи.В крайна сметка, поддържаме някакво темпо и чистим,но и вие трябва да помагате като не серете,не отговаряте на провокации,а само докладвате.Просто и лесно.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
delqnski47 написа:Иначе е така.И аз искам да съм обикновен потребител,например,и да си псувам на воля,ама не може.Сами сме,няма кой да ни обърне внимание и да направи реформи.В крайна сметка, поддържаме някакво темпо и чистим,но и вие трябва да помагате като не серете,не отговаряте на провокации,а само докладвате.Просто и лесно.
delqnski47 написа:miro_rz написа:delqnski47 написа:miro_rz написа:Пускаме Ви за купата и стопирате Левски . Хепи енд и за вас и за нас !
Айде тоя път ние с титлата,а вие с купата.![]()
Наш ред е за шпалир,айде.
Викаш да си разменим тенекиите !![]()
Сините ще се изядат !
''Прееби подуянче'' и преди сме го правили с Гришата.Споко,ще ви научим.![]()
![]()
SkArY_9 написа:Здравейте, с екипа решихме, че е хубаво да има такава темата, защото форумите тук са много.
Ако някъде видите, че се спами, псува, обижда, или просто темите или мненията са в разрез с правилата, моля да съобщавате тук.
phd написа:Не може ли модераторът да се държи нормално и да не псува и провокира като за начало? Даже ББ се научи да се държи криво-ляво като министър-председател, а не като каквото беше в началото на 90-те. Не трудно!
delqnski47 написа:phd написа:Не може ли модераторът да се държи нормално и да не псува и провокира като за начало? Даже ББ се научи да се държи криво-ляво като министър-председател, а не като каквото беше в началото на 90-те. Не трудно!
Не може.''Подуенец'' не е никаква псувня,както и ''чорбар'',например.Виж,ако беше ''прееби говедото'',вече е друг въпрос.Все пак тва е спортен форум,а не ти е БГМАМА
kiril.a.d написа:бившия ЦСКА, глупаво неграмотно и просто селянче, беше купен за 8 милиона лева и вече не е бивш!!!
А че у ваше село още си мислите, че са платени 8 млн.лв за някаква си емблема си е ваша работа!!!
Но странното е че не можете да четете и "едрия шрифт", в който пишеше "заедно с пасивите и активите на ПФК ЦСКА"! И това, какво означава бе...дете просто? Знаеш ли кои са активите и пасивите на ПФК ЦСКА или просто не разбираш от такива работи?...
Ама че си загубен селянин...и изобщо да не ми се цупиш! - ЦСКА имаше до сега 7 емблеми! И каква стойност имат те, та да се плати за една от тях 8 млн.лв? А бе дете непоръбено, където са 7 емблеми, там е и 8-ма и патентоването и, и край с матряла
Та 8 млн.лв се платиха за закупуването на ПФК ЦСКА, от които се разплащат дълговете на "старото ЦСКА"! - НАП намаза 4,5 млн.лв, като най-голям кредитор, а останалите 3,5 млн.лв бяха разпределени измежду другите физически и яридически кредитори!
Сега ясно ли ти е бе...ОчудващиЙ?![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
delqnski47 написа:Хора с различно мнение биват наричани ''форумни лелки''?!Голяма наглост.Мразя доносите,защото това е типична черта на едни други хора,но е доста дразнещо...даже и за неутралния зрител в мое лице,който иска да прочете нещо различно
![]()
https://forum.gong.bg/levski/viewtopic. ... tart=63930
П.П.И ''тирейци'' същоСмисъл,не че ми пука на мене особено,но това го четат и други хора,а това разваля форума:
https://forum.gong.bg/levski/viewtopic. ... 8&start=20
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта