Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 01 ное 2018 22:22

анто маина написа:[offtopic]Интересно след 15-17 Ноември,дават дъждове,тогава как ще играят на мокър терен?
Ако падат ще пишат декларация срещу Светия синод най-вероятно,че не са молили Бог да не вали.[/offtopic]

[offtopic]Майна, ти от Ботев ли си?[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 01 ное 2018 22:30

sin4ec написа:
анто маина написа:[offtopic]Интересно след 15-17 Ноември,дават дъждове,тогава как ще играят на мокър терен?
Ако падат ще пишат декларация срещу Светия синод най-вероятно,че не са молили Бог да не вали.[/offtopic]

[offtopic]Майна, ти от Ботев ли си?[/offtopic]

Не ,кво значение има?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 ное 2018 10:35

[offtopic]Петък, ..... 10:30, ..... а Подуяне все още не е избухнало с декларация :):)
Явно влажността на въздуха днес е ОК :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 ное 2018 11:37

Ще си позволя един апостроф към Нестор Йевтич, по повод: "Уверен съм във възможностите си и съм реалист"
- за да си уверен във възможностите си, трябва първо да си спомниш че сърбин, че си Балканджия, да заговориш на сръбски, а не само да покажеш че разбираш български - последното му интервю, когато попита, какво значи "предпочитам" ;) - а и да действаш като такъв!!! А то, в риданата му го отрекоха...
А за да си реалист, трябва да забравиш да се правиш на западняк!!! - иначе, заприличваш на Матеус ;)...Помните, като водеше националния ни отбор?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

yagarr

Мнениеот yagarr » 02 ное 2018 15:27

Шефът на съдиите: Дузпа за Левски имаше, както и за ЦСКА срещу тях

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 ное 2018 16:15

yagarr написа:

..... е и?
Минало, заминало!
[offtopic]Само дето Универсиадата искал да преиграва мача с морето, ама дума не каза за нашия мач :)
Дееева тия Дисиденти и борци за правда :) Кога се натискаха да правят свирки на Перукан не рИваха! :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2018 18:34

Red_Neck написа:
yagarr написа:

..... е и?
Минало, заминало!
[offtopic]Само дето Универсиадата искал да преиграва мача с морето, ама дума не каза за нашия мач :)
Дееева тия Дисиденти и борци за правда :) Кога се натискаха да правят свирки на Перукан не рИваха! :)[/offtopic]

[offtopic]Не лъжи! Последва и въпрос дали "сините" са готови да преиграят и мача с ЦСКА, след като от Съдийската комисия обявиха, че "червените" не са получили също чиста дузпа в мача между двата тима в края на септември. И Иванов изяви готовност за преиграване и на този мач. [/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 ное 2018 20:09

k20dan4o написа:
hydetoshi написа:[offtopic]Моци играе ли,че кой ще пази дузпите на Лудогорец? Ще видим поне 5 дузпи изпълнени от български отбор срещу Лудогорец. Това са 2,5 пъти повече от всички дузпи бити срещу Лудогорец за повече от 7 години откак изгряха на хоризонта.[/offtopic]

[offtopic]Е Берое миналата година бихме с дузпи[/offtopic]

[offtopic]Очевидно този мач не съм го гледал,камо ли да го помня. :)[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 ное 2018 20:14

gihuelo написа:[offtopic]Пак пиша тук за Левски , заради причините ,които всички знаете:)
На всички , които не са се събличали по физическо да обясня :)
При гостуването ,всеки футболист тръгва с поне два чифта бутонки едни за много твърд терен и едни за мен и за кален и наводнен ,като вчера ! На загрявката ,всеки професионален футболист ,може да прецени с какви обувки да играе ! Да не говорим за треньорския щаб. Страшно нелепо е да се изкарва ,че терена е причина за загубата :)А това с поливането на терена на полувремето ,явно ходите на мачове един път на 5-6 години .[/offtopic]

[offtopic]Абсолютно всички терени се поливат и преди мача и на почивката. И в Англия,и в Испания и в Германия и т.н. Признавам си,че това ме дразни,но е факт.[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 ное 2018 20:16

анто маина написа:
gihuelo написа:[offtopic]Пак пиша тук за Левски , заради причините ,които всички знаете:)
На всички , които не са се събличали по физическо да обясня :)
При гостуването ,всеки футболист тръгва с поне два чифта бутонки едни за много твърд терен и едни за мен и за кален и наводнен ,като вчера ! На загрявката ,всеки професионален футболист ,може да прецени с какви обувки да играе ! Да не говорим за треньорския щаб. Страшно нелепо е да се изкарва ,че терена е причина за загубата :)А това с поливането на терена на полувремето ,явно ходите на мачове един път на 5-6 години .[/offtopic]

[offtopic]Интересно след 15-17 Ноември,дават дъждове,тогава как ще играят на мокър терен?

Помним мача през пролетта и "мокрият"гол на Каранга.

Върни се в “ЦСКА”