Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kircho_baretata
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот kircho_baretata » 31 окт 2018 17:34

rhaegar написа:Бегай по тъча, бегай.

Аз никога не съм оспорвал, че успехите на Челси в огромен процент се дължат на идването на Абрамович. Ако не си забелязал обаче, попитах за последните 10 години, когато инвестициите са сходни, а постигнатите успехи май не са.

Не ми отговори и на другия въпрос. Ще приема, че нямате такъв трансфер.

Към кое от флагчетата да тичам.
Аз също не оспорвам, че успехите ви са в огромен процент са благодарение на Абрамович.
Един трансфер сам за себе си не означава нищо, е ако не е Меси. Та в тоя ред на мисли вашите са успешни, защото бяха комбинация от много трансфери за кратко време.
И да в последните 10 години сте по-успешен клуб, но клубовете са на по 100 и кусур години, така че .....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2018 11:51

Red_Neck написа:Да не говорим, че огромна заслуга за вашите тенекетата към началото на цитирания период имат няколко покупки от времето на голямото харчене на Роман, което бе малко преди това. По мои спомени Роман наля едни 300+ милиона за две години, което за времето беше фантастична сума.

Основата на отбора, постигнал успехи в началото на десетилетието беше Чех (купен за нищожни пари), Тери (юноша на клуба), Лампард (в клуба от преди Абрамович) и Дрогба. Само за последния може да кажеш, че е бил сериозна инвестиция. Всички останали в този състав бяха заменими.

kircho_baretata написа:
Към кое от флагчетата да тичам.

Един трансфер сам за себе си не означава нищо, е ако не е Меси. Та в тоя ред на мисли вашите са успешни, защото бяха комбинация от много трансфери за кратко време.
И да в последните 10 години сте по-успешен клуб, но клубовете са на по 100 и кусур години, така че .....

Към което си искаш.

Не е резултат от много трансфери за кратко време. Резултат е от добър подбор. Всеки може да купи 15 играча за два джама и като всичките са хендовци и алъни, каква е ползата?

И дай като са на по 100 години и вече тенденциите да не се обръщат? След още 100 Рочдейл може да е по-успешен клуб и от двата, ще им пука ли на техните фенове тогава какво е било сега?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 01 ное 2018 13:50

Ей тарикат на дребно си.
И нема да "Бегам"
Ти говориш за последните 10-години. Решил си го по някакъв твой критерий. Ами дай да говорим за последната година тогава, по тази логика Ман Сити са най-великия отбор съществувал някога, по английските терени.
Колкото до трансферите ви, колкото и да не ти се иска, Абрама купуваше на килограм, какви ли не футболисти. Ако Ливърпул са купили 20 играча, Челси са купили 120. Е има резон все някой от тях да е попадение. Говориш ми за подбор, брей - ами да ти кажа тогава и някой ваши "Хендерсъни". Скот Паркър, Матея Кежман, Муту, Шевченко, Верон, Креспо, Фалкао има още доста.......

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 ное 2018 14:14

Каква е темата на спора, но в два реда?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 ное 2018 14:25

kircho_baretata написа:Ей тарикат на дребно си.
И нема да "Бегам"
Ти говориш за последните 10-години. Решил си го по някакъв твой критерий. Ами дай да говорим за последната година тогава, по тази логика Ман Сити са най-великия отбор съществувал някога, по английските терени.
Колкото до трансферите ви, колкото и да не ти се иска, Абрама купуваше на килограм, какви ли не футболисти. Ако Ливърпул са купили 20 играча, Челси са купили 120. Е има резон все някой от тях да е попадение. Говориш ми за подбор, брей - ами да ти кажа тогава и някой ваши "Хендерсъни". Скот Паркър, Матея Кежман, Муту, Шевченко, Верон, Креспо, Фалкао има още доста.......

Роки Баретата, това за последните 10 години го посочи един фен на отбора от града на Евертън, не аз или rhaegar - виж таблиците, които той заразмахва за трансферите (стр. 52) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 01 ное 2018 17:25

kircho_baretata написа:Ей тарикат на дребно си.
И нема да "Бегам"

Ако някой се сеща за по-голям "Хендерсън" от Торес да ме подсети.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 ное 2018 18:24

JackPackage написа:отбора от града на Евертън,

Това е нещо като "отбора от града на Тотнъм"-абсолютен оксиморон :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2018 19:01

Торес има гол в европейски финал за Челси, ве. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 01 ное 2018 19:36

rhaegar написа:Торес има гол в европейски финал за Челси, ве. :lol:

Ми браво на него! За 50 млн. от британската валута.
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 ное 2018 20:09

plmar написа:
rhaegar написа:Торес има гол в европейски финал за Челси, ве. :lol:

Ми браво на него! За 50 млн. от британската валута.

Изображение
Изображение

Чакаме на Керъл и Хендо трофеите :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”