ralka_levskarka написа:А добър ден.. от миналия сезон се пръснах да обяснявам, че Обертан ми къса здраво нервите. Добре е, че още хора започват да го виждат и да не са заслепени от визитката му.
Добър играч е за нашата лига, но играе когато му е кеф... Сега не знам дали нищо не играе в последните два мача, защото е зад нападателя, а не на крилото, или просто до мача с Лудогорец си даваше зор с цел да си вдигне акции преди подписването на нов договор. Времето ще покаже, но много ми напомня за миналия сезон когато си избираше мачове, в които да играе...

Още след смяната на Роси казах, че нямам надежда за титла и ще броя сезона за успешен, ако завършим на 5-6 точки зад първия. В купата ми бяха по-големите надежди, но... явно няма да е и тази година.
 Още след смяната на Роси казах, че нямам надежда за титла и ще броя сезона за успешен, ако завършим на 5-6 точки зад първия. В купата ми бяха по-големите надежди, но... явно няма да е и тази година.    

Този сезон статистически, Кабрал е помогнал повече на отбора, отколкото той. Като се върне Паулинката на Обертан явно му трябва малко пейка, слагаш Мариани зад Костов, Пау и Кабрал по крилата и да видим. Миналия сезон ми омръзна да му гледам нацупените физиономии като не получи топката.
 Този сезон статистически, Кабрал е помогнал повече на отбора, отколкото той. Като се върне Паулинката на Обертан явно му трябва малко пейка, слагаш Мариани зад Костов, Пау и Кабрал по крилата и да видим. Миналия сезон ми омръзна да му гледам нацупените физиономии като не получи топката.