Red Warrior написа:Люпко да си гледа внуците и пие гинко билобата. Не знам Паро с какво е по-зле от него. За мен най-добрият български треньор за всички времена и най-недооцененият.
Не си гледа внучета и пие още водка и май е шампион и на Руанда

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Люпко да си гледа внуците и пие гинко билобата. Не знам Паро с какво е по-зле от него. За мен най-добрият български треньор за всички времена и най-недооцененият.
[offtopic]Кажи честно, вчера поне на ум посмя ли да напсуваш Митрев или той вече си ви кефи много?[/offtopic]go6obebeto написа:Mitata написа:trokadero_ написа:Маестро е много учуден , че в България има такъв негативизъм , което му пречило да работи добре.
Явно навънка хората са по-търпеливи и изчакват . При нас не е така.
Работил е в клубове без сериозни цели, било е широко около врата му. В ЦСКА очакванията, напрежението и изискванията са мнооого по-големи, би трябвало да е знаел още преди да подпише с червените.
Те вашите (на феновете) очаквания може да са мнооого големи, но важното в случая е какви са очакванията на Ганчев. Индикациите са че стои твърдо зад НЕМ. Както каза в интервюто си... " мнооого сте малки" за да се вслушва във вашите мнения и очаквания.
trokadero_ написа:
Ей го нашия след мачаops
delqnski47 написа:Отишъл на дискотека.Каква сензация...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта