Копенхаген 1:2/1:2
Левски 0:1
Лудогорец 0:1
Ботев 0:0
Берое 1:1
Победа над Славия в 93 минута.[/offtopic]
По-добре няма да стане . Десет трудни мача - една победа с фантастичен гол на Тиаго.
Игра никаква... Защита и нападение ... В средата дупка с 2-3 опорни халфа. Днес два пъти си подадохме като хората и вкарахме гол и получихме право на дузпа.
Същия дебил като Роси ,който пробваше Прохазка за крило ! И днес въртя сука айде пак Тиаго дясно крило. Ние сме единствения отбор в България с такъв брой качествени нападатели - Десподов, Мауридеш, Соу, Евандро, Жоржиньо,Джеси и Енрике и единствения отбор , само с един разиграваш халф , но НЕМ вече двадесети мач го слага на крилото. Започвам да си мисля ,че не Лясков е най-слабия ни играч .
Най-слабия ни играч май е Секулич. Такъв охлюв скоро не бях виждал! Добре че му спести резила второто полувреме.
До сега не съм казал и дума срещу НЕМ , но според мен всеки ден с него е загуба на време. С дедо ЛюПко щяхме да сме 3-4 точки пред онези и с голова разлика 13-1 .
Има нещо и в съблекалнята ! Манолев като се прибираше от разгрявката ,минавайки пред скамейката на Берое се хилеше като тиква