Абе ще си търсите бай Стамен ама....
Нищо фатално не е станало Берое са си добър отбор!
Берое СЗ - ЦСКА 27.10.2018 15:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Берое СЗ - ЦСКА 27.10.2018 15:00
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
шивача написа:слаб мач, въпреки че и съдията ни подкрепяше отборът нищо не играе. Няма кво да го чакаме Маестрото, да го сменят със Стойчо или Любо.
Само за Стойчо и Любо,треньори(особенно за първия)...не съм съгласен.За останалото...на 100%.Просто е ужас,N-ти път,подобна игра.Стамен,ако не друго,поне ги учеше топката да стигне до централния нападател с пасове...Спорната дузпа,щеше да му спаси "главата".Може да използваме слабата игра на някой от играчите,като оправдание и отдушник,но не е само там проблема.Гришата и "Куция" да вадят листа с тренери(ЦСКА,трябва да има резервен вариант винаги)...тоя "пистолеро"да заминава с 300,от където е.Губим време.Купата все още не в решаваща фаза,титла с този и такава игра,е химера...грозно е да се гледа ЦСКА,по-слабо е от говедата при Дедо.Въпрос на време е да загубим точки на "Армията" както говедата,миналата година на "Кабриото" и с "Дебелия" за Купата.
Последна промяна от red__army на 27 окт 2018 17:30, променено общо 4 пъти.
CaptainBertorelli написа:CaptainBertorelli написа:Този път ще е голям зор. Ако измъкнем нещо от рода на 1:2 ще е много добре, но и хикс няма да е края на света.
Мачът свърши по най-нормалния начин. Можехме да бием, но нямаше да е заслужено. След този кръг ще изоставаме на три точки, което е НИЩО. Прекалено много се драматизира. "Поздравления" за всички, които се изтропаха преди мача и "изкараха" луди пари от Сашодиковщината им:)))
Крумчо Лудогорския каза 1000 лв. че слага на двойка
Логичен хикс , в момента сме в борбата за третото място . Явно играчи и тренер не се разбират , някой от тях трябва да си ходи . Дано ни върже за купата .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
mikata написа:Абе ще си търсите бай Стамен ама....
Положението е същото ,като миналата година при вас. И да го чакаме и да не го чакаме повече ,според мен няма смисъл.
От показаното напоследък за мен двама футболисти от нашите са твърдо за пейката - Секулич и Мауридес, за когото оптимистично твърдяха, че бил по-добър от Вкарана. Лясков може да допуска тактически грешки понякога, но като цяло е много по-агресивен от твърде бавния и неориентиран Секулич. За Мауридес какво да кажа, освен че е пълен провал напоследък и освен че с глава с други части на тялото трудно бележи гол. Не трябваше да бие дузпата - треньорска грешка. С тоя танц преди изпълнението и при тая трагична форма .... Несериозно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Е то остава да не бием и Дунав за купата.
Пък Ако ни върже може сини и зелени рано рано да се откажат от нея още следващите двубои
Пък Ако ни върже може сини и зелени рано рано да се откажат от нея още следващите двубои
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
gihuelo написа:mikata написа:Абе ще си търсите бай Стамен ама....
Положението е същото ,като миналата година при вас. И да го чакаме и да не го чакаме повече ,според мен няма смисъл.
Хикс навън на третия в класирането това си е успех!Не виждам драми!
България има природни богатства,
mikata написа:gihuelo написа:mikata написа:Абе ще си търсите бай Стамен ама....
Точно това ти казвам ,че се движим във вашия коловоз от миналата година
mikata написа:gihuelo написа:mikata написа:Абе ще си търсите бай Стамен ама....
Смачканата психика на играчите ни е проблема. Един Бодуров и донякъде Бикел не са се пречупили още.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.