Берое СЗ - ЦСКА 27.10.2018 15:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Берое СЗ - ЦСКА 27.10.2018 15:00
Берое стоят една идея по-добре от нас на терена, Соу не знае къде се намира, едно единотборство не е спечелил, Десподов никакъв го няма, Секулич го минават като спрял цяло полувреме, второто Евандро и Джеси са необходими ако искаме да спечелим мача.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
MarianDimitrov
- Контакти:
Аз не виждам, как може да победим. Една хубава контра беше всичко добро, което направихме първото полувреме. Пак не можем да си подаваме, почти всяко единоборство го губим, не можем да изнасяме... Футболистите на Берое играят много по-добре от нашите, почти цял мач се играе пред вратата ни... Излизаме и второто полувреме така и губим със сигурност.
Велик ЦСКА !
Можем да победим и мисля че ще го направим....
само трябва да владеем топката повече
Космонавта ми се губу цял мач Али Соу също
Джеси и Евандро да влизат
само трябва да владеем топката повече
Космонавта ми се губу цял мач Али Соу също
Джеси и Евандро да влизат
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Мисля, че Берое няма да издържат на това темпо. Продължавам да го виждам 1:3.
Иначе псевдо бероеца от първа страница ще познае, че мача е игран другаде
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
Треньорите заработват заплатите си на почивките на мачовете...
Ха да видим,дали е така?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
skabrin написа:Мисля, че Берое няма да издържат на това темпо. Продължавам да го виждам 1:3.
Физически сме най-добре подготвения отбор в групата и затова не случайно цяло първо полувреме тотално ви мачкаме и надиграваме
Секулич губи битката със крилото им, Жоржиньо губи битката със Бандата, левия фланг пълна скръб.
После, виждам че ревете с/у Соу, ама него го пазят персонално, и винаги има по двама на гърба му, а на моменти и трима.
Отново дефанзивните скръб и жалост...
Нямаме креативен футблист, ама с този стил на игра не ни и трябва, ритаме напред и каквото стане.
Този мач е мега труден, а НЕМ отново играе същото, както предишните N на брой мачове...
Изобщо не знам кой да влезе, който и да влезе, ако не пуснат топката на земята ще е все едно.
Ще го вземем с мъка, а ако не го вемем все едно, шапиона го знаем всички, нега Левски се пънат, и трето място дава право на Европа..
Не играем, не ми харесва, Секулич е най-голямата грешка в лятната сеекция, мноооого зле, мега зле, бавен, неорентиран, минават го с най-бейсик финтовете, дето децата ги учат в U15...
После, виждам че ревете с/у Соу, ама него го пазят персонално, и винаги има по двама на гърба му, а на моменти и трима.
Отново дефанзивните скръб и жалост...
Нямаме креативен футблист, ама с този стил на игра не ни и трябва, ритаме напред и каквото стане.
Този мач е мега труден, а НЕМ отново играе същото, както предишните N на брой мачове...
Изобщо не знам кой да влезе, който и да влезе, ако не пуснат топката на земята ще е все едно.
Ще го вземем с мъка, а ако не го вемем все едно, шапиона го знаем всички, нега Левски се пънат, и трето място дава право на Европа..
Не играем, не ми харесва, Секулич е най-голямата грешка в лятната сеекция, мноооого зле, мега зле, бавен, неорентиран, минават го с най-бейсик финтовете, дето децата ги учат в U15...
100% дузпа
Веджнъж стомна за вода....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- trokadero_
- Контакти:
Как ще я биеш така ве тапанар ............... сами ще са си виновни ако не бият