ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора)/ 7:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- сини шампиони
Re: ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) , 26.10.
Славишата, защо не пуска вече юношите? Имат достатъчно време да поиграят, а резултата е такъв, че хем спечелим, хем и няма да унижим противника.
И само Левски оле
- blue avalanche
- Контакти:
сини шампиони написа:Славишата, защо не пуска вече юношите? Имат достатъчно време да поиграят, а резултата е такъв, че хем спечелим, хем и няма да унижим противника.
За какво да ги пуска? Кой от тях има някакво бъдеще в една борба за титлата? На кого да разчитаме в напечени мачове?
- сини шампиони
blue avalanche написа:сини шампиони написа:Славишата, защо не пуска вече юношите? Имат достатъчно време да поиграят, а резултата е такъв, че хем спечелим, хем и няма да унижим противника.
За какво да ги пуска? Кой от тях има някакво бъдеще в една борба за титлата? На кого да разчитаме в напечени мачове?
Добре няма да разчитаме за напечените мачове, но поне в решени такива поне да си починат титулярите.
И само Левски оле
- blue avalanche
- Контакти:
сини шампиони написа:blue avalanche написа:сини шампиони написа:Славишата, защо не пуска вече юношите? Имат достатъчно време да поиграят, а резултата е такъв, че хем спечелим, хем и няма да унижим противника.
Добре няма да разчитаме за напечените мачове, но поне в решени такива поне да си починат титулярите.
Ми човекът те послуша и прави смяна.
- сини шампиони
blue avalanche написа:сини шампиони написа:blue avalanche написа:сини шампиони написа:Славишата, защо не пуска вече юношите? Имат достатъчно време да поиграят, а резултата е такъв, че хем спечелим, хем и няма да унижим противника.
Ми човекът те послуша и прави смяна.Но съвсем правилно пусна Нашименто. Стоянович да не е мазохист - да си трови нервите с някакви Кабовци и Юруковци? За нас мачът може и да е решен, но той ще го изкара до тъчлинията. Защото гледа и търси различни неща. Не само 5-6 гола в мрежата...
И после защо Горанов ни е капитан!
И само Левски оле
- blue avalanche
- Контакти:
сини шампиони написа:blue avalanche написа:сини шампиони написа:blue avalanche написа:сини шампиони написа:Славишата, защо не пуска вече юношите? Имат достатъчно време да поиграят, а резултата е такъв, че хем спечелим, хем и няма да унижим противника.
Ми човекът те послуша и прави смяна.Но съвсем правилно пусна Нашименто. Стоянович да не е мазохист - да си трови нервите с някакви Кабовци и Юруковци? За нас мачът може и да е решен, но той ще го изкара до тъчлинията. Защото гледа и търси различни неща. Не само 5-6 гола в мрежата...
И после защо Горанов ни е капитан!
Ето ти и Станислав Иванов...
Аз Виана исках да видя за 20 минути
- сини шампиони
И за малко какъв гол щеше да стане. Даже още не съм убеден, че имаше засада.
И само Левски оле
сини шампиони написа:И за малко какъв гол щеше да стане. Даже още не съм убеден, че имаше засада.
Главата му беше доста напред.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Eminem написа:Сектор А е пълен, направо прелива...![]()
Не знам как го правите, но винаги, когато казвате, че ще е пълен, той никога не е такъв.![]()
Може да се обърнеш към Ивентим. Имам снимка от преди 2 дни как всичко е сиво и дори не можеш да кликнеш, за да си купиш.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]