ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора)/ 7:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) , 26.10.

Мнениеот specter » 25 окт 2018 12:14

Eminem написа:
Geonik написа:Вместо при грешка да ги окуражим ( а за вратарите това е изключително важно ), то с адско удоволствие им се надсмиваме. В това са прави "Запада". А, че са иначе боклуци, две мнения няма.

Тук не става въпрос само за грешки, а и за факта, че капитанът митрев отказа да излезе на терена срещу Вадуц и предаде съотборниците си, клуба и феновете!!! Такъв човек НЯМА място в Левски! Всеки нормален клуб щеше да го изхвърли от отбора! Така че митрев напълно си заслужава обидите!
софия запад да раздава морал и левскарски идеали ? Това е много меко казано нелепо!
Те прав текст ти казват, че имат правото да те пребият, защото нещо не ги кефи, а клубът мълчи.
Това не може да е нормален клуб и няма как стадионът да е пълен.

Именно. Няма да допълвам десетките му други действия, с които ни е късал нервите не един и два пъти. Изчера му се лимитът на доверие и подкрепа. Най-вече обаче с особено мъжката и капитанска проява да изостави съотборниците си на полувремето в такъв критичен момент от важен мач при положение, че малко преди това той беше сбъркал ОТНОВО. Така че едно е да подкрепиш някого, когато допусне грешка, което е абсолютно нормално, друго е да търпиш, да търпиш, ама в един момент на всеки му кипва. Та, точно тези моралисти не са прави и никога няма да бъдат прави за каквото и да е. По-точно, единствено ще бъдат прави ако някога решат да се разкарат от Герена и оттеглят "подкрепата" си към Левски завинаги.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2018 13:02

Този мач с вратар или без вратар, трябва да се вземе.
В случая е безсмислено да обсъждаме дефанса на отбора.
Хората в атака трябва да си свършат работата.
Това е от онези двубои, които сами трябва да си направим лесни.
Дано отново не проспим първото полувреме.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 25 окт 2018 13:05

specter написа:.................

Най-вече обаче с особено мъжката и капитанска проява да изостави съотборниците си на полувремето в такъв критичен момент от важен мач при положение, че малко преди това той беше сбъркал ОТНОВО. Така че едно е да подкрепиш някого, когато допусне грешка, което е абсолютно нормално, друго е да търпиш, да търпиш, ама в един момент на всеки му кипва. ..............

А съвсем друго е все пак, да го освиркваш, да се подиграваш с майка му, за да го окуражиш за грешката му. Това е връх на моралното поведение. Ако някой, тук, във форума, изрече и 2 % от обидите, които се изляха върху него на мача, то ще получи не доживотна забрана за влизане във форума, а доживотна забрана за достъп до компютър.

specter написа:Та, точно тези моралисти не са прави и никога няма да бъдат прави за каквото и да е. По-точно, единствено ще бъдат прави ако някога решат да се разкарат от Герена и оттеглят "подкрепата" си към Левски завинаги.

Не бих хабил думата моралисти за тях, защото и те бяха в основата на случилото се и ако се изметат от "Герена", там ще се диша много по-леко !
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 окт 2018 13:12

Забравих да спомена и друго важно нещо за митрев. Той се държеше изключително нагло след грешките си на вратата. Един път не го чух да си признае грешката, да каже, че съжалява и да се извини. Дори каза, че едва ли не хората очаквали от него да вкара гол.....

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 25 окт 2018 13:17

Geonik написа:
specter написа:.................

Най-вече обаче с особено мъжката и капитанска проява да изостави съотборниците си на полувремето в такъв критичен момент от важен мач при положение, че малко преди това той беше сбъркал ОТНОВО. Така че едно е да подкрепиш някого, когато допусне грешка, което е абсолютно нормално, друго е да търпиш, да търпиш, ама в един момент на всеки му кипва. ..............

А съвсем друго е все пак, да го освиркваш, да се подиграваш с майка му, за да го окуражиш за грешката му. Това е връх на моралното поведение. Ако някой, тук, във форума, изрече и 2 % от обидите, които се изляха върху него на мача, то ще получи не доживотна забрана за влизане във форума, а доживотна забрана за достъп до компютър.

Аз за кълнене, псуване и т. н. съм абсолютно несъгласен, разбира се. Не смятам, че това е изразяване на мнение, още повече към футболист на Левски. Но освирквания и подигравателни ръкопляскания сам си е заслужил. На мен, на теб и на хиляди други хора като нас едва ли ни беше много приятно във всичките случаи, когато той ни лиши от точки и когато отпаднахме от Вадуц. Да не говорим за наглярското му поведение на няколко пъти в интервюта, както спомена и @Eminem в горния пост. Та, от една страна - точно вратарят трябва да е с най-стабилната психика в един отбор и да се остави на мира, но от друга страна - абсолютно разбирам тези подигравки към него. Не веднъж беше подкрепян и оставян на мира, ама всичко си има някакви граници. Аз лично няма да го освирквам или иронизирам освен ако не допусне отново някоя малоумна грешка. Но съм абсолютно непоколебим в мнението си, че не го искам в отбора и каквото и да направи оттук насетне ми е все тая.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 25 окт 2018 13:23

На Митрев жената/приятелката е тясно свързана със Запада. Явно се е оплакал и наркоманитие са решили дахго защитават, като техен човек. Жалък е Божидарчо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 окт 2018 17:40

Sstefanov написа:На Митрев жената/приятелката е тясно свързана със Запада. Явно се е оплакал и наркоманитие са решили дахго защитават, като техен човек. Жалък е Божидарчо.

Да бе, да.... Такива писаници заради някаква си там цецка, не ми се вярва.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2018 18:03

Просто СЗ решиха, че е време да напомнят "кой кара влака" в Левски. В случай, че някой е забравил...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 окт 2018 21:05

Взех си билет за мача и за първи път ше водя синът ми!
Левски завинаги в моето сърце![

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 26 окт 2018 09:28

От старта на кампанията Левски е най-посетеният отбор в Първа лига, като и трите мача с най-много зрители от началото на сезона са с участието на "сините". Посещаемостта на мачовете на столичния гранд е много по-голяма от втория в това символично подреждане.

А колко жалко е да си от нещо си с тире. :) :)

Върни се в “Левски”