Висша лига - сезон (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SilentKiller

Re: Висша лига - сезон (2018-19)

Мнениеот SilentKiller » 24 окт 2018 22:29

Е миналия сезон Барса ви занули на Кампа с 3-0, а мача в Торино завърши 0-0 ! Значи на слабата защита на Барса не можахте да вкарате 1 гол за 180 минути преди година, и сега изведнъж твърдиш как няма да имате проблеми срещу Ман.Сити, чиято защита поне като трансферна обща сума на титулярните бранители е по-голяма от тази на Барса.
А на фенчето на Ливърпул да го попитам какво направи Клопо с парите от трансфера на Коутиньо и други ? Купи някакви смешки дето даже ги държи резерва тоя сезон ?
gambletrade написа:
SilentKiller написа: липсват му и други неща. . ;)

За последните 4 години Сити са похарчили нето половин милиард паунда, а Ливърпул - 18(осемндадесет) милиона. Трябва да ти стане ясно, че му липсва само едно нещо.

Тука излъга като мазен циганин !
Тая календарна година 2018г. сте похарчили над 270млн. евро, така че недей да лъжеш че харчите по-малко от Сити:
Ван Дайк - 85млн.евро
Алисон (вратар) - 62.5млн. евро - след Кепа стана втория най-скъп вратар в историята
Наби Кейта - 60млн. евро
Фабиньо - 50млн. евро
Общо над 270млн. евро !
А това че Клопо даже не пуска титуляри Кейта и Фабиньо дето за тях нарина маса пари си е негов проблем. Харчите не по-малко пари от Сити, Юнайтед и Челси !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 окт 2018 22:53

SilentKiller написа:Тука излъга като мазен циганин !
Тая календарна година 2018г. сте похарчили над 270млн. евро, така че недей да лъжеш че харчите по-малко от Сити:
Ван Дайк - 85млн.евро
Алисон (вратар) - 62.5млн. евро - след Кепа стана втория най-скъп вратар в историята
Наби Кейта - 60млн. евро
Фабиньо - 50млн. евро
Общо над 270млн. евро !
А това че Клопо даже не пуска титуляри Кейта и Фабиньо дето за тях нарина маса пари си е негов проблем. Харчите не по-малко пари от Сити, Юнайтед и Челси !

Смешен,пак стана за смях :lol: Продадените футболисти не ги ли смяташ?
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 24 окт 2018 22:54

SilentKiller написа:Е миналия сезон Барса ви занули на Кампа с 3-0, а мача в Торино завърши 0-0 ! Значи на слабата защита на Барса не можахте да вкарате 1 гол за 180 минути преди година, и сега изведнъж твърдиш как няма да имате проблеми срещу Ман.Сити, чиято защита поне като трансферна обща сума на титулярните бранители е по-голяма от тази на Барса.
А на фенчето на Ливърпул да го попитам какво направи Клопо с парите от трансфера на Коутиньо и други ? Купи някакви смешки дето даже ги държи резерва тоя сезон ?
gambletrade написа:
SilentKiller написа: липсват му и други неща. . ;)

За последните 4 години Сити са похарчили нето половин милиард паунда, а Ливърпул - 18(осемндадесет) милиона. Трябва да ти стане ясно, че му липсва само едно нещо.

Тука излъга като мазен циганин !
Ван Дайк - 85млн.евро
Наби Кейта - 60млн. евро
Фабиньо - 50млн. евро
Общо над 270млн. евро !

Явно не знаеш що е туй животно нето разходи. Ама нищо, простено ти е даже за "мазния циганин". Ето ти малко материал за размисъл

https://www.independent.ie/sport/soccer/premier-league/revealed-premier-league-net-spending-table-sparks-a-debate-over-managerial-achievements-36861511.html
Да не забравя - не съм фен на Ливърпул.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 окт 2018 23:49

То ако махнем трансфера на Коутиньо, с или без който Ливърпул щеше да вземе същите играчи, отивате на 200м минус, ама нейсе. Всички топ отбори харчат пари, единствено Сити направиха достатъчно балансиран състав с тези пари. Без значение дали харесваме Гуардиола, или го мразим, фактите са такива-за да не станат шампиони, трябва едновременно да се контузят 5-6 играча за продължителен период и пак ще имат с кой да ги заменят. При останалите от топ 6 не е така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 25 окт 2018 01:10

Мазнатата ти и безочлива лъжа беше, че каза че за 4 години сте изхарчили само 18млн. !
Аз ти приведох данни, че само за 2018г. вече сте изхарчили над 270млн. евро ! Да не говорим за миналите лета за Салах и другите... Асимилира ли дебелата ти кратуна какво имам предвид ?
За нетото приходи/разходи също написах под формата на въпрос към другия - "Къде отидоха парите от продажбата на Коутиньо и други" - Отидоха за някакви смешки тип Фабиньо и Кейта. Надявам се да съм ясен вече, обясних го на максимално елементарен език като за такива като вас. ;)

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 25 окт 2018 01:27

SilentKiller написа:Мазнатата ти и безочлива лъжа беше, че каза че за 4 години сте изхарчили само 18млн. !
Аз ти приведох данни, че само за 2018г. вече сте изхарчили над 270млн. евро ! Да не говорим за миналите лета за Салах и другите... Асимилира ли дебелата ти кратуна какво имам предвид ?
За нетото приходи/разходи също написах под формата на въпрос към другия - "Къде отидоха парите от продажбата на Коутиньо и други" - Отидоха за някакви смешки тип Фабиньо и Кейта. Надявам се да съм ясен вече, обясних го на максимално елементарен език като за такива като вас. ;)

Идиот да се наричам - първа радост е за мен!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2018 07:00

Я виж с какъв състав играхме на Кампа миналата година и с какъв състав играхме, когато ви бихме 3-0 и при равния 0-0. Изцяло различна защита при загубата. В момента защитата е на топ ниво. Имаме и Кристиано, който има повече голове на Катуна, тъй де Кампа, от който и да е друг играещ футболист. Да не говорим, че Клоп, ако прекара тая Барса ще я качи на 4ка.
Вие не можете да биете Леганес, ама се изхврляте пак. Най-ги обичам такива книжни и хартиени грандове.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 окт 2018 09:28

bilyaletdinov написа:На каква база не би трябвало да имат проблеми с Ювентус? На база пристрастията ти?
Айде ми отговори, как ще бъде спрян Кристиано от защита, която средно получава по 5 гола в елиминация.
Аз не мисля, че Ювентус отстъпва на Сити в центъра, а защитата е в състав, който занули Меси-Неймар-Суарез в 180 мин. Пък ако си мислиш, че Кристиано не е най-добрия реализатор в света и отстъпва на Агуеро е безсмислено да спори.
Сити не са отстранили с Гуардиола нито един силен отбор, че да бъдат считани за някакъв фактор. А Алегри си ги лекува такива напудрени тимчета.

Всяка година едно и също,абсолютни смешки.
3-фена на Пеп разправят все същите приказки.
Матуиди и Пянич не отстъпват на Де Бройне и Силва.
Юве са с доста по-добра защита и атака.

Тази година аз виждам Юве като фаворити,Барса се дънят много в елиминациите и ако Меси не играе кораба потъва.
ПСЖ може би,но и те след групите спират да играят.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 25 окт 2018 15:01

bilyaletdinov написа:Я виж с какъв състав играхме на Кампа миналата година и с какъв състав играхме, когато ви бихме 3-0 и при равния 0-0. Изцяло различна защита при загубата. В момента защитата е на топ ниво. Имаме и Кристиано, който има повече голове на Катуна, тъй де Кампа, от който и да е друг играещ футболист. Да не говорим, че Клоп, ако прекара тая Барса ще я качи на 4ка.
Вие не можете да биете Леганес, ама се изхврляте пак. Най-ги обичам такива книжни и хартиени грандове.

Отбор с толкова загубени финала и 2 КЕШа да говори за друг с 5 КЕШа че бил "книжен и хартиен" гранд е повече от смехотворно. Само отбор с лузърски манталитет като вашия може да има толкова загубени финали и то в различни епохи с различни отбори - което показва именно това - загубеняшки манталитет, който явно ви е вроден в генезиса. :lol:
Няма нужда да се оправдаваш за онова 0-3 на Кампа, щото и Луис Енрике може да се оправдае за онова 0-3 в Торино, където имаше куп контузени, а в защита се наложи да играе с комика дядо Жереми Матио. :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 окт 2018 18:15

SilentKiller написа:Мазнатата ти и безочлива лъжа беше, че каза че за 4 години сте изхарчили само 18млн. !

Пак лъжа!
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”