ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
99
35%
Равен
47
17%
Победа за Левски
134
48%

Общо гласове: 280

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT

Мнениеот W84me » 21 окт 2018 12:26

ralka_levskarka написа:Той че Полачек сбърка, сбърка, но колко от вас видяха дупката оставена от Белмонт? Или грешката на Тиам при втория гол? Или дупката между бека и централния защитник при първия гол, айде да си ги казваме тия неща, щото след влизането на Рейш зелените не минаха центъра.

Грешката за втория им гол е колективна. Първо Горанов вкарва топката в игра с къс пас, после Ейолфсон "набутва" Тиам и последния бърка. Изобщо не можем да говорим за дупки, мупки и прочие...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2018 12:31

W84me написа:
ralka_levskarka написа:Той че Полачек сбърка, сбърка, но колко от вас видяха дупката оставена от Белмонт? Или грешката на Тиам при втория гол? Или дупката между бека и централния защитник при първия гол, айде да си ги казваме тия неща, щото след влизането на Рейш зелените не минаха центъра.

Грешката за втория им гол е колективна. Първо Горанов вкарва топката в игра с къс пас, после Ейолфсон "набутва" Тиам и последния бърка. Изобщо не можем да говорим за дупки, мупки и прочие...

Не изобщо. Белмонт се справи перфектно вчера. При удара в гредата на Лудогорец седя на 3 метра от играча. Като е колективна ги казвайте и тия работи, щото Белмонда като изхвърча нещата много се промениха.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2018 12:37

Ми айде да си ги казваме нещата...
С Полачек на вратата, още преди да почне мача и вече си на 2 валидола, нали? А докрая на мача - опаковка! Даже когато играем с Витоша.
Питаш ли ги как се чувстват хората пред него като знаят, че вратаря е "швейцарско сирене".
Казват, че добрият вратар е половин отбор. Не е случайно.
Къде е нашата половина? :mrgreen:
Не знам ти как си, но аз, лично, при всеки удар във вратата, при всяко центриране изтръпвам. Това нормално ли е?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2018 12:41

blue avalanche написа:

С Полачек на вратата, още преди да почне мача и вече си на 2 валидола, нали? А докрая на мача - опаковка! Даже когато играем с Витоша.
Питаш ли ги как се чувстват хората пред него като знаят, че вратаря е "швейцарско сирене".

Знам как се чувстват, като беше Митрев бях на всеки мач, сега също, така че съм пределно наясно, ама като се виждат грешките на един, нека се виждат и на другите. Не е като да са супер безгрешни.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2018 12:46

Кой каза, че Рейш на мястото на Белмонд било смешно и трябвало да мислим преди да искаме такова нещо ?
Да, точно такава промяна исках, но за съжаление се случи твърде късно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2018 12:47

ralka_levskarka написа:
blue avalanche написа:

Знам как се чувстват, като беше Митрев бях на всеки мач, сега също, така че съм пределно наясно, ама като се виждат грешките на един, нека се виждат и на другите. Не е като да са супер безгрешни.

Те, ако бяха безгрешни, и аз можеше да съм вратар. :mrgreen:
За Белмонт - отдавна съм вдигнал ръце от него. Нищо не показва това момче! Нито тактически, нито технически. Сигурно ние нищо не разбираме. :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2018 12:57

Надявам се Белмонда да седне на пейката още срещу Верея. Аз също исках Рейш титуляр, но явно му е трябвало време за адаптация. Все пак след картона на Белмонд Славиша вдигна ръце и го извади.

Valparaiso
Контакти:

Мнениеот Valparaiso » 21 окт 2018 12:59

W84me написа:

Абсолютно съм съгласен, че тук Ейлофсон има вина също, защото не можеш да подаваш на някой който в радиус от 3 метра е заобиколен от двама играча на противника, а остават 15 секунди до края. Не мога да проумея, че футболистите няма да имат обратна връзка от скамейката, колко време остава. Единственото правилно решение на Ейлофсон беше след като получи от тъч топката, да я изпрати напред и да създаде последна ситуация за Левски преди краят на първото полувреме. Тиам се извини за грешката си, което на пръв поглед е ОК, но според мен не е, защото той е приел че вината е изцяло негова, следващият мач Ейлофсон ще я подаде на друг по този начин!

Гледайки по-предните коментари виждам, че има недоволстващи от Костов!
кои са тия две положения, които е изтървал от общо трите които имал?
- може би само ударът с глава в 15 мин., но искам да ви кажа че и Гонзо и Наско Сираков са изтървали такива положения;
- другото положение не знам кое е точно, но ще се радвам да ми споделите. Може би избитата топка от Сисиньо, която мина между краката на Костов? Това не е изтървано положение от нападателя, а злоба против него

Костов дойде от Пирин, и не дойде със статута (предполагам и заплатата) на Буш, а това в момента което прави, трябва да е показателно за израстването му. Само можем да гадаем дали ако беше титуляр във финала със Славия, нямаше Левски да са носители на купата.

Ако треньора продължи да има доверие на Костов и се задържи в отбора през следващите 3 години, няма да се учудя ако стане следващият легендарен нападател на сините

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 21 окт 2018 13:22

Фен съм на Лудогорец, за мен мача беше равностоен, може би за първи път виждам толкова добър мач между двата отбора. Не познавам чак толкова в детайли Левски, но да ви кажа и дете би забелязало че с този вратар ще имате големи проблеми. Той сина топка не видях да хване, само избиване и то често в неподходящата посока, не че се оплаквам де :) Тези пред него и те не са много стока, при гредата на Натанаел той най спокойно си поведе топката, нагласи се и никой не помисли да му пречи. Иначе директен червен картон за бека ви още началото, второто полувреме и за Дяков имаше втори жълт, това поне основно видях аз, без да искам да подценявам или идеализирам някой, но първото полувреме Лудогорец направиха няколко комбинации с по едно докосване които направо скриха топката на Левски. Иначе да, този Левски е съвсем различно нещо от онзи при Роси.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 окт 2018 13:29

ralka_levskarka написа:Не изобщо. Белмонт се справи перфектно вчера. При удара в гредата на Лудогорец седя на 3 метра от играча. Като е колективна ги казвайте и тия работи, щото Белмонда като изхвърча нещата много се промениха.

Белмонт нищо не игра, но къде видяхте грешка при него за втория им гол, не става ясно...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”