W84me написа:ralka_levskarka написа:Той че Полачек сбърка, сбърка, но колко от вас видяха дупката оставена от Белмонт? Или грешката на Тиам при втория гол? Или дупката между бека и централния защитник при първия гол, айде да си ги казваме тия неща, щото след влизането на Рейш зелените не минаха центъра.
Грешката за втория им гол е колективна. Първо Горанов вкарва топката в игра с къс пас, после Ейолфсон "набутва" Тиам и последния бърка. Изобщо не можем да говорим за дупки, мупки и прочие...
Абсолютно съм съгласен, че тук Ейлофсон има вина също, защото не можеш да подаваш на някой който в радиус от 3 метра е заобиколен от двама играча на противника, а остават 15 секунди до края. Не мога да проумея, че футболистите няма да имат обратна връзка от скамейката, колко време остава. Единственото правилно решение на Ейлофсон беше след като получи от тъч топката, да я изпрати напред и да създаде последна ситуация за Левски преди краят на първото полувреме. Тиам се извини за грешката си, което на пръв поглед е ОК, но според мен не е, защото той е приел че вината е изцяло негова, следващият мач Ейлофсон ще я подаде на друг по този начин!
Гледайки по-предните коментари виждам, че има недоволстващи от Костов!
кои са тия две положения, които е изтървал от общо трите които имал?
- може би само ударът с глава в 15 мин., но искам да ви кажа че и Гонзо и Наско Сираков са изтървали такива положения;
- другото положение не знам кое е точно, но ще се радвам да ми споделите. Може би избитата топка от Сисиньо, която мина между краката на Костов? Това не е изтървано положение от нападателя, а злоба против него
Костов дойде от Пирин, и не дойде със статута (предполагам и заплатата) на Буш, а това в момента което прави, трябва да е показателно за израстването му. Само можем да гадаем дали ако беше титуляр във финала със Славия, нямаше Левски да са носители на купата.
Ако треньора продължи да има доверие на Костов и се задържи в отбора през следващите 3 години, няма да се учудя ако стане следващият легендарен нападател на сините