Eminem написа:И аз оттук нататък няма да си купувам фен артикули и екипи. Дори химикал няма да си купя. Нямам намерение да спонсорирам СЗ.
Предполагам, че ако белото не е поскъпнало, сз ще даде някакво мижаво процентче на клуба, но това нищо не променя - голямата част от парите ще отиват при антилевскарите. Трябва да съм абсолютно ненормален, за да им дам и една стотинка.
Не мога да разбера логиката на управниците в клуба. При положение, че пиявици от СЗ и други подобни лумпени носят само финансова и морална вреда на клуба като наказания от глоби и забрани за посещаване на мачове в ЕКТ и първенство също така много фенове умишлено не посещават срещите поради страх и морални причини, заради глупавите и селски скандирания на пиявиците, защо се "награждават" с проценти от продажби на артикули и други неща фенски стоки?
Ще направя едно компромисно предложение. Ще съм съгласен да получават процент, НО ако поемат ВСИКИ финансови щети нанесени от феновете за: счупени седалки, скандирания, димки, бомбички, свастики, забрани за посещения на срещи в ЕКТ и първенство и всички други зулуми, които са по вина на феновете. Ако ли не, да ги изринат от стадиона ако ще на сила. Като не са в полза на клуба, по добре да ги няма.