Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

yagarr

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот yagarr » 13 окт 2018 16:42

Teo написа:Идеални са цените какво искате? Да, за 10 лева не получаваш това, което искаш като конфорт на стадиона, но в момента ЦСКА има нужда от пари! Аз дарявам със смс-и, купувам артикули, даваме пари за билети. Това е наше задължение като фенове да правим!

За Етър добре.. Но после да не се питате защо сме 1000-2000 човека ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 окт 2018 16:57

Аз си взимам карта въпреки, че знам, че няма да мога да отида на всички мачове. Приемам го като морален ангажимент към клуба. Може би е добре да се замислят от ръководството за да насърчат закупуването на карти да дадат някакви привилегии на притежателите им. Например всяка карта с уникален код, който да дава право на гласуване в сайта на ЦСКА по дадени въпроси за политиката на клубът. Няма как да станем като Барса и да си избираме ръководството, но за някои генерални направления накъде да се движим. Дали да се залага на български треньор, или чужденец и т.н.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 окт 2018 17:11

ЦСКА победи Левски с 4:2 в дербито при децата, родени през 2005 годиина.

Срещата се игра на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов".

Сините поведоха в 10-ата минута. Любомир Тодоров откри резултата. В 25-ата ЦСКА изравни с гол на Георги Димитров, който излезе сам срещу вратаря на Левски и направи 1:1.

Десет минути след почивката Димитров изведе "червените" напред.

След един час игра Левски изравни. Виктор Василев се разписа след ъглов удар за 2:2.

В края ЦСКА нанесе своя удар. Георги Димитров оформи хеттрика си в 65-ата минута, три по-късно Иван Нешков направи успеха на "армейците" още по-изразителен.

---

Левски – ЦСКА 2:4 (1:1)

1:0 Любомир Тодоров (10), 1:1 Георги Димитров (25), 1:2 Георги Димитров (45), 2:2 Виктор Василев (60), 2:3 Георги Димитров (65), 2:4 Иван Нешков (68)

Левски: Велизар-Илия Илиев, Валентин Петков (Ясен Цветанов), Станислав Спасов, Константин Габерски (Ерик Христов), Велизар Радков (Роман Родопски), Антоан Стоянов, Виктор Василев-капитан, Симеон Василев, Христо Груев (Калоян Михайлов), Любомир Тодоров (Боян Иванов), Виктор Добрев;

Треньор: Петър Карачоров;

ЦСКА: Броуди Смит, Кристиан Петров, Мартин Стоянов (Илиан Димитров), Росен Маринов, Наско Цеков, Константин Йорданов (Васил Маринов), Георги Димитров, Браян Стефков (Давид Зафиров), Иван Нешков (Калоян Гергинов), Майкъл Рангелов-капитан, Кристиан Георгиев;

Треньор: Антон Димитров

Съдии: Павел Цеков, Мартин Ангелов, Младен Маринов

Делегат на БФС: Тома Николов;

Жълт картон: Иван Нешков (ЦСКА)

София, ст. „Георги Аспарухов“, изкуствен терен

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 окт 2018 15:49

Али Соу е първият герой в нов проект на "червените"

0 0 0 0 4
ЦСКА-София стартира нов проект, който се казва “Beyond the jersey” (“Отвъд фланелката”). Клубът ще снима специални филми за своите футболисти, а първият герой в рубриката стана последното лятно попълнение Али Соу. Пълното видео ще бъде публикувано утре. А “червените” пуснаха една минута от разговора с нападателя, който разказва за своето детство в Африка и как футболът го е “спасил”. Филмът включва кадри от живота в Гамбия.

“Аз идвам от Гамбия, роден съм там. Животът ми не беше лесен. Но всичко беше наред, защото бяхме щастливи. Когато си дете, малките неща те правят радостен. Не става въпрос само за това да имаш храна и приятели. Като деца ние обичахме да играем футбол и това ни носеше огромно щастие. Гамбия е хубава страна. Тя е безопасна за туризъм, точно затова я наричаме Усмихнатият остров. Хората там се усмихват постоянно, макар да има доста тежки моменти”, разказва Соу.

Много добър маркетинг . Супер идея на ръководството. ;)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 окт 2018 16:04

Аз съм убеден, че ЦСКА може да стане шампион този сезон, макар и да има още доста работа", отчете Паро.

ХАЙДЕ !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2018 12:59

peliforewer написа:[offtopic]
TristaNNN написа:
tut написа:
TristaNNN написа:
d.milanov написа:НАП ще вземат не 4,8млн или колкото е там, а поне 5,1млн, защото на останалите ФЛ ще им се удържи 10% данък от сумите. Но това не е толкова важно. Важното е, че големите ни задължения към НАП идват от фиктивните високо-платени договори с псевдо-футболистите при схемата с източването. Пък и друго е Неи да получава 50 000 реална заплата и да се задължим към НАП с 5 000 за данък, а съвсем друго инжинерина, топчо, мопчо и компания да ги осигуряват на 200 лева и плащат 20 лв данък. Сега сещате ли се откъде идва разликата? Така че НАП, надали е ощетен от нас толкова, колкото от едни други!
Някой беше писал по-горе, че тия няма как да оценят плащането на 8-те милиона, щото те през живота си нито наем за стадиона са плащали, нито данъци, нито козирки, държавата им намира спонсори и собственици и т.н. И то си е истина.

Не мога да ги разбера такива като теб, които в опита си да се изкарат най-честните платци, правят налудничави сравнения и говорят щуротии, разбира се намесвайки неприкрито омразния им противников отбор. Айде да помислим сега от гледна точка на данъкоплатеца, по-добре ли е да се плащат по 20 лева (не че са толкова, но така да е, за целта на примера) , ама в действителност да се плащат, или да се трупат заеми по 5000 лева, които изобщо да не се плащат? Колкото до стадиона ни, сравнението е неуместно, защото там в годините са наляти милиони левове под формата на ремонти, поддръжка, строителства и т.н. , които са на сметката на клуба и там няма мърдане. Например, много скоро задълженията за новия ни сектор сериозно може да натежат на бюджета и да изпаднем в много деликатна ситуация. Докато на Народна армия, които също не знаеха какво е то плащане колкото и да тръбят, че само те, горките, плащали, не е забит и един пирон в годините. Може би с едно леко изключение покрай разните козметични ремонти на сектор А, реализирани от оня змей Майкъла, но там май по-скоро имаше разни схемички със строителната му фирма.

Може на народна армия да не знаеха какво е то плащане, но наемите се трупаха като дългове, които накрая ни докараха до фалит .... но как да го разбере човек за който е морално да се осигуряваш на 200 лв, МВР да ти плаща тока и данъците за стадиона а държавата да не си търси наема ....

Ми, кой ви караше да играете там и да трупате дългове, що не си направихте стадионче или пък що не ползвахте друго съоръжение, с по-евтини наеми? Кеф ти Бистрица, кеф ти Своге, Правец, Овча купел... Или викаш - да пробваме да си ритаме на Народна армия, без да плащаме стотинка, пък може и да мине номера. Като не мине - завера, врагове, после странни опити за аналогии със злите говеда и всичко е точно. :lol: Честно казано, сравненията между ситуацията на двата стадиона са некоректни - и двата тима реално не плащат за ползване на стадионите си, само дето на Герена в годините се наляха милиони под формата на някаква инфраструктура и инвестиции в базата, а при вас - нищо, нито една стотинка. Зеро! Това е.
[/offtopic]
Тристане пишеш неистини,за Армията се плащаха наеми,това беше потвърдено от спортното министерство когато титаните оправяха документи за ползване под аренда мисля,може да не са били изрядни платци от ЦСКА,може на 100% да не са платили,но много милиони наляха за наем.В същото време на Левски им бяха опростени наемите от 1990 до 1997г.от правителството на Софиянски. ЦСКА и сега плаща по 800хил.лв. на година за Армията и Панчарево,за каква равнопоставеност ми говориш.

Добре де, след като ти твърдиш, че се е плащало наем за Армията, как тогава имаше уж натрупани задължения за наема? За мен такива натрупани задължения значат само едно - неплащане. А вече дали е плащано само малко, само много, само онова, само за първата година с разни обещания и т.н., не е важно. Друго, недей да твърдиш с такава категоричност колко и какво плащате сега, щото така твърдяхте и по времето на Титан и по Томово време, а накрая каква излезе тя, помниш ли? Сега, друг въпрос е, че на Панчарево имало разни ремонти, така чувам. Което най-вероятно значи, че ще има схеми с инвестиции на определена стойност, като вероятно това ще се приспадне по някакъв начин от наема. Това е по-добър вариант за вас, понеже така поне се ремонтира базата там, която държавата едва ли ще се хване да ремонтира със събраните наеми, пък то е ясно, че ще има голямо надписване на сметката. И пак ми се иска да изясня нещо, понеже във всеки коментар не пропускате да сочите с пръст към Герена - в годините Левски е инвестирал милиони в стадиона и базата си, нещо което никой роден клуб не беше правил преди появата на Лудогорец. И без да влизам в разни сметки, си мисля че тези инвестиции в определени периоди може и да надхвърлят стойността на разните му там евентуални суми за наеми. Знам, че обожавате тази опорна точка, ама като почнете или да плащате наемите си до стотинка или да наливате пара в базите както нас, тогава я развявайте.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 15 окт 2018 13:27

TristaNNN написа:
TristaNNN написа:
tut написа:
TristaNNN написа:
d.milanov написа:НАП ще вземат не 4,8млн или колкото е там, а поне 5,1млн, защото на останалите ФЛ ще им се удържи 10% данък от сумите. Но това не е толкова важно. Важното е, че големите ни задължения към НАП идват от фиктивните високо-платени договори с псевдо-футболистите при схемата с източването. Пък и друго е Неи да получава 50 000 реална заплата и да се задължим към НАП с 5 000 за данък, а съвсем друго инжинерина, топчо, мопчо и компания да ги осигуряват на 200 лева и плащат 20 лв данък. Сега сещате ли се откъде идва разликата? Така че НАП, надали е ощетен от нас толкова, колкото от едни други!
Някой беше писал по-горе, че тия няма как да оценят плащането на 8-те милиона, щото те през живота си нито наем за стадиона са плащали, нито данъци, нито козирки, държавата им намира спонсори и собственици и т.н. И то си е истина.

Не мога да ги разбера такива като теб, които в опита си да се изкарат най-честните платци, правят налудничави сравнения и говорят щуротии, разбира се намесвайки неприкрито омразния им противников отбор. Айде да помислим сега от гледна точка на данъкоплатеца, по-добре ли е да се плащат по 20 лева (не че са толкова, но така да е, за целта на примера) , ама в действителност да се плащат, или да се трупат заеми по 5000 лева, които изобщо да не се плащат? Колкото до стадиона ни, сравнението е неуместно, защото там в годините са наляти милиони левове под формата на ремонти, поддръжка, строителства и т.н. , които са на сметката на клуба и там няма мърдане. Например, много скоро задълженията за новия ни сектор сериозно може да натежат на бюджета и да изпаднем в много деликатна ситуация. Докато на Народна армия, които също не знаеха какво е то плащане колкото и да тръбят, че само те, горките, плащали, не е забит и един пирон в годините. Може би с едно леко изключение покрай разните козметични ремонти на сектор А, реализирани от оня змей Майкъла, но там май по-скоро имаше разни схемички със строителната му фирма.

Може на народна армия да не знаеха какво е то плащане, но наемите се трупаха като дългове, които накрая ни докараха до фалит .... но как да го разбере човек за който е морално да се осигуряваш на 200 лв, МВР да ти плаща тока и данъците за стадиона а държавата да не си търси наема ....

Ми, кой ви караше да играете там и да трупате дългове, що не си направихте стадионче или пък що не ползвахте друго съоръжение, с по-евтини наеми? Кеф ти Бистрица, кеф ти Своге, Правец, Овча купел... Или викаш - да пробваме да си ритаме на Народна армия, без да плащаме стотинка, пък може и да мине номера. Като не мине - завера, врагове, после странни опити за аналогии със злите говеда и всичко е точно. :lol: Честно казано, сравненията между ситуацията на двата стадиона са некоректни - и двата тима реално не плащат за ползване на стадионите си, само дето на Герена в годините се наляха милиони под формата на някаква инфраструктура и инвестиции в базата, а при вас - нищо, нито една стотинка. Зеро! Това е.
[/offtopic]
Тристане пишеш неистини,за Армията се плащаха наеми,това беше потвърдено от спортното министерство когато титаните оправяха документи за ползване под аренда мисля,може да не са били изрядни платци от ЦСКА,може на 100% да не са платили,но много милиони наляха за наем.В същото време на Левски им бяха опростени наемите от 1990 до 1997г.от правителството на Софиянски. ЦСКА и сега плаща по 800хил.лв. на година за Армията и Панчарево,за каква равнопоставеност ми говориш.

Добре де, след като ти твърдиш, че се е плащало наем за Армията, как тогава имаше уж натрупани задължения за наема? За мен такива натрупани задължения значат само едно - неплащане. А вече дали е плащано само малко, само много, само онова, само за първата година с разни обещания и т.н., не е важно. Друго, недей да твърдиш с такава категоричност колко и какво плащате сега, щото така твърдяхте и по времето на Титан и по Томово време, а накрая каква излезе тя, помниш ли? Сега, друг въпрос е, че на Панчарево имало разни ремонти, така чувам. Което най-вероятно значи, че ще има схеми с инвестиции на определена стойност, като вероятно това ще се приспадне по някакъв начин от наема. Това е по-добър вариант за вас, понеже така поне се ремонтира базата там, която държавата едва ли ще се хване да ремонтира със събраните наеми, пък то е ясно, че ще има голямо надписване на сметката. И пак ми се иска да изясня нещо, понеже във всеки коментар не пропускате да сочите с пръст към Герена - в годините Левски е инвестирал милиони в стадиона и базата си, нещо което никой роден клуб не беше правил преди появата на Лудогорец. И без да влизам в разни сметки, си мисля че тези инвестиции в определени периоди може и да надхвърлят стойността на разните му там евентуални суми за наеми. Знам, че обожавате тази опорна точка, ама като почнете или да плащате наемите си до стотинка или да наливате пара в базите както нас, тогава я развявайте.

[offtopic]Във всеки коментар се сочи Герена,защото има такива като теб, които провокират червените фенове. Вашите си тези и твърдения относно ЦСКА си ги коментирайте във форума на сините. Никой не се интересува, какво мислиш за задълженията ,ГГ, ЦСКА. Има достатъчно теми за размисъл като задълженията към Мюлдер, Мъри, Прохазка, към държавата. Факт, че не сте плащали за стадион. Факт, че ЦСКА и Локо София бяха изхвърлени от професионалната лига, а друг отбор с повече задължения, не. Това са теми, които трябва да ви притесняват, а не дали Борносузов ще си вземе парите или Стойчо Младенов-син.[/offtopic]
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2018 14:03

cskarcheto92 написа:
TristaNNN написа:
TristaNNN написа:
tut написа:
TristaNNN написа:Не мога да ги разбера такива като теб, които в опита си да се изкарат най-честните платци, правят налудничави сравнения и говорят щуротии, разбира се намесвайки неприкрито омразния им противников отбор. Айде да помислим сега от гледна точка на данъкоплатеца, по-добре ли е да се плащат по 20 лева (не че са толкова, но така да е, за целта на примера) , ама в действителност да се плащат, или да се трупат заеми по 5000 лева, които изобщо да не се плащат? Колкото до стадиона ни, сравнението е неуместно, защото там в годините са наляти милиони левове под формата на ремонти, поддръжка, строителства и т.н. , които са на сметката на клуба и там няма мърдане. Например, много скоро задълженията за новия ни сектор сериозно може да натежат на бюджета и да изпаднем в много деликатна ситуация. Докато на Народна армия, които също не знаеха какво е то плащане колкото и да тръбят, че само те, горките, плащали, не е забит и един пирон в годините. Може би с едно леко изключение покрай разните козметични ремонти на сектор А, реализирани от оня змей Майкъла, но там май по-скоро имаше разни схемички със строителната му фирма.

[/offtopic]

[offtopic]Във всеки коментар се сочи Герена,защото има такива като теб, които провокират червените фенове. Вашите си тези и твърдения относно ЦСКА си ги коментирайте във форума на сините. Никой не се интересува, какво мислиш за задълженията ,ГГ, ЦСКА. Има достатъчно теми за размисъл като задълженията към Мюлдер, Мъри, Прохазка, към държавата. Факт, че не сте плащали за стадион. Факт, че ЦСКА и Локо София бяха изхвърлени от професионалната лига, а друг отбор с повече задължения, не. Това са теми, които трябва да ви притесняват, а не дали Борносузов ще си вземе парите или Стойчо Младенов-син.[/offtopic]

[offtopic]Не ме интересуват глупостите, които си написал, пък и не коментирам с теб, а с други потребители. Бъбрим си тука, дет' се вика. Освен това, ако исках да провокирам, едва ли щеше да ми четеш мнението в момента.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 окт 2018 14:15

Red Warrior написа:Аз си взимам карта въпреки, че знам, че няма да мога да отида на всички мачове. Приемам го като морален ангажимент към клуба. Може би е добре да се замислят от ръководството за да насърчат закупуването на карти да дадат някакви привилегии на притежателите им. Например всяка карта с уникален код, който да дава право на гласуване в сайта на ЦСКА по дадени въпроси за политиката на клубът. Няма как да станем като Барса и да си избираме ръководството, но за някои генерални направления накъде да се движим. Дали да се залага на български треньор, или чужденец и т.н.

Просто трябва да ги направят по-достъпни!Аз не си взимам,защото не ми се ходи до Армията за такова нещо,затова и нямам!Трябва да се направи възможното да се поръчва от разстояние!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2018 15:36

k_oleto написа:към Тристан

ама това е положително. На някой от отборите ремонти не са правени, от как строяха по тях паравани, за да може щом Бай Тошо се изказва да не изглежда твърде нисък. Обаче тази твоя теза издиша и знаеш ли защо ? Защото към днешна дата стадиони с крушки има в няколко села, а част от тези села - съм сигурен че не си и ги чувал. Те не са в Лигата на Тирето и никога не са били там. Тези села дори си нямат отбори.

По-вероятно е горното: Тезата на Делянски, в която и аз съм дълбоко убеден, щот докато гледах ЦСКА и Чико Бяга по канал 3, мятах някое и друго око към дербитата на България в А група и да ти кажа: имаше по-малко хора

Само напомням, че имаше забрана към канал 3 да предават мачове на ЦСКА, когато има мач от А група

който е забравил - нека чете, а после да ми пише за Дриша лига:

https://forum.gong.bg/viewtopic.php?t=193023

Има такива стадиончета, изобщо не твърдя противното. Но въпреки това, тези селски отбори нямат капацитет да играят футбол на високо ниво, няма как да стане просто. Моята теза се отнася към отбори, които са от градове и градчета, в които някога се е развивал някакъв футбол, т.нар. клиширано "футболни центрове". Примерът ми с Несебър не беше точен и не ме разбра - визирах Горна Оряховица, Русе, Монтана, сега и Враца, сетне очаквам Кърджали, по-сетне може би Хасково, Видин, Ямбол, Габрово и т.н. За съжаление обаче, нито аз, нито вие можем да докажем тезите си.
За последно по темата, аз също ще ти напомня. че Канал 3 [url]не излъчваше всички мачове[/url]от В група, ако се застъпват с тези от А група, не само вашите. Дребно уточнение за вашата теза. Футболът в България все пак не почва и не свършва с вашия отбор и зрители.
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”