Мнениеот g3_ev2 » 15 окт 2018 12:48
Мачът е тежък, според мен, главно по две причини - първата, че сме имали мач с обръщане на резултата (разход на ресурси) три дни преди този и сме пътували до другия край на Европа (аклиматизация и т.н.); втората, че треньор на Норвегия е известният Ларс Лагербак, бивш треньор на Швеция, аз го наричам Българоубиец защото много сме му яли попарата! Той има силно - агресивна, силова, безкомпромисна тактика, с дълги остри подавания, особено от диагонал, срещу което нашите отбори от не знам колко поколения все се стъписваха. Надявам се Хубчев да му знае номерата и да намери противодействие, но то май се вижда и с просто око, само че е трудно за изпълнение за 90 и кусур минути - пречене на не особено пъргавите, но бързи норвежци, в поемането и отиграването на топката (с цел не толкова отнемане на топката, а забавяне на отиграването и и рзстройване на разиграването), да не се задържа топката при владение в която и да е зона на терена продължително и при статични положения да се внимава за удар с глава от играч от дълбочина след заслон от фалшиво скочили от място. И главно - раздвижено без топка и с топката - по тревата, освен някоя изненада след пас към далечната греда!
Който очаква красота от мача, да обърне на друг канал - със скандинавци мачовете винаги са страховита битка за едното тихо голче!
Последна промяна от
g3_ev2 на 15 окт 2018 13:00, променено общо 1 път.