ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи Vol.2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen1914

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи Vol.2

Мнениеот fen1914 » 14 окт 2018 01:11

sin4ec написа:
k_oleto написа:
Има много голяма вероятност стадиона да се реновира, а не да се строи от А. Не става дума и за козметични ремонти. Това ти го гарантирам на 100% Причината да не се строи от А и Б, е че имаме много проблеми с разрешителните - предвид локацията на Българска армия. Не смея да пиша и мечтая за повече, защото е нужно първо да се чуе официално какви са намеренията и какво ще се предприема.

Коле, единственото смислено нещо е, както казваш-да се реновира стадиона, да се създадат що-годе нормални условия и това е.
С риск пак да бъда осмят, ще повторя за n-ти път:
Инвестиции за нужни сега в школите. И то сериозни инвестиции. Всичко останало е вятър...
Който разбрал-разбрал... :)

Литекс си има прилична школа в Ловеч, а както каза и Дихонов, тяхната цел е да "правят играчи за София". За какво тогава трябва да инвестират за школа в София, по-добре да си оправят стадиона.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 14 окт 2018 01:15

yagarr написа:
sin4ec написа:
CaptainBertorelli написа:Не виждам как, Армията може да стане нещо повече от комфортен стадион за А група. Няма място за паркинг, а Драган Цанков е единствен подход. Може да се направят подобрения, но нов стадион на същото място е илюзия.

Именно. Да е удобно и комфортно за тези 2-3-4 000, които ще го посещават средностатистически.
На фона на обезлюдяващата се и обедняваща България, всичко останало е ..................... :shock:

За подземен паркинг случайно да сте чували ? :mrgreen: И паркинга на Васил Левски за какво служи, ако не е тайна ? Да не би Армията да е на километри от там :mrgreen:

Служи за паркинг на Васил Левски. Не ми изглежда много реално изграждането на подземен на Армията, но дано ти се сбъдне оптимизма. С кеф ще паркирам там.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2018 01:18

шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:Кво се пинявате, бе-все едно ЦСКА е на някой си тук, лично? Аре аляха-беляха за вас https://www.youtube.com/watch?v=gZ0085sY67c

Изображение
:mrgreen:

Ако щеш ми вярвай, тва съм си го мислел да го направя на някоя спирка, ей така, слизам си от колата, викам алак акбар, хвърлям някъв мирезлив сак и газ :lol: сефте го гледам тоя клип!

[offtopic]На един акъл сме.Пиши като идваш за мача на ''Армията''. :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2018 01:20

CaptainBertorelli написа:Нужен е обаче нов Национален стадион и за мен перфектното място е Раковски. Васил Левски е изпята песен, а къде ще играе Националния, а и ние или вие, ако влезем в каквито и да е групи някога е просто енигма.

Съгласен съм. Раковски е добро място. Но...от мен и теб нищо не зависи!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

yagarr

Мнениеот yagarr » 14 окт 2018 01:21

CaptainBertorelli написа:
sin4ec написа:
CaptainBertorelli написа:Не виждам как, Армията може да стане нещо повече от комфортен стадион за А група. Няма място за паркинг, а Драган Цанков е единствен подход. Може да се направят подобрения, но нов стадион на същото място е илюзия.

Именно. Да е удобно и комфортно за тези 2-3-4 000, които ще го посещават среески.
На фона на обезлюдяващата се и обедняваща България, всичко останало е ..................... :shock:

Нужен е обаче нов Национален стадион и за мен перфектното място е Раковски. Васил Левски е изпята песен, а къде ще играе Националния, а и ние или вие, ако влезем в каквито и да е групи някога е просто енигма.

Никакъв нов национален не ни е нужен, а пък да се мести е скандално...локацията си е перфектна. Вместо да се дават 100 млн. за нов стадион, тези пари да отидат в школи,бази - трябва да се вадят футболисти... За пример да погледнеме сърбите, Звезда играят с 8-9 титуляри сърби в състава си и стигат групи на ШЛ...След като се класираха в ШЛ продадоха някакъв сърбин за 12млн. евро.. Кога някой наш отбор ще извади 8-9 българи и ще се класира в ШЛ, дори едни групи на ЛЕ...Кога ще продадем някой наш талант за такива пари ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2018 01:23

bobo_13 написа:Аз доколкото разбирам някой е купил една марка(емблема)......в целия свят

В целия свят като го питаш тоя отбор ''КОЙ Е'',те ще ти кажат ''ЦСКА''.Толкова по темата .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 14 окт 2018 01:26

yagarr написа:
CaptainBertorelli написа:
sin4ec написа:

Именно. Да е удобно и комфортно за тези 2-3-4 000, които ще го посещават среески.

Нужен е обаче нов Национален стадион и за мен перфектното място е Раковски. Васил Левски е изпята песен, а къде ще играе Националния, а и ние или вие, ако влезем в каквито и да е групи някога е просто енигма.

Никакъв нов национален не ни е нужен, а пък да се мести е скандално...локацията си е перфектна. Вместо да се дават 100 млн. за нов стадион, тези пари да отидат в школи,бази - трябва да се вадят футболисти... За пример да погледнеме сърбите, Звезда играят с 8-9 титуляри сърби в състава си и стигат групи на ШЛ...След като се класираха в ШЛ продадоха някакъв сърбин за 12млн. евро.. Кога някой наш отбор ще извади 8-9 българи и ще се класира в ШЛ, дори едни групи на ЛЕ...Кога ще продадем някой наш талант за такива пари ?

Едното не пречи на другото.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2018 01:28

yagarr написа: Вместо да се дават 100 млн. за нов стадион, тези пари да отидат в школи,бази - трябва да се вадят футболисти... За пример да погледнеме сърбите, Звезда играят с 8-9 титуляри сърби в състава си и стигат групи на ШЛ...След като се класираха в ШЛ продадоха някакъв сърбин за 12млн. евро.. Кога някой наш отбор ще извади 8-9 българи и ще се класира в ШЛ, дори едни групи на ЛЕ...Кога ще продадем някой наш талант за такива пари ?

А, аз го разправям тва от години, ама ми се смеят... :)
Я го разправяй и ти по-често, да ти се смеят и на тебе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 окт 2018 06:59

Тия 100млн. ако ги раздадат на школите, смятайте, че всичко ще се гепи и децата няма видят нищо!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 окт 2018 07:50

delqnski47 написа:
bobo_13 написа:Аз доколкото разбирам някой е купил една марка(емблема)......в целия свят

В целия свят като го питаш тоя отбор ''КОЙ Е'',те ще ти кажат ''ЦСКА''.Толкова по темата .

И в търговския регистър така смятат. Купуването и обличането на дрехите на мъртвец, не е нищо повече от купуване и обличане дрехите на мъртвец.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”